Studentski domovi

Cao, da li moze neko da mi kaze nesto vise o Karaburmi? Jednom sam bila slucajni gost i smrzla se u sobi, prozori ne dihtuju bas najbolje.. Jel je generalno tako u svim sobama u zenskom bloku, ili je to sa prozorima bila slucajnost?

Cao, da li moze neko da mi kaze nesto vise o Karaburmi? Jednom sam bila slucajni gost i smrzla se u sobi, prozori ne dihtuju bas najbolje.. Jel je generalno tako u svim sobama u zenskom bloku, ili je to sa prozorima bila slucajnost?

evo, ja zivim u Karaburmi... nije lose, samo mnogo je ziv dom... previse po mom ukusu... svake veceri ces cuti da neko pravi neku zurku... pa kome to odgovara, ovo je ideal place for him... :)
sobe su solidne, prostrane, dvokrevetne... stanari su ugl gotivni i opusteni, komunikativni... prozori su bogme dobri, nzm kako ti to primeti... ima i grejanje... ako je ipak malo hladno, popijes koju i bice taman... ;) lift je ebben, zna da se pokvari... u muskom bloku samo jedan radi... pretranzitno je... drugi radi jedan dan, pa onda uzme mesec dana pauze...ugl, nije lose, sve u svemu... ali, definitivno ima i dosta bolje... ipak, on je u samom centru grada, sto je njegova osnovna prednost... :)

Moze li pomoc?
Druga sam dodina na faksu, prosek 9.1... Kom domu da se nadam? Moze li se desiti da dobijem Lolu ili Studenjak?
Hvala...

ja cenim da to zavisi od faxa... sta studiras?? kakve proseke imaju ostali? na mom faxu ces sa tim prosekom da dobijes hyatt... :) a na visoj poslovnoj, bezbednosti i tako nekim faxovima gde svi imaju astronomske proseke se nadaj samo da ces ga uopste i dobiti... :P

kupujem zensko mesto u Karaburmi. Moguca i zamena za neki drugi dom uz moju doplatu. :) :)
Bilo bi jako lepo kad bi se neko nasao :)

Karaburma je dobra ako imas drustvo ko ja ili ti je fax blizu ko meni. Za ostalo i nije. Ko uci u sobi, tesko da ce da se skoncentrise jer stalno je setnja :D

Menjam mesto U Zarko Marinovicu za mesto: bilo u Karaburmi, Veri II ili Patrisu, s obzirom da postoji mala verovatnoca da se bilo ko javi, ako poznajete nekog ko je zainteresovan neka se javi. Platila bih.
Znam da je malo njih rado da se menja mesta, narocito za dom u Zemunu ali, elem ako znamo da postoje ljudi koji placaju domove a ne borave u njima jer imaju neku drugu varijantu i ne planiraju da budu u domu javite se, bila bih zahvalna.

Prvi put pisem iz Cg sam i namjeravam da iduce godine dodjem na studije u Bg, drzavljanstvo srpsko josh nisam sredio tako da za dom ne mogu da konkurisem, pokusacu da ga dobijem, ali me interesuje koi je dom u bg ima najbolje uslove, i moze li da se od nekoga kupi mjesto u domu poshto sam cuo da to rade....:think:

Back