Ja defitivno mislim da je glavni uzrok mojih šokantno slabih ocena korišćenje vulgarnih reči fora i frka. To je kap koja je prelila čašu mog nevaspitanja i nepismenosti![]()
Ma ne bre .Kap koja je prelila casu je nabavka kondomata

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja defitivno mislim da je glavni uzrok mojih šokantno slabih ocena korišćenje vulgarnih reči fora i frka. To je kap koja je prelila čašu mog nevaspitanja i nepismenosti![]()
Ma ne bre .Kap koja je prelila casu je nabavka kondomata![]()
Ima da dobijem ban zbog ovakvih stvari ,a mozda me oplete i ovaj "kako god mu je nick" jer se neprikladno izrazavam ...Hahaha ******* niko nije savrsen![]()
E selim se tek u subotu ... sutra idem samo da se smorim na raspodeli i vracam se![]()
Cao, da li moze neko da mi kaze nesto vise o Karaburmi? Jednom sam bila slucajni gost i smrzla se u sobi, prozori ne dihtuju bas najbolje.. Jel je generalno tako u svim sobama u zenskom bloku, ili je to sa prozorima bila slucajnost?
Moze li pomoc?
Druga sam dodina na faksu, prosek 9.1... Kom domu da se nadam? Moze li se desiti da dobijem Lolu ili Studenjak?
Hvala...
Hvala sto si uputila ovogodisnje brucose
Bas me je zanimalo kako se drzi Karaburma trenutno ...
ti to meni??brate, pogledaj ti to malo bolje sta sam naveo kog sam pola, ako je ova poruka meni bila upucena...
![]()
Prvi put pisem iz Cg sam i namjeravam da iduce godine dodjem na studije u Bg, drzavljanstvo srpsko josh nisam sredio tako da za dom ne mogu da konkurisem, pokusacu da ga dobijem, ali me interesuje koi je dom u bg ima najbolje uslove, i moze li da se od nekoga kupi mjesto u domu poshto sam cuo da to rade....![]()
A pitam jer je jedan momak shto ga poznajem kupio od nekoga lika mjesto, a taj lik je vec imao smjeshtaj a prijavo se za dom, nadam se da su te varijante moguce...