andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
eh tusen...jes da je nebitn onom ko prodaje..ali da covek koji ima stan u beogradu, a hoce sobu u domu..uvek nam je malo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti bi da se odvojis od roditelja al opet na tudju grbacu..pa sinak, ako hoces da se osamostalis, to se ne radi tako...nego ti lepo zamoli roditelje da ti malo pomognu, malo radi sa strane i fino..nego je tebi da imas neku gajbu za zaebanciju
Ovako. Naša raspodela je u četvrtak. Kako je bolje: da ponesemo stvari sa sobom ili da se vraćamo u naše varošice po stvari? To mi uopšte nije jasno, zato što većini predavanj počinju već sutradan!![]()
Pa nije ti jasno zato sto je sistem nejasan. Nema nigde pismenog obavestenja. Svima nije jasno ali ja cu ti objasniti.Ovako. Naša raspodela je u četvrtak. Kako je bolje: da ponesemo stvari sa sobom ili da se vraćamo u naše varošice po stvari? To mi uopšte nije jasno, zato što većini predavanj počinju već sutradan!![]()
Pa nije ti jasno zato sto je sistem nejasan. Nema nigde pismenog obavestenja. Svima nije jasno ali ja cu ti objasniti.
Kada budes bio na raspodeli samo ti daju karticu za useljenje i ti podpises. Posle toga imas rok od valjda najvise 10 dana ili mozda manje da se uselis u dom koji si dobio. Znaci ne moras odmah. Ako se ne uselis u tom roku onda gubis pravo na dom. Sas tom karticom odes u taj dom koji si dobio ispostujes proceduju i platis lekarski pregled bez koga ne mozes da se uselis. Kazzace ti oni proceduru u domu kad budes otisao. I kasnije mozes da doneses posle useljenja kad hoces stvari u sobu. To ti je to sinko moj.
Dakle, opet ništa nije jasno. Pita čovek, Vladimir, a isto i mene zanima, da li mi posle raspodele odmah možemo da se uselimo u dobijene domove ili moramo da čekamo sutradan? Nije ne piše kada useljenje u domove počinje, piše samo krajnji rok za useljenje.![]()
Pa koji si na listi pa mislis da neces stici ???
Ma, fora je što sam 309. na listi. Mislim, nije mi frka oko doma pošto ću svejedno tražiti Patris, koji je bezrazložno manje popularan od Karaburme, ali ona žena što radi kaže da je procedura komplikovana i da neće moći svi da se usele prvi dan...Baš bzv
![]()
Ja cu da ti kazem zasto si 300 na listi. Zato sto koristis fora i frka. Da si naucio malo kulturnije da se izrazavas u toj tvojoj nekoj bednoj skolici mozda bi i bolje prosao. Ovako losi djaci i ne treba da se usele istog dana u dom. Imas srece sto si i dobio dom...
Ja cu da ti kazem zasto si 300 na listi. Zato sto koristis fora i frka. Da si naucio malo kulturnije da se izrazavas u toj tvojoj nekoj bednoj skolici mozda bi i bolje prosao. Ovako losi djaci i ne treba da se usele istog dana u dom. Imas srece sto si i dobio dom...
Pa pobogu zasto je neko los ucenik ako ima prosek 4.70-4.90 ...Hahahaa
Ovo je hit i dalje se smejem![]()
Ja cu Karaburmu posto mi blizu faxa a i 33 sam na listi pa cu i dobiti sigurno....Ali ovaj deo je pobedio skroz Da si naucio malo kulturnije da se izrazavas u toj tvojoj nekoj bednoj skolici mozda bi i bolje prosao. Hahahaha