Studentski domovi

Ovo sam nasla na infostudu :
"Samofinansirajući studenti mogu dobiti mesto u domu ukoliko nakon raspodele budžetskim studentima ostane slobodnih mesta, ali oni plaćaju ekonomsku a ne dotiranu cenu stanarine."

Raspitacu se, idem na rizik. Mislim da ima razlike u ceni, no nebitno. Hvala na informaciji.:ok:

npr. u karaburmi, patrisu, aprilu...zajedno si sa brucosima
u karaburmi su citavi spratovi samo brucosi, sto je sjajno, najbolje je druzenje =)
kupatila su podeljena na 3 dela..u jednom delu nsu tusevi..ima oko 6 kabina, u drugom su wc solje i 2 lavaboa a u trecem 'pojilo' i dosta lavaboa
topla voda je radnim danima od oko 11-14 pa posle od 17-20, subotom dolazi oko 15 pa je ima do oko 20, a nedeljom tek oko 17..e sad, sve ovo zavisi od godisnjeg doba i koliko ljudi se tusira, i koliko cesto =)
u karaburmi je oko 40 ljudi na spratu

Jel su u Karaburmi podeljenji muski i zenski :think: Misli sprat muskih sprat zenskih ili na jednom spratu mogu da se nadju i muski i zenski mesano :think:

Evo jos jedan brucos :) Prosecna ocena iz srednje skole mi je 4.51 i dobicu bod ili dva koliko vec moze na prosek primanja... Moje pitanje je vec standard...
Da li postoji sansa da dobijem dom, ALI bilo kakav, uopste mi nije bitno, pa da je i nagori..? I ako ne mogu da dobijem dom, da li mogu nekako da zivim u domu ali da placam neku vecu cenu, citao sam da tako nesto moze... Ne mislim neko ilegalno kupovanje mesta nego na legalan nacin, samo sa vecom cenom...

Nadam se da ce neko da mi pomogne... :) Hvala

Evo jos jedan brucos :) Prosecna ocena iz srednje skole mi je 4.51 i dobicu bod ili dva koliko vec moze na prosek primanja... Moje pitanje je vec standard...
Da li postoji sansa da dobijem dom, ALI bilo kakav, uopste mi nije bitno, pa da je i nagori..? I ako ne mogu da dobijem dom, da li mogu nekako da zivim u domu ali da placam neku vecu cenu, citao sam da tako nesto moze... Ne mislim neko ilegalno kupovanje mesta nego na legalan nacin, samo sa vecom cenom...

Nadam se da ce neko da mi pomogne... :) Hvala

U domove primaju oko 400 brucosa (momaka). Ne mogu da ti kazem da li imas sansi ili ne, jer nisam bas informisana u tom polju :) Postoji ekonomska cena placanje sobe u domovima, koja je veca, ali ne nesto mnogo veca od regularne. Drugarica je zvala da pita za tu mogucnost posto najverovatnije nece dobiti dom na raspodeli, i rekli su joj da pozove opet sredinom oktobra. Cini mi se da je zvala bas sluzbu smestaja u Karaburmi.

Kome pricas! Jedva cekam da se sve ovo zavrsi.Na granici sam da upadnem ili ne,usput kao trazim i stan,
mada ne znam vise ni sama.Prijemni mi nije bio ovoliko stres,koliko se nerviram oko ovog smetaja gde cu.

Hmm,kako to mislis da si na granici da upadnes?Iii gdje se ja sa svojim prosjekom od 4,73 i maksimalnim bodovima na primanja nalazim u odnosu na tu granicu? :think:

I da,ja sam jos jedan zbunjeni brucos sa dragog nam Medicinskog fakulteta:cao:

Hmm,kako to mislis da si na granici da upadnes?Iii gdje se ja sa svojim prosjekom od 4,73 i maksimalnim bodovima na primanja nalazim u odnosu na tu granicu? :think:

I da,ja sam jos jedan zbunjeni brucos sa dragog nam Medicinskog fakulteta:cao:

Haha ti si onda moja koleginica na medicini:D
Stvar je u tome sto je prosle godine minimalni prosek iz skole za devojke bio 4.80,tu je podvucena crta,a ja inace imam 4.79,zato smatram da sam na granici,mada ove godine bude trebalo manje.A 2008 je na primer trebalo manje bodova.Naravno sve to zavisi od toga kakva je generacija i koliko vukovca se prijavi i uopste ko se sve prijavi.Gledala sam proslogodisnju listu kad je drugarica prosle godine dobila dom i stvarno se radi o malim razlikama,tj.nijansama izmedju prvog i poslednjeg na listi.Razlika je bila samo u 1,5 boda.
Opet ne zelim da te zabrinem,videcemo listu,jer ko zna kako ce biti ove godine,stalno se to menja.

Jao samo da se sve to vise zavrsi i taj lekarski i dobjanje doma i useljenje .... Ne brinem se da li cu dobiti (prosek: 5.00 :) ) nego smara me to sa useljenjem itd ...Ipak imacu vremena da se prilagodim posto je useljenje od 30 a meni predavanja pocinju 4. :D

Poslednja izmena:
josh samo 2 dana i saznajemo rezultate :D Ima li tko alternative?

Ja jedva cekam, mada ne verujem da cu dobiti mesto... Ali da se i to zavrsi vec jednom...
Ako ne dobijem dom onda cu videti da li moze da se uzme neko mesto po punoj ili ekonomskoj ceni (kako vec :) ) A ako ne onda trazim cimera i jednosoban stan jer su garsonjere skupe za jedno... ;)

Mene zanima plan aktivnosti raspodele, pošto na njihovom sajtu ne mogu da nađem kad je raspodela, kad se vrši zdravstveni pregled, i da li mi, jadnici koji na fakultetu imamo uvodnu reč dekana 1.oktobra, možemo pre da se uselimo? :D :D Ovaj septembar je definitinvo najduži mesec u mom životu, a ujedno i najdosadniji! :confused: :confused:
Znači, popizditis :veseljaci: :veseljaci: :veseljaci:

Back