Baraba na kvadrat
Elita
- Poruka
- 17.135
MOlim da mi neko objasni po kom principu dobijaju brucosi sobe,od cega sve zavisi i cemu se moze nadati,mislim kakvom smestaju,u kom domu...ma recite mi sve,molim....
A da bacis pogled malo unazad . Nema tu neke filozofije . Za dom je potreban dobar prosek, jako dobar prosek, jedno 4.6 bi bio neki prosek . Rangirate se ne samo po uspehu iz srednje skole vec i po primanju po glavi u porodici, i gleda se jos da li si na neki nacin "privilegovana" da moras da prodjes, a tu su uglavnom ucenici sa nekim nazvacu ga problemom u nedostatku boljeg izraza . Generalno nema neke filozofije velike, sve je vec milion puta prezvakano .
, ali ja bih i takvim studentima dozvolio da dobiju dom pod istim uslovima kao i studenti iz Srbije, jer na kraju krajeva, nisu oni krivi sto se Crna Gora otcepila, niti su oni to hteli.
Kao "Ne daj Boze" ili nesto drugo
Sad cu verovatno da dobijem odgovor tipa " Ne to je drugacije nikad ne bih ubio coveka" a ja kazem, NE to je bas isto .
Smatras da je krsenje "sitnijeg" zakona ono, u najmanju ruku ok jer to ne moze da skodi nikom (barem ne na prvi pogled, ali zapitaj se ko zbog vaseg sminkanja sa manjim prihodom nece da udje, ali to naravno Vas ne pogadja jer se Vi samo pokusavate da se borite i izborite . To sto je nesto manje na subjektivnom nivou ne znaci da je malo i na objektivnom nivou, odnosno da je za svakog mala stvar . Hocu reci, nisam ja ovde da bih Vam popovao kako i sta treba da se uradi, verujem da vi znate sta cete i kako cete, ali necu da dozvolim da neko pise o necemu tako pogresnom a da ja citam sve to i ne ostavim komentar na sve to . Eto toliko od mene , nadam se da se niste naljutili .