Studentski domovi

da li brucosi mogu dobiti jednokrevetnu sobu:rumenko: ili bar dvokrevetnu u nekom od predvidjenih domova, hvala :D

У Карабурми бруцоши могу добити само двокреветне собе, једнокреветне не могу. У другим домовима се добијају двокреветне, трокреветне или четворокреветне собе (зависи од дома).

Ljudi help
Gde se overavaju kopije svedocanstva iz srednje?

jedna od stvari koja mi treba je i ovo uverenje ali o kakvom obrazcu je rec? Moze li ono da se nabavi negde drugde a ne na blagajni nekog od domova? :think::think::think:
''4. uverenje o prosečnom mesečnom prihodu po članu domaćinstva za period od 01.01. do 30.06.2009.godine (izdaje nadležni opštinski organ iz mesta prebivališta kandidata a obrazac se može kupiti na blagajnama studentskih domova Ustanove Studentski centar ''Beograd''),''

Svedočanstva overavaš u opštini (nebitno kojoj), a za ovo drugo ne znam, ne sećam se. verovatno moraš da uzmeš u domu, popuniš i odneseš u opštinu da izračunaju i lupe pečat, al nemoj da me držiš za reč, već će naići neko ko zna zasigurno.

Ја сам купила тај образац у дому, али када сам однела у општину рекли су ми да не треба, већ они штампају исти такав. Све раде на рачунару, па им не треба тај за ручно попуњавање.

Ја сам купила тај образац у дому, али када сам однела у општину рекли су ми да не треба, већ они штампају исти такав. Све раде на рачунару, па им не треба тај за ручно попуњавање.

U super :super: nadam se da to znaju i u ovoj opstini ovde :)

da, tamo pise kako se boduje u zavisnosti od toga koja si godina, kao i kad si stekao uslov ale ne i po kom principu racunaju bodove iz SKOLE za nas brucose... ako je neko bio sve 4 godine 5.00 moze da osovji 64 boda. kako to izvuku, nije mi jasno...

Пише,
иди у архиву вести и нађи тамо неку вест од септембра 2008. године,
погледај пажљиво, пише.
Али могу и ја да ти кажем kaко то иде. :D

( Просек из средње школе + 3 ) * 8
Уколико си вуковац то би било
I: 5+5+5+5=20; 20/4 = 5

II: 5+3=8

III: 8*8=64

Хахаха...не купају се заједно. :D
То су спратна купатила, сада реновирана.
Сви са једног спрата их користе али има више кабина.
Ево неких слика.

262xixj.jpg

313sryr.jpg

2928o07.jpg

2ztfvxu.jpg

30mwl7t.jpg

wuphmt.jpg

Сликано је децембра 2008. године.
Можда је мало безвезе што качим слике купатила :confused:
али претпостављам да вас све то донекле интересује,
а слика је боља од моје приче.

Да, пријављивање је од 1. до 15. септембра.
Ево ти линк и погледај све детаље

http://www.ius.bg.ac.yu/info/domovi.htm

Poslednja izmena:
Аааа како је сада лепо, а кад се сетим како је било пре него што су почели да сређују... А је л' знате колико је спратова уређено?

Мислим да су купатила комплетно завршена на свим спратовима,
а сад крећу са сређивањем осталих просторија...

Ајд реците ми ово што сам питала за 4. април,
да ли бруцоши могу тамо добити двокреветне собе?

Ајд реците ми ово што сам питала за 4. април,
да ли бруцоши могу тамо добити двокреветне собе?

Кад смо ми били, биле су неке собе у 4. априлу, али сад да ме убијеш не могу да се сетим са колико су кревета те собе. Сећам се да су причали да је то неки мало гори блок 4. априла...

Кад смо ми били, биле су неке собе у 4. априлу, али сад да ме убијеш не могу да се сетим са колико су кревета те собе. Сећам се да су причали да је то неки мало гори блок 4. априла...

Не верујем ни да ћемо добити бољи блок. :confused:
Ипак је за бруцоше оно мало лошије.
А јел је истина да су та два блока
заправо блок А и Б,
заправо мушки и женски?
Односно један је мушки а други је женски.
И онда сам чула причу да је тај женски блок бољи.
Е сад, ако они нуде само собе у лошијем блоку,
то би, према њиховим речима, значило да нуде само мушкарцима.
А јел то уопште може да буде тачно??? :confused:

Ja sam druga godina i sigurna sam da cu dobiti dom, ocistila godinu i imam odlican prosek. Zanima me da li moze da se zivi u domu i u oktobru i novembru, posto je raspodela kasno. :dontunderstand:Ako neko zna sta bi trebala da uradim neka ni odgovori, moze i na ljubavaskovic@yahho.com. Hvala :p
PoZZZzz svima :zag
Nemoj ostavljati mejl na forumu, ko god hoće da te kontaktira treba to da uradi preko PMa. ;)

Možeš da živiš u domu i u oktobru i novembru, ali plaćaš ekonomsku cenu (5000 ili više), i to ako ima mesta. Znam da je moja drugarica prošle godine išla od doma do doma da ih pita imaju li mesta, i na kraju je primiše u Loli :D

Ne znam kako je kod vas,ali kod mene su i kopije i originali svedocanstva na faxu,kopije sam dala kad je bila predaja dokumenatya pre prijemnog a originale na upisu.Jel ja sad trebam da uzmem sa faxa ili sta vec?

Ne znam kako je kod vas,ali kod mene su i kopije i originali svedocanstva na faxu,kopije sam dala kad je bila predaja dokumenatya pre prijemnog a originale na upisu.Jel ja sad trebam da uzmem sa faxa ili sta vec?

Код мене је било овако... Када сам се пријављивала, дала сам оверене копије. Када сам се уписала, дала сам оригинал, а копије су ми вратили. И ја сам онда те копије дала приликом пријаве за дом. Е сада, ти би могла да узмеш то са факултета, код мене се на факултету то нешто плаћа, па онда копираш, однесеш у општину да ти овере то, и онда се пријавиш за дом...

Код мене је било овако... Када сам се пријављивала, дала сам оверене копије. Када сам се уписала, дала сам оригинал, а копије су ми вратили. И ја сам онда те копије дала приликом пријаве за дом. Е сада, ти би могла да узмеш то са факултета, код мене се на факултету то нешто плаћа, па онда копираш, однесеш у општину да ти овере то, и онда се пријавиш за дом...

Pa da oni mi ih nisu vratili,sto je skroz glupo.Mislim da imam kopije u opstini,sad se setih,mada nisam sigurna,pa cu probati da uzmem njih da kopiram.U svakom slucaju tnx;)

Back