geologicarka
Primećen član
- Poruka
- 610
interesuje me jel u domu karaburma postoji citaonica?![]()
Постоји, и не знам да ли постоји неки дом који нема читаоницу (у Београду).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
interesuje me jel u domu karaburma postoji citaonica?![]()
Dobija se 2 poena ako ti je prosek primanja PO CLANU DOMACINSTVA, manji od 50% PROSECNE PLARE U PRIVREDI, 1 poen ako je izmedju 50 i 100%, 0 preko 100%.
A kako je sa studentima iz CG Bosne i Makedonije? Jel se njima prepracunava prosecna plata u dinarskoj protiv vrednosti?
Pozdrav svima, imam da vam postavim nekoliko pitanja:
90. sam godiste tako da ove godine odlazim u BG na studije>
Upisacu Glumu na FDU ili visoku skolu strukovnih studija ICT.
Koji mi dom najvise odgovara(blizina fakulteta, uslovi u domu...)?
Iz srednje nosim 30 poena, prihod u domacinstvu mi je preko 15000, koliko imam sansi za dom?
(nisam burzuj!, zato vas molim bez prica>"mali, iznajmi stan" PLS)
Cao ! Student sam prve godine i zanima me koliki je prosek potreban da bih u drugoj godini mogla da upadnem u dom? i kada se konkurise za dom ? unapred hvala....
Imam jedno pitanje...Racunala sam malo, i dosla do brojke od 80 bodova. Da li je to dovoljno za Veru I, Lolu ili Studenjak?
Da, ali za Studenjak sigurno jeste.
steta sto nemogu vishe Crnogorci u dom... :S
Је л' то негде пише баш тако, експлицитно?
... Да, сад у конкурсу видим ово: "Pravo na prijem u ustanovu imaju državljani Republike Srbije, koji imaju prebivalište na teritoriji Republike Srbije"... Верујем да ће се гомила њих пријавити негде у Србији, с обзиром на то да Црногорци (ваљда) могу без проблема да узму наше држављанство...
... И читам даље и видим ово: "Pravo na prijem u ustanovu mogu ostvariti studenti strani državljani država u okruženju čije se školovanje finansira iz budžeta Republike Srbije."... Тако да - Црногорци и даље имају право на дом...