Studentski domovi

У новембру буде расподела, тако негде око двадесетог, или који дан касније. А ако се добро сећам, усељење је прошле године било од почетка до 10. децембра, или тако некако.

S obzirom na to da sam verovatno izvisila za Lolu, s obzirom na to da je već stotinjak cura s mog faksa iznad mene na listi, trenutno bih dušu prodala da završim tamo kakvo god da je :) svoje kupatilo i centar meni su sasvim dovoljni :)

Blizu centra jednako blizu fakulteta. ;)
Filološki.

Neću u Veru 1 zato što naš faks dobija samo jedno mesto u dvokrevetnoj sobi, a to mesto drži već godinama devojka koja je sada apsolvent. A ne želim sobu s 2 ili više cimerki.
Mada, koliko sam uspela da vidim na sitnim sličicama, Vera 1 je prelepa.

A kako znate koji faks koliko soba i kakvih dobija u nekom domu ?

Сваке године изађе списак на факултету, пре расподеле. Имаш на сајту Студентског центра списак од прошле године (у архиви вести), па можеш да погледаш шта је твој факултет прошле године добио. А ускоро треба да изађе списак и за ову годину.

Šta to znači legalno???
Ovo me silno interesuje, jer viđam gomilu oglasa na kojima piše da se LEGALNO prodaje ili kupuje mesto (što je, koliko znam, nelegalno), ili evo ovde se legalno menja niža za višu kategoriju, što takođe nije dozvoljeno. :confused:

znam dosta ljudi koji su loli...pola njih su takvi smaraci i komplexasi da je to neopisivo...ne mogu da verujem da takvih ljudi ima na ovom svetu...druga polovina se kaje sto je dosla, jer je videla ovu prvu polovinu i na ovoj raspodeli se seli...znam samo jednog ceka koji je ok i kome ona odgovara...on ima 10.0 na etfu i uci stalno ali je ovako kul
nema teorije da pravis zuraju u sobi...odem tamo i pustimo muziku malo glasniije...dakle bas malo a ne da tresti..odmah neko zove portira....uzas
skoro niko se ni sa kim ne druzi...ljudi se ne poznaju a soba do sobe...
ma skrooooz suprotnost onome sto sam ja u mom domu dozivela
nadam se da nisam smorila

Nisi smorila, baš me zanimalo.
Čula sam komentare da je Lola ''smor'' ali mi niko nikad nije konkretno odgovorio na pitanje šta to znači.
Ja imam poprilično društva ovde u gradu, tako da mi nije potrebno da se družim s ljudima iz doma. Naravno, nemam ništa protiv toga, ali ako izostane - ne smeta mi.
Meni bi jako odgovaralo da budem tamo, zato što imaš svoje kupatilo i jer je blizu centra i fakulteta, a pošto rekoh da sam verovatno izvisila (tek 131. sam na listi), idem u Studenjak - moj faks dobija gomilu mesta tamo.

pa i karaburma ti je blizu centru..4 stanica do vuka
a i ove godine su sredila skroz kupatila....nemas pojma kakve smo mi traume prezivljavali kad smo dosli..
nema svetla, nema vrata..nego su skinuta sa sharki pa ih ti namestas na otvor =) puno prasine i paucine....na podu i plafonu rupa..pa vidis komsije kad krenu da peru zube...xe,xe..kakvi su to dozivljaji bili
ali za tu godinu dana sam nasla najbolju drugaricu, mnogo dobrih ljudi koje sa kojima sam sve delila..i ta povezanost je nesto neverovatno

Lepo što se tebi sviđa (ja nisam sigurna koliko ću se uopšte uklopiti sa samim stanovanjem među 300, 500... 4500 ljudi ako odem u S grad), al' eto, meni ne. :) Čula sam i za razne situVacije vraćanja u Karaburmu iz Studenjaka, no znam kakva sam i šta meni treba. Ne smatram to pogrešnim, naravno, kao što ne smatram ni tvoj izbor da budeš tu gde si. Različiti domovi, različiti ljudi... ;)

Back