Studenti u blokadi su najveća politička podvala u istoriji srpskog višestranačja

Pa jel' ti cujes da od sad nece moci? Jel' citas sta pisem i postavljam?
Naravno da će moći.
Rio Tinto je projekat trenutne izdajničke vlasti.
Studenti će da smene tu izdjaničku vlast, za koju ti botuješ, pa će da obustave taj projekat.

I briga me za studente, neka se bore protiv Rio Tinta ako zele, ja pisem (i) o gradjanima.

Studenti i slobodni građani se zajedno bore protiv Rio Tinta.
Protivnici su im robovi, isprani mozgovi i plaćenici režima.

Naravno da će moći.
Studenti će da smene tu izdjaničku vlast, z
a koju ti botuješ, pa će da obustave taj projekat.

Ne teraj me da te vredjam, ali ako se i gradjanstvo ne podigne protiv ovakvog zakona, to sigurno znaci dovodjenje Rio Tinta pre ili kasniej, 'ebali te studenti sa nihovim promasenim blokadama, vidis da sve pokvarise.

Ne teraj me da te vredjam, ali ako se i gradjanstvo ne podigne protiv ovakvog zakona, to sigurno znaci dovodjenje Rio Tinta pre ili kasniej, 'ebali te studenti sa nihovim promasenim blokadama, vidis da sve pokvarise.

Studenti i slobodni građani su već ustali i protestuju već 10 meseci.

Nikada nijedan represivni zakon nije sprečio pobunu slobodnih građana, pa neće ni ovaj.
Naprotiv - što je represija veća, borba će da bude još jača!

Studenti i slobodni građani su već ustali i protestuju već 10 meseci.

Nikada nijedan represivni zakon nije sprečio pobunu slobodnih građana, pa neće ni ovaj.
Naprotiv - što je represija veća, borba će da bude još jača!
Onda dodji ti i posle ovakvih izmena zakona ako se usvoje, pocni prvi, Lako ti je da "solis pamet" iz Nemacke.

Nakon skoro godinu dana protesta protiv aktuelne vlasti, mogu da izrazim svoje skromno misljenje - da po meni, studenti u blokadi su najveca politicka podvala u istoriji srpskog visestranacja.

Smisao ovog pokreta jeste da se Srbiji nametne vlast autosovinista i srbomrzaca, koji prirodno nikada takvi kakvi su ne mogu dobiti vecinu glasova gradjana, koji za cilj imaju sprovodjenje agende globalista a to je sto se nas tice agenda priznavanja Kosova kao posebne drzave, pristanak na unistenje Republike Srpske i presecanje svih odnosa sa Rusijom i Kinom, uvodjenje sankcija Rusiji i Kini i potpuno okretanje zapadu i slepo sprovodjenje globalisticke ideologije u nasoj zemlji koja za cilj ima da unisti i Srbe kao narod i srpsku porodicu kao osnovnu celiju drustva.

Jovo Bakic jedan od glavnih ideologa plenumasa blokadera kaze da ce na sledecim izborima kada budu , blokaderi ici u dve kolone - jednu opozicionu koju ce da predvode Djilas i Ponos i drugu "nazovu studentsku listu" . Cilj je da te dve liste odnesu preko 50% glasova, a dolaskom na vlast oni najavljuju potpuno unistenje svih koji drugacije misle i imaju drugacije politicke stavove i zabranu svih stranaka koje ne slede njihovu politicku agendu pod izgovorom borbe protiv korupcije.

U praksi to znaci uvodjenje blokaderskog autosovinistickog terora u Srbiji i povratak Srbije u vreme najcrnjeg komunizma i jednoumlja.

Jer kao sto smo videi u prethodnih skoro 12 meseci, plenumasi ne trpe drugacije misljenje cak ni u sopstvenim redovima.

Smem da potpisem kad i ako dodju na vlast da ce nivo korupcije u zemlji biti isti kao i danas i u periodu 2000-2012 samo lova nece da ide u naprednjacke vec u blokaderske dzepove.

Ono sto je sustina obicnom narodu bice mnogo gore, jer da bi bilo bolje mi sa svim velikim silama moramo biti u dobrim odnosima, ne moze se sedeti samo na jednu stolicu, tu nema prosperiteta.

Dokazite da nisam u pravu.

Autorska tema.

Mozda posle SNS-a :rtfm:

...

Nakon skoro godinu dana protesta protiv aktuelne vlasti, mogu da izrazim svoje skromno misljenje - da po meni, studenti u blokadi su najveca politicka podvala u istoriji srpskog visestranacja.

Smisao ovog pokreta jeste da se Srbiji nametne vlast autosovinista i srbomrzaca, koji prirodno nikada takvi kakvi su ne mogu dobiti vecinu glasova gradjana, koji za cilj imaju sprovodjenje agende globalista a to je sto se nas tice agenda priznavanja Kosova kao posebne drzave, pristanak na unistenje Republike Srpske i presecanje svih odnosa sa Rusijom i Kinom, uvodjenje sankcija Rusiji i Kini i potpuno okretanje zapadu i slepo sprovodjenje globalisticke ideologije u nasoj zemlji koja za cilj ima da unisti i Srbe kao narod i srpsku porodicu kao osnovnu celiju drustva.

Jovo Bakic jedan od glavnih ideologa plenumasa blokadera kaze da ce na sledecim izborima kada budu , blokaderi ici u dve kolone - jednu opozicionu koju ce da predvode Djilas i Ponos i drugu "nazovu studentsku listu" . Cilj je da te dve liste odnesu preko 50% glasova, a dolaskom na vlast oni najavljuju potpuno unistenje svih koji drugacije misle i imaju drugacije politicke stavove i zabranu svih stranaka koje ne slede njihovu politicku agendu pod izgovorom borbe protiv korupcije.

U praksi to znaci uvodjenje blokaderskog autosovinistickog terora u Srbiji i povratak Srbije u vreme najcrnjeg komunizma i jednoumlja.

Jer kao sto smo videi u prethodnih skoro 12 meseci, plenumasi ne trpe drugacije misljenje cak ni u sopstvenim redovima.

Smem da potpisem kad i ako dodju na vlast da ce nivo korupcije u zemlji biti isti kao i danas i u periodu 2000-2012 samo lova nece da ide u naprednjacke vec u blokaderske dzepove.

Ono sto je sustina obicnom narodu bice mnogo gore, jer da bi bilo bolje mi sa svim velikim silama moramo biti u dobrim odnosima, ne moze se sedeti samo na jednu stolicu, tu nema prosperiteta.

Dokazite da nisam u pravu.

Autorska tema.

Bakić je izneo neko svoje lično mišljenje.

Ne postoji nikakav plan o formiranju dve liste.

Zna se šta studenti traže, da celokupns opoozicija preskoli izbore.

Naravno da će moći.
Studenti će da smene tu izdjaničku vlast, za koju ti botuješ, pa će da obustave taj projekat.

studenti u blokadi su za rio tinto

videces kad izadju na izbore jer a
su marionete i sluge globalistickih centara moci sa zapada

Ajde, prestani da siris propagandu rezima, i stani na pravu, postenu i slobodnu stranu, ako ti je stalo da se rio tinto otera zauvek i da se Srbija ne rasproda.

Ovako - bukvalno samo podrzavas rezim koji rasprodaje sve.
Ne sirim, nego mi nisu dovoljno pouzdani jer ne razmisljaju unapred i za druge stvari.

Ne moze se samo njihovim sporadicnim blokadama zaustaviti Rio Rinto npr. nego i ucescem gradjanstva. Niti losi zakoni.

A ti mislis, sve ce studenti? Pa nece a i ne mogu, sve i da hoce.

prozapadna opozicija odbija to tako da ce hteli vi to ili ne, svakako biti dve liste

Biće više nego 2 liste, sasvim sigurno.

Potpuno je nezamislivo da se opozocija podeli isključivo na dve opcije tj. jedna moja podržava studentsku listu i druga koja će ipak izaći na izbore.

To je jako teško zamislivo. Cela Srbija nije neki Kosjerić npr. Mislim da bukvalno svi očekujemo više od 2 liste.

autor je poznati sluga globalista i antisrbin

Imali smo DS na vlasti 12 godina, videli smo koliki su to izdajnici, lopovi i stetocine
Jel stvarno? Svi su antisrbini i globalisti, ali tvoj komandant nije? Kod Sorosa je svako malo, Srbiju je ugurao u Mali Sengen: propusne granice sa Albanijom (Kosove), povlastice za rad siptara kod nas, bori se za Litijum za spas Njemacke i po cjenu unistenja zivlja i oranica, kupuje nato Rafale po dvostrukim cjenama (unapred placanje), poklonio PKB (sve sa hiljadam hetktara plodne zemlje) arapima . . .
Ko pokloni KiM siptariji, ko im prizna pasose i vozacke?
I sad ko je tu antisrbin?

Ne znam sto se na ovim ćaci temama i dalje diskutuje, mogu da kazem samo to da ko god podržava SNS je direktno izdao Srbiju, pretke, a pogotovo sve one koji su se borili i ginuli na Kosovu 1998. i 1999. Sram vas bilo izdajnici. Nasi ljudi su zivotima platili da se Kosovo i Metohija odbrane od siptarskih terorista, a vi danas stajete na njihovu stranu i podržavate ovog što im je potpisao i dao sve dole....Užas!

Biće više nego 2 liste, sasvim sigurno.

Potpuno je nezamislivo da se opozocija podeli isključivo na dve opcije tj. jedna moja podržava studentsku listu i druga koja će ipak izaći na izbore.

To je jako teško zamislivo. Cela Srbija nije neki Kosjerić npr. Mislim da bukvalno svi očekujemo više od 2 liste.
Ljudi koji budu glasali za bilo koju opozicionu listu su najbolji primer političkog diletantizma.

Svima nam je jasno da će ti izbori biti obračun studenata i sekte, dva najjača politička aktera u zemlji trenutno. I u takvim uslovima se nađu budale koje kažu ''Samo Paja Grba''.

Lud narod.

Back