GeorgeV
Buduća legenda
- Poruka
- 37.857
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mu dzabe prezime ШуНатовац.То онај што топио тенкове?
Vojvodina može da hrani celu Evropu.
Da je bilo pameti...mada još uvek nije kasno.
Neeego, otkad hoću da ti kažem pa iskrsne nešto.
Kako ja oduvek vizuelizujem net sagovornika, tebe sam ranije zamišljala
kao kopiju Adrijana Brodija "Pijanista", nežnog i prefinjenog, malo na svoju ruku al' se moglo tolerisati.
Sada te zamišljam kao ogorčenog kamiondžiju,
uopšte mi se ne dopada to izdanje.
То је мит.
Kazes da se micu od kine a da dovode komunizam? Pozivaju na izbore a dovode jednoumlje?U praksi to znaci uvodjenje blokaderskog autosovinistickog terora u Srbiji i povratak Srbije u vreme najcrnjeg komunizma i jednoumlja.
Битно да су радикали и маскирани црно-жути радикали истина&правда.![]()
Jok no živa istina koju ti ne bi priznao ni da te deru naživo.
Deca pokušavaju da ti kažu da lopov uvek ostaje lopov ko god da dođe, menjaj svest dok još imaš šta. Teško je nekome kao što si ti objasniti moć znanja...Nakon skoro godinu dana protesta protiv aktuelne vlasti, mogu da izrazim svoje skromno misljenje - da po meni, studenti u blokadi su najveca politicka podvala u istoriji srpskog visestranacja.
Smisao ovog pokreta jeste da se Srbiji nametne vlast autosovinista i srbomrzaca, koji prirodno nikada takvi kakvi su ne mogu dobiti vecinu glasova gradjana, koji za cilj imaju sprovodjenje agende globalista a to je sto se nas tice agenda priznavanja Kosova kao posebne drzave, pristanak na unistenje Republike Srpske i presecanje svih odnosa sa Rusijom i Kinom, uvodjenje sankcija Rusiji i Kini i potpuno okretanje zapadu i slepo sprovodjenje globalisticke ideologije u nasoj zemlji koja za cilj ima da unisti i Srbe kao narod i srpsku porodicu kao osnovnu celiju drustva.
Jovo Bakic jedan od glavnih ideologa plenumasa blokadera kaze da ce na sledecim izborima kada budu , blokaderi ici u dve kolone - jednu opozicionu koju ce da predvode Djilas i Ponos i drugu "nazovu studentsku listu" . Cilj je da te dve liste odnesu preko 50% glasova, a dolaskom na vlast oni najavljuju potpuno unistenje svih koji drugacije misle i imaju drugacije politicke stavove i zabranu svih stranaka koje ne slede njihovu politicku agendu pod izgovorom borbe protiv korupcije.
U praksi to znaci uvodjenje blokaderskog autosovinistickog terora u Srbiji i povratak Srbije u vreme najcrnjeg komunizma i jednoumlja.
Jer kao sto smo videi u prethodnih skoro 12 meseci, plenumasi ne trpe drugacije misljenje cak ni u sopstvenim redovima.
Smem da potpisem kad i ako dodju na vlast da ce nivo korupcije u zemlji biti isti kao i danas i u periodu 2000-2012 samo lova nece da ide u naprednjacke vec u blokaderske dzepove.
Ono sto je sustina obicnom narodu bice mnogo gore, jer da bi bilo bolje mi sa svim velikim silama moramo biti u dobrim odnosima, ne moze se sedeti samo na jednu stolicu, tu nema prosperiteta.
Dokazite da nisam u pravu.
Војводина је упропаштена, запрљана и затрована !!!
Vućić ima sastanke jer ugovara prodaju ovo malo Srbije zarad svog opstanka. Naravno da će se sastajati sa njim dokle god pristaje da im poklanja resurse Srbije, pa ko ne bi pristao na takve sastanke što se tiče stranih predstavnika...Vucic ima sastanke i odnose sa najvecim liderima sveta, Amerike, Kine, Indije, Rusije, Francuske, Nemacke, Izraela
Srbija mora odrzavati sto bolje odnose sa svima, ostati neutralna da bi mogla sve to da iskoristi, a ne da se svrstava u evroatlanstski blok i sledi globalisticku agendu sto vi zelite
Ko je bitan nase studente u blokadi primio? Niko
Jer svi znaju bitni, da su oji obicne marionete globalista, te stoga sa njima pricati ista je cisto gubljenje vremena.
Delimično da, na tome se radilo od 2000-te ali se sve da popraviti.
Znam da džaba pišem jer ovaj briše ali Vojvodina jeste riznica danas nepravedno zapostavljena ali ja sam optimista.
Plodna zemlja je blago, gledam u mojoj vikendici gde svratim jednom godišnje, Slankamenski vinogradi, baštu jedva pipnem, a u njoj nema šta nema da ne niče dok jedna komšinica dole kod sebe, valjevo il tako nešto ni grm ruže ne može da uzgaji.
Реално, ко не би поверовао Вјекославу, жвалеги, ЧАлету, Дачеку Ивици, Дарку Главићу и остатку мафије?Доказана. Кад нам они кажу, свега им!
Колега, то није било каква башта, то је "напредна" башта. Зато у њој све напредује без труда.Bašta vam opstaje i rađa bez zalivanja u 2025, zanimljivo
Svaka čast vi ste jedinstveni primer u celoj Srbiji
Zaboravio si Titine sluge pokorne, pa onda Gmaza Šormaza, Jelenu Milić, Čedu, Svilanovića, Miru Marković, Ponoša… doduše, N1 se njima ne bavi.Niko nije veci izdajnik od Ace Siptara i njegovih sns terorista
Studenti u blokadi su, bukvalno, poslednja šansa za spas Srbije.
Ako ne uspeju da oteraju ovu radikalsku bagru zauvek, i konacno uspostave pravnu državu - Srbija će postati rudarska kolonija i jedno džinovsko jalovište.
Kako su samo trčkarali oko gazde, prosto milina videti ih podavijenih repova, a obično onako osioni.
Zaboravio si Titine sluge pokorne, pa onda Gmaza Šormaza, Jelenu Milić, Čedu, Svilanovića, Miru Marković, Ponoša… doduše, N1 se njima ne bavi.
Deca pokušavaju da ti kažu da lopov uvek ostaje lopov ko god da dođe, menjaj svest dok još imaš šta. Teško je nekome kao što si ti objasniti moć znanja...