Studenti u blokadi su najveća politička podvala u istoriji srpskog višestranačja

Vojvodina može da hrani celu Evropu.
Da je bilo pameti...mada još uvek nije kasno.

Neeego, otkad hoću da ti kažem pa iskrsne nešto.
Kako ja oduvek vizuelizujem net sagovornika, tebe sam ranije zamišljala
kao kopiju Adrijana Brodija "Pijanista", nežnog i prefinjenog, malo na svoju ruku al' se moglo tolerisati.

Sada te zamišljam kao ogorčenog kamiondžiju, :(
uopšte mi se ne dopada to izdanje.

То је мит.

Nakon skoro godinu dana protesta protiv aktuelne vlasti, mogu da izrazim svoje skromno misljenje - da po meni, studenti u blokadi su najveca politicka podvala u istoriji srpskog visestranacja.

Smisao ovog pokreta jeste da se Srbiji nametne vlast autosovinista i srbomrzaca, koji prirodno nikada takvi kakvi su ne mogu dobiti vecinu glasova gradjana, koji za cilj imaju sprovodjenje agende globalista a to je sto se nas tice agenda priznavanja Kosova kao posebne drzave, pristanak na unistenje Republike Srpske i presecanje svih odnosa sa Rusijom i Kinom, uvodjenje sankcija Rusiji i Kini i potpuno okretanje zapadu i slepo sprovodjenje globalisticke ideologije u nasoj zemlji koja za cilj ima da unisti i Srbe kao narod i srpsku porodicu kao osnovnu celiju drustva.

Jovo Bakic jedan od glavnih ideologa plenumasa blokadera kaze da ce na sledecim izborima kada budu , blokaderi ici u dve kolone - jednu opozicionu koju ce da predvode Djilas i Ponos i drugu "nazovu studentsku listu" . Cilj je da te dve liste odnesu preko 50% glasova, a dolaskom na vlast oni najavljuju potpuno unistenje svih koji drugacije misle i imaju drugacije politicke stavove i zabranu svih stranaka koje ne slede njihovu politicku agendu pod izgovorom borbe protiv korupcije.

U praksi to znaci uvodjenje blokaderskog autosovinistickog terora u Srbiji i povratak Srbije u vreme najcrnjeg komunizma i jednoumlja.

Jer kao sto smo videi u prethodnih skoro 12 meseci, plenumasi ne trpe drugacije misljenje cak ni u sopstvenim redovima.

Smem da potpisem kad i ako dodju na vlast da ce nivo korupcije u zemlji biti isti kao i danas i u periodu 2000-2012 samo lova nece da ide u naprednjacke vec u blokaderske dzepove.

Ono sto je sustina obicnom narodu bice mnogo gore, jer da bi bilo bolje mi sa svim velikim silama moramo biti u dobrim odnosima, ne moze se sedeti samo na jednu stolicu, tu nema prosperiteta.

Dokazite da nisam u pravu.
Deca pokušavaju da ti kažu da lopov uvek ostaje lopov ko god da dođe, menjaj svest dok još imaš šta. Teško je nekome kao što si ti objasniti moć znanja...

Војводина је упропаштена, запрљана и затрована !!!

Delimično da, na tome se radilo od 2000-te ali se sve da popraviti.

Znam da džaba pišem jer ovaj briše ali Vojvodina jeste riznica danas nepravedno zapostavljena ali ja sam optimista.

Plodna zemlja je blago, gledam u mojoj vikendici gde svratim jednom godišnje, Slankamenski vinogradi, baštu jedva pipnem, a u njoj nema šta nema da ne niče dok jedna komšinica dole kod sebe, valjevo il tako nešto ni grm ruže ne može da uzgaji.

Vucic ima sastanke i odnose sa najvecim liderima sveta, Amerike, Kine, Indije, Rusije, Francuske, Nemacke, Izraela

Srbija mora odrzavati sto bolje odnose sa svima, ostati neutralna da bi mogla sve to da iskoristi, a ne da se svrstava u evroatlanstski blok i sledi globalisticku agendu sto vi zelite

Ko je bitan nase studente u blokadi primio? Niko

Jer svi znaju bitni, da su oji obicne marionete globalista, te stoga sa njima pricati ista je cisto gubljenje vremena.
Vućić ima sastanke jer ugovara prodaju ovo malo Srbije zarad svog opstanka. Naravno da će se sastajati sa njim dokle god pristaje da im poklanja resurse Srbije, pa ko ne bi pristao na takve sastanke što se tiče stranih predstavnika...

Delimično da, na tome se radilo od 2000-te ali se sve da popraviti.

Znam da džaba pišem jer ovaj briše ali Vojvodina jeste riznica danas nepravedno zapostavljena ali ja sam optimista.

Plodna zemlja je blago, gledam u mojoj vikendici gde svratim jednom godišnje, Slankamenski vinogradi, baštu jedva pipnem, a u njoj nema šta nema da ne niče dok jedna komšinica dole kod sebe, valjevo il tako nešto ni grm ruže ne može da uzgaji.

Bašta vam opstaje i rađa bez zalivanja u 2025, zanimljivo

Svaka čast vi ste jedinstveni primer u celoj Srbiji

Studenti u blokadi su, bukvalno, poslednja šansa za spas Srbije.

Ako ne uspeju da oteraju ovu radikalsku bagru zauvek, i konacno uspostave pravnu državu - Srbija će postati rudarska kolonija i jedno džinovsko jalovište.

O cemu ti?

I studenti u blokadi i prozapadna opozicija podrzavaju kopanje litijuma

Deca pokušavaju da ti kažu da lopov uvek ostaje lopov ko god da dođe, menjaj svest dok još imaš šta. Teško je nekome kao što si ti objasniti moć znanja...

lopovi i ti dokazani su tiniz opozicije kohe zelite na foru da dovedete na vlast

A deca da uzvines, nemaju pojma

Jer kolicina njihovof zivotnog i radnog uskustva je blizu nule

Njima se manipulise

Морао сам само да проверим везе Свилановића са СНС.

• Генерални секретар Савета за регионалну сарадњу (2013–2018): Предводио је организацију која се бави сарадњом земаља Југоисточне Европе. European Leadership Network
Свилановић је такође био члан различитих међународних организација и комитета, као што су Центар за антиратну акцију, Међународна комисија за Балкан и Београдски центар за људска права. Поред тога, био је асистент на Правном факултету у Београду и аутор бројних радова из области грађанског процесног права и људских права. Otvoreni Parlament

Његов ангажман у Влади Црне Горе као саветник за економске реформе и европске интеграције представља наставак његовог рада на унапређењу регионалне сарадње и европских интеграција.

You said:​

шта је савет за регионалну сарадњу?

ChatGPT said:​

Савет за регионалну сарадњу (СРС) је регионална организација која окупља земље Југоисточне Европе с циљем унапређења сарадње у различитим областима, као што су економија, политика, безбедност, енергетика, животна средина и инфраструктура.

Ево основних чињеница о Савету за регионалну сарадњу:

• Основан: 2008. године као наследник Пакта за стабилност Југоисточне Европе.
  • Чланство: укључује земље региона као што су Србија, Хрватска, Северна Македонија, Црна Гора, БиХ, Албанија и Косово.
  • Циљеви:
    • Подстицање економске сарадње и интеграције у региону;
    • Унапређење слободног кретања људи, робе, услуга и капитала;
    • Подршка регионалним иницијативама и пројектима у области инфраструктуре, енергетике и животне средине;
    • Промоција стабилности и безбедности у региону;
    • Сарадња у области борбе против организованог криминала и корупције.
  • Деловање: Савет ради на пројектима који имају за циљ побољшање економских прилика и интеграцију земаља региона у европске и глобалне процесе.
СРС представља важан механизам за јачање сарадње међу земљама Југоисточне Европе и има за циљ да подстакне регионални развој, стабилност и ближу интеграцију са Европском унијом. Ако те интересују конкретни пројекти или актуелне активности Савета, могу да пружим више детаља.

You said:​

да ли је за постављање за генералног секретара савета за регионалну сарадњу била потребна сагласност земље из које долази?

ChatGPT said:​

Да, за постављање генералног секретара Савета за регионалну сарадњу (СРС) обично је потребна сагласност земље из које кандидат долази. Савет за регионалну сарадњу је регионална организација коју чине земље Југоисточне Европе, и пошто генерални секретар представља ту организацију и делује у интересу свих чланица, његово именовање обично подразумева и консултацију са државом из које потиче.

У пракси, то значи да:

• Земља из које кандидат долази даје сагласност или подршку његовом именовању.
  • Генерални секретар мора да има поверење не само Савета већ и своје матичне земље, јер ће у његовој улози бити потребно да координише активности и сарадњу између свих чланица.
Ово је уобичајена пракса код регионалних и међународних организација како би се обезбедила политичка подршка и легитимитет.

Ако желиш, могу да проверим конкретна правила и процедуре Савета за регионалну сарадњу у вези са именовањем генералног секретара.

Back