Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 102.698
a zasto nije?
Greši u pojedinim analizama, pa i nekim vestima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a zasto nije?
ko radi, taj i gresi, izvoli pa precizriaj, ali sustinski je u pravuGreši u pojedinim analizama, pa i nekim vestima.
Generalštab ne daje nego prodaje zgrade gde je nekada bio generalštab privatniku koji je deo porodice Tramp da pere pare.a zasto nije?
dajuci generalstab i uvodeci srbiju u nato, vi na kraju krajeva opravdavate agresora... znaci po n-ti put ovo je zamena teza sto vi sns radite, i prosto izvrtanje cinjenica i ruganje Zdravom razumu, a preostaje jos samo da se prokazete kao pravi kolaboracionisti:
ovo samo pokazuje dokle je bolest u sns-u uznapredovalaCek, sta vi imate protiv bombardovanja kad je ono bilo iz najbolje namere, da vas oslobode Milosevicevog rezima?
Које коловође?Jasno vajr sada da studenti barem ove kolovođe rade za Soroša
Pa sačekaj, njegov post je bio sarkastičan jer dobar deo ili čak većina onih koji podržavaju sadašne blokadere je opravdavalo NATO agresiju. Mnogi su se satrali da objasne kako je osiromašeni uranijum bio lekovit maltene.
ali kako mu je samo poslo za rukom i pamet da vam opere, to mi nikad nece bit`i jasno
to ti naivno verujes da se stvari dogadjaju spontano, ali ja ti kazem ZAVERA da se vrednosni sistem izopaci i korupcija zacari, pa i kriminal, te cerupanje zemlje, uz punjenje vlastitih dzepovaPa očigledno da mu nije mnogo trebalo i da nije morao mnogo da se trudi, samo im pustio pink i diz(informer) i rešio stvar.
Kakva li ti je sad ovo propaganda, pa sam Djindjic je trazio bombardovanje - ne znam da li je ta informacija sasvim tacna ali da ga nije bilo vi definitivno nikad ne biste docekali pad Milosevicevog rezima. Ili smatras da bi?Gleda te Milica u oči.
![]()
Nastavi, nastavi, slobodno...dobro ti ide za sada.
Od onog slađenja na temi kada je objavljeno da je Vukašin preminuo do svih gluposti koje si do sada izlupetao na Krstarici do sada, ne znam kako ne propadneš u zemlju sam od sebe. Sve šta si pisao čitamo.
Kakva li ti je sad ovo propaganda, pa sam Djindjic je trazio bombardovanje - ne znam da li je ta informacija sasvim tacna ali da ga nije bilo vi definitivno nikad ne biste docekali pad Milosevicevog rezima. Ili smatras da bi?
A zamisli sta bi bilo da je Milosevic imao podrsku s neke strane kao Zelenski? Odbranio bi ne samo Kosovo nego i Krajinu. To pokazuje kako je sve relativno.
A da ste pak vi na mestu Zelenskog, pobili bi milione sa istim entuzijazmom sa kojim i on to radi.
Da rezimiramo - kritikom bombardovanja secete granu na kojoj sami sedite.
Bitna je sustina a to je da samo rat moze da dovede do predaje vlasti takvima poput vas.Koliko znam, to za Đinđića je odavno pobijeno kao netačna informacija, ali - koga briga šta je tražio, bilo istina ili ne?
Da rezimiramo - kritikom bombardovanja secete granu na kojoj sami sedite.
Можда ти се и оствари жеља. Ко зна. Јел си спремио чизме?Bitna je sustina a to je da samo rat moze da dovede do predaje vlasti takvima poput vas.
Imali smo istu situaciju u Libiji, tu ni oruzana pobuna dela stanovnistva nije bila dovoljna.
Meta tog programa je iskljucivo Tramp jer vam je ukinuo finansiranje i generalno vas ne voli.Grana na kojoj sedimo je Srbija, a prilično sam siguran da se sutrašnjim programom povodom obeležavanja godišnjice NATO agresije Srbija ne seče.
Па ви финансирате Сороша или обратно?Meta tog programa je iskljucivo Tramp sto vam je ukinuo finansiranje i generalno vas ne voli.
Nemate medjunarodne pokrovitelje u ovom dobu. Kazem u Libiji jeste doslo do pobune ali ona je brzo pociscena dok i tamo nije pocelo bombardovanje. Pocelo je bas u trenutku kada je ustanak bio pred gasenjem.Можда ти се и оствари жеља. Ко зна. Јел си спремио чизме?