Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 102.642
Oni koji se odazovu na taj protest su stvarno za posmatranje
Pa usvojeno je na VSD, tako da će doći organizovano u velikom broju studenti beogradskih fakulteta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oni koji se odazovu na taj protest su stvarno za posmatranje
Dobro, raskrinkali su se, a neki su ovde pisali kako je lazna vest da su protiv hotela. Definitivno bi vratili Srbiju u srednji vek da su u mogucnosti.Pa prošlo je na VSD, tako da će doći organizovano u velikom broju studenti beogradskih fakulteta.
Dobro, raskrinkali su se, a neki su ovde pisali kako je lazna vest da su protiv hotela. Definitivno bi vratili Srbiju u srednji vek da su u mogucnosti.
Ne secam se. Nego otkud uopste ta glupost da su rusevine kulturno dobro?Ko je pisao da je lažna vest?![]()
Nego otkud uopste ta glupost da su rusevine kulturno dobro?
glupost za sns sektu, ali ne budi saci, informisi seNe secam se. Nego otkud uopste ta glupost da su rusevine kulturno dobro?
Ne secam se. Nego otkud uopste ta glupost da su rusevine kulturno dobro?
Kasno je sada za to. Oko sebe su okupili isuvise pro-NATO obozavalaca i takvu opoziciju, da bi ovaj skup nesto znacio.....
Na godisnjicu NATO zlocina nad Srbijom 1999. Studenti protestvuju kod Generalstaba...kojeg su odbegli Vesic i jos uvek neodbegli Vucic...dali NATO Americi...
"Студенти у блокади": Протест за Генералштаб, 24. март. Видимо се
https://nova.rs/vesti/drustvo/novi-veliki-protest-za-generalstab-24-marta/
http://www.nspm.rs/hronika/studenti-u-blokadi-protest-za-generalstab-24.-mart.-vidimo-se.html
@Tihi ...
Vidimo se...
...
pa to je uradio tvoj voljeni avjer je ta dogovorena prodaja ili ustupanje istog jedna krajnja bruka i ponizenje srpskog naroda i zrtava bombardovanja..
Nije vazno da li ga ja volim ili ne. Mogu ovde da se salim, mogu da lazem, a mogu i da govorim istinu.pa to je uradio tvoj voljeni av
zlocinca blera kada je angazovao i klintonu kada se dodvoravao je isto bruka, plus ona 2 miliona
a ti ga kao volis, sio mi ga djura
to kao da djavo govori, vi i niste svesnu u sta se upustate, i na kraju lazete samo sami sebe... ja sam to mantrao na religiji, da je iluzija da se moze i jedno i drugo, ali izgleda mnogi ako ne i ceo sns misli da moze, samo dokle? bice da je narod provalio ko stalno lazemogu da lazem, a mogu i da govorim istinu.
vlast je pro nato, a iz opozicije neki tek, ne svaAli sigurno necu ni pro-NATO opoziciju.
To ce sve zavisiti od raspleta dogadjaja i da li su izvucene pouke.to kao da djavo govori, vi i niste svesnu u sta se upustate, i na kraju lazete samo sami sebe... ja sam to mantrao na religiji, da je iluzija da se moze i jedno i drugo, ali izgleda mnogi ako ne i ceo sns misli da moze, samo dokle? bice da je narod provalio ko stalno laze
druga stvar, volis ga, a neces da glasas za njega, to mi je kontradiktorno, samo se upetljavas, a koga lazes, to ti najbolje znas, da li samo samu sebe vec
cim av raskanta sns i nakupi vise ljudi u pokretu, rusimo ga, nema sile koja ce ga zadrzati sa trecom strankom, kao treca sreca, zato on i okleva, krade vreme,a mi ga cekamo na tom POKRETU, dok su mu lojalisti bili puki blef:To ce sve zavisiti od raspleta dogadjaja i da li su izvucene pouke.
Nikada necu nikoga "rusiti" osim na izborima, i ne dosadjuj barem meni s time.cim av raskanta sns i nakupi vise ljudi u pokretu, rusimo ga, nema sile koja ce ga zadrzati sa trecom strankom, kao treca sreca:
- radikali
- sns
- pokret
pa i za skidanje i sada, ja koristim ljude, ne mislios valjda da sam navalentan? druge ljude zanima koji je plan, nekog moramo da skinemo, car je go, znas tu pricu?Nikada necu nikoga "rusiti" osim na izborima, i ne dosadjuj barem meni s time.
Nikada necu nikoga "rusiti" osim na izborima, i ne dosadjuj barem meni s time.