Studenti su politički i generalno nepismeni

Zasto bi studenti vracali Kosovo? Zasto to ti nisi uradio? Ili zasto ga 1999-te nisi odbranio da sutra ne mora niko da ga vraca?
Znaci, da si ratovao po Kosovu, izgubio ruku ili nogu pa da se javis iako ni tad ne mozes da nekome drugome prebacujes sto ne vraca Kosovo.
Puna Srbija, odnosno forumi "patriota" koji online brane srpstvo a u zivotu su bili/jesu teske pich.ke. Na forumu imamo onog nesrecnika neska koji non-stop kuka o izdaji Kosova a proveo je rat u Leskovcu.

Pa ko kaže da treba da ga vraćaju?
Mene zanima šta će oni uraditi drugačije od Vučića po tom pitanju?

Vratiti ga?
-Kako?
Priznati ga?
-Neka probaju.. :)

Pogledajte njihovu logiku i kako oni vide prosperitet Srbije:

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...eli-da-zaradi-na-zaboravu-kulturnog-nasledja/

Apsurdnog li saopstenja. Ako oni ne znaju i ne razumeju ovakve osnovne stvari u vezi razvoja drzave, ili neke lokalne samouprave gde ucestvuju sami kao kandidati, kako mogu da ocekuju da ce iko zdrave pameti da glasa za njih? :kafa:

Eto zamislite kandiduju se u Leskovcu kao trenutno u Mionici, i obecaju da nece biti izgradjen hotel ili stambene zgrade jer to nije u interesu razvoja grada vec po definiciji.
Било би ти паметније да си ћутао. У твоју "писменост и обавештеност" смо се већ више пута уверили.

Još jedno sanjarenje, inače često mišljenje kod studenata.

Vučić ako padne sa vlasti imaće 100+ poslanika u skupštini kao opozicija.
Moguće da studenti veruju da će neka buduća klimava kupus koalicija, koja dođe na vlast, da ga uhapsi ali to je debelo sanjarenje.

Uostalom, imaju jako dobar primer u susednoj Crnoj Gori, gde je veći krimos i krvolok od Vučića i dalje na slobodi nakon pada sa vlasti.

Vucic kada padne sa vlasti izgubice sve, sem vlasti izgubice i ljude koji su za i uz njega, proci ce kao SPS i Milosevic na pocetku 2001-ve. SNS ce se raspasti i svesti na neku minornu stranku a Vucicu ce biti glavno da sacuva glavu i slobodu. Pretpostavljam da ce da zapali kod svog poslovnog ortaka u Emirate, sa njima nemamo ugovor o izrucenju optuzenih lica. Pri tome mislim da ce on da padne na korupciji, jedino je to gde mogu da ga krivicno zakace, politicki nemaju zasta jer prekoracenje ovlascenja u lajanju na medijima nije kaznjiva rabota a cisto sumnjam da ima ikakvih veza sa aferama oko narkotika koje pokusavaju da mu smeste.

Neverovatno je tvoje poverenje u Vucica, nemaju ga ni clanovi SNS-a u toj meri.
Crna Gora je i danas kriminalna drzava, tamo mafija vlada, ubija i prebija ljude na ulici. Srbija ipak nikada, sem u vreme Milosevica od 1992-2000-te nije bila takav Divlji zapad.

Vucic kada padne sa vlasti izgubice sve, sem vlasti izgubice i ljude koji su za i uz njega, proci ce kao SPS i Milosevic na pocetku 2001-ve. SNS ce se raspasti i svesti na neku minornu stranku a Vucicu ce biti glavno da sacuva glavu i slobodu. Pretpostavljam da ce da zapali kod svog poslovnog ortaka u Emirate, sa njima nemamo ugovor o izrucenju optuzenih lica. Pri tome mislim da ce on da padne na korupciji, jedino je to gde mogu da ga krivicno zakace, politicki nemaju zasta jer prekoracenje ovlascenja u lajanju na medijima nije kaznjiva rabota a cisto sumnjam da ima ikakvih veza sa aferama oko narkotika koje pokusavaju da mu smeste.

Neverovatno je tvoje poverenje u Vucica, nemaju ga ni clanovi SNS-a u toj meri.
Crna Gora je i danas kriminalna drzava, tamo mafija vlada, ubija i prebija ljude na ulici. Srbija ipak nikada, sem u vreme Milosevica od 1992-2000-te nije bila takav Divlji zapad.

LOL
U Srbiji su za vreme demokratije ubili premijera isti oni sa kojima je sarađivao.

Čeda šmrkao koku u Šilerovoj, pa pitao ima li još.
Ja stvarno ne znam u kakva vi poštenja verujete.

Ursulu fon der Lajen su uhvatili sa rukama u pekmezu i nikom ništa.
Milo glavni don Balkana je pao i evo ga opet se kezi svima u lice.

To poštenje, to jednostavno ne postoji u politici, ovde je samo pitanje da li će i dalje da vlada Vučič ili koalicija nekih nepostojećih lista sa Marinikom, Biljom i ostalim levo-levim filiozofima.

Meni prva opcija više odgovara.

Pa ko kaže da treba da ga vraćaju?
Mene zanima šta će oni uraditi drugačije od Vučića po tom pitanju?

Vratiti ga?
-Kako?
Priznati ga?
-Neka probaju.. :)
To kazes:
Kako će studenti da vrate Kosovo?
Imaju li nekog Obilića na listi? :)

Y.eb.alo vas Kosovo. Niko od vas sem onog nesrecnika neska ne zivi na tom Kosovu, ako ste i poreklom sa njega utekli ste odande a ako niste verovatno nikada niste ni bili na Kosovu. Osnovni problem Srbije je sto to Kosovo politicari koriste za svoj program,. za monetu za potkusirivanje, za podbadanje drugih... a realno, Srbija vec 26 godina nema nikakva prava na Kosovu, ne moze niko od zvanicnika, niko ko je uniformisan u srpsku uniformu da udje tamo.
I sto svi vi "patriote" zabijate glavu u pesak.

Da li ce biti priznanja Kosova? Verovatno hoce, 2 meseca medijske propagande proevropskih stranaka i 75% stanovnika ce biti za to i za ulazak u EU.

To kazes:

Y.eb.alo vas Kosovo. Niko od vas sem onog nesrecnika neska ne zivi na tom Kosovu, ako ste i poreklom sa njega utekli ste odande a ako niste verovatno nikada niste ni bili na Kosovu. Osnovni problem Srbije je sto to Kosovo politicari koriste za svoj program,. za monetu za potkusirivanje, za podbadanje drugih... a realno, Srbija vec 26 godina nema nikakva prava na Kosovu, ne moze niko od zvanicnika, niko ko je uniformisan u srpsku uniformu da udje tamo.

Da li ce biti priznanja Kosova? Verovatno hoce, 2 meseca medijske propagande proevropskih stranaka i 75% stanovnika ce biti za to i za ulazak u EU.

Pa vrati se na početak te rasprave pa probaj da shvatiš kontekst a kontekst je šta se menja kad padne Vučić?

LOL
U Srbiji su za vreme demokratije ubili premijera isti oni sa kojima je sarađivao.

Čeda šmrkao koku u Šilerovoj, pa pitao ima li još.
Ja stvarno ne znam u kakva vi poštenja verujete.

Ursulu fon der Lajen su uhvatili sa rukama u pekmezu i nikom ništa.
Milo glavni don Balkana je pao i evo ga opet se kezi svima u lice.

To poštenje, to jednostavno ne postoji u politici, ovde je samo pitanje da li će i dalje da vlada Vučič ili koalicija nekih nepostojećih lista sa Marinikom, Biljom i ostalim levo-levim filiozofima.

Meni prva opcija više odgovara.
Koga boli rasplodnio organ sta tebi ili meni odgovara. Bice ono sto mnogo veci i jaci igraci odluce. Naravno, pod tim igracima ne mislim na srpski narod, njega ce da usmere kako da misli i sta da radi.

nece biti priznanja ali je tacno to da patriJote ignorisu realnost sa kosovom, a to je da je drzava priznala kosovo i pravno i faktualno jer smo marioneta zapada. Sto bi ti sada da provedes 10 godina da reformises drzavu, reformises drustvo, uvedes dugorocni plan da postanes regionalna sila, kada dodje neki tamo pizzkousti i mobilise 20% zemlje (nepismenih u srbiji ima 20% od ukupnog stanovnistva) da glasaju za njega koristeci EU fondove i proste lazi. Prosto demokratija ne favorizuje dugorocno planiranje jer je coveku bitnija stolica nego svrha zbog koje ta stolica postoji

ne mozes ti da uzmes pare od mafije, pa da onda pregovaras sa mafijom, to tako ne ide

Pogledajte njihovu logiku i kako oni vide prosperitet Srbije:

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...eli-da-zaradi-na-zaboravu-kulturnog-nasledja/

Apsurdnog li saopstenja. Ako oni ne znaju i ne razumeju ovakve osnovne stvari u vezi razvoja drzave, ili neke lokalne samouprave gde ucestvuju sami kao kandidati, kako mogu da ocekuju da ce iko zdrave pameti da glasa za njih? :kafa:

Eto zamislite kandiduju se u Leskovcu kao trenutno u Mionici, i obecaju da nece biti izgradjen hotel ili stambene zgrade jer to nije u interesu razvoja grada vec po definiciji.
Kako ste glupi kad tako mislite.omalovazavate pamet,a podrzavate kriminalce.

Možda ako si sanjar kao i studenti.
Ja nisam taj.. :)
Pa ako se u vreme dok je Dzilas bio gradonacelnik BGD-a davalo 15% od svake javne nabavke zasto bi ako njegovi (cega se izgleda ti plasis) ponovo dosli na vlast to slkocilo na 30%? Zasto ne bi bilo 20%? Mislim da su njegovi ipak umereniji ljudi, jer cim su ovi danasnji dosli na vlast odmah su digli sa 15 na 30% ... te vredi pokusati, ici maksimalisticno na 20% pa ako ti kojih se ti bojis ne daju za 20%, nego za 25% i to je usteda, 5% manje nego Vucicu. Malo li je?

Na stranu da vlast treba da bude smenjiva, gradjanin se kao glasac oseca mnogo komotnije i svrsishodnije ako vidi da moze da izgalsa nekoga drugoga, bez ikakvih natezanja, navlacenja, crnih dzipova, jednopartiskog TV programa... no da ti ne pricam o tome, ti ni ne znas kako to izgleda. Zato si i tako tvrdoglav u istrajavanju da morate dozivotno imati na celu tvog zemaru.

U sustini zamorio si me, zasto ja gubim vreme sa tobom?

Ides u kavez, drmaj tamo resetkom. Ides na moju ignore listu. Adio.

Pa ako se u vreme dok je Dizlas bio gradonacelnik BGD-a davalo 15% od svake jabne nabavke zasto bi ako njegovi (cega se izgleda ti plasis) ponovo dosli na vlast to slkocilo na 30%? Zasto ne bi bilo 20%? Mislim da su njegovi ipak umereniji ljudi, jer cim su ovi danasnji dosli na vlast odmah su digli sa 15 na 30% ... te vredi pokusati, ici maksimalisticno na 20% pa ako ti kojih se ti bojis ne daju za 20%, nego za 25% i to je usteda, 5% manje nego Vucicu. Malo li je?

Na stranu da vlast treba da bude smenjiva, gradjanin se kao glasac oseca mnogo komotnije i svrsishodnije ako vidi da moze da izgalsa nekoga drugoga, bez ikakvih natezanja, navlacenja, crnih dzipova, jednopartiskog TV programa... no da ti ne pricam o tome, ti ni ne znas kako to izgleda. Zato si i tako tvrdoglav u istrajavanju da morate dozivotno imati na celu tvog zemaru.

Ma što bih se ja plašio njega i njihovih kriminala.
Kriminal me ne zanima, biće ga uvek.

Zanima me da li će opet Srbiju da vodi neka koalicija ili Vučić.
Koalicija u Srbiji ne može da prođe jer mi ne umemo da se dogovorimo. Takvi smo.

To da građanin može da izglasa bilo koga se nije desilo i neće se desiti.

Demokratiju smo isto menjali 12 godina.
Jedina razlika je bila što oni međusobom nisu mogli da se dogovore kroz čije tačno selo treba da prođe autoput (Čanak-Velja) a od autoputa ništa na kraju.

80% tih koji se bave politikom ce ziveti u inostranstvu, znaci uopste nece ni biti gradjani Srbije. Zato i jesu toliki izdajnici.
Izdajnici zato sto u ovom trenutku ne vole Vucica ili zato sto ce ziveti u inostranstvu?

Ah da, i dalje ce biti gradjani Srbije iako nece ziveti na teritoriji Srbije, odnosno nece biti rezidenti. I kao gradjani Srbije vce mopci da glasaju na republickim i predsednickim izborima u Srbiji, za koga hoce. Brkas osnovne stvari, u tvojoj glavi mora da je tezak kurshluz zemaro.

Back