gde ucestvuju sami kao kandidati, kako mogu da ocekuju da ce iko zdrave pameti da glasa za njih?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde ucestvuju sami kao kandidati, kako mogu da ocekuju da ce iko zdrave pameti da glasa za njih?![]()
E pa vala nisu ni svi obrazovani koji nazivaju tako sami sebe. Biti pismen je samo osnovna podloga da društvo može da funkcioniše sigurnije i koherentnije, a ne da se nekom drugom soli pamet i biva uobražen. A takvih mnogo ima u Srbiji. Koliko god je srpski seljak pokvaren, toliko i srpski građanin misli da je popio svu pamet ovoga sveta. Dve strane istog novčića.Strah od obrazovanih u ovoj zemlji od strane polupismenih je prešao u okvire patologije poznate kao fobije![]()
Jel te baš mnogo uvredio ovim rečima?
Чија служба?
Без бриге, и народ нам политички и генерално неписмен, па ће их много боље разумети.
Пун је народу ***** овог СНС интелектуалног елитизма.

INFORMER PUBLIKA!!!
Baš dobro razumeju. Em što od takvih koruptivnih poslova društvo nema nikakve koristi za šta je najbolji dokaz ruglo koje se zove "Beograd na vodi", em ne postoji država u svetu osim Oskarove Srbije koja će plac odma prekoputa zgrade Vlade i državnih ministarstava da da strancima hotel i kockarnicu da zidaju. Msm smešno. A tu nešto tvoj Oskar svako malo zakuka o nekakvim snajperistima ...Ako oni ne znaju i ne razumeju ovakve osnovne stvari u vezi razvoja drzave,
Dakle nisi razumeo da sam Štimca upoređivao sa vašim nadničarima u ćacilendu? Dobro, znam da vam je u uputstvu da se pravite i mentalno retardirani ukoliko je to potrebno.
Da botujem pod istom zastavom sa Simom Spasićem, pokrio bih se ušima i gledao u pod kad se pokrenu ovakve teme.
Ili da sam na istoj strani sa "novinarima" poput Vučićevića.
A imate i "gospodu" narodne poslanike poput Jovanova, Bakareca, čak i prave profesore - Atlagića, Martinovića... koji se od Sime Spasića razlikuju samo po tome što svoje prostakluke ne uzvikuju u megafon, nego u skupštinski mikrofon.
...u kome 80% stanova kupuju blokaderi. a oni ce koristiti i Trampov hotel po svemu sudeci.Baš dobro razumeju. Em što od takvih koruptivnih poslova društvo nema nikakve koristi za šta je najbolji dokaz ruglo koje se zove "Beograd na vodi",
Jesi to sanjao ili gledao na informeru? Niko normalan nije lud sutra da pogine....u kome 80% stanova kupuju blokaderi. a oni ce koristiti i Trampov hotel po svemu sudeci.
80% stanova u tom ruglu je neprodato i prazno, 10% su kupili oni koji su preko SNS-a zaradili pare pa se na taj način "razdužuju," a 10% je prevarenih:...u kome 80% stanova kupuju blokaderi. a oni ce koristiti i Trampov hotel po svemu sudeci.
SNS Srbija!!!80% stanova u tom ruglu je neprodato i prazno, 10% su kupili oni koji su preko SNS-a zaradili pare pa se na taj način "razdužuju," a 10% je prevarenih:
Srbin fotkao kako mu izgleda stan u Beogradu na vodi i scena je najblaže rečeno potresna: „I ljudi daju pola miliona evra za ovo“
Pogledajte prilog 1811646
Stanovi u Beogradu na vodi su godinama na udaru kritike. Sam deo grada sa sobom nosi negativne prefikse, ali najviše se govori o kvalitetu stanova koji su izgrađeni na ovoj lokaciji. Skoro svake godine na društvenim mrežama pojavi se nekoliko ispovesti ljudi koji su kupili stan na ovoj lokaciji koji imaju sistemski problem sa stanom.
U jučerašnjoj Reddit objavi korisnik je pitao „Da li je moguće ostvariti pravo na sanaciju loše gradnje“ kao i koja su prava kada prodavac neće da otkloni očigledne probleme.
Na fotografijama stana vidni su problemi sa vlagom, stolarijom, lajsnama, podovima koji su oštećeni ili izgrebani.
„U stanu koji sam kupio gotovo ništa nije bilo u stanju kako je opisano u ugovoru, niti kako je predstavljeno na sastancima pre kupovine. Postoji Customer Service, ali njihova uloga svodi se na to da se jave, nešto zapišu i zatim pošalju e-mail da je problem „rešen“ iako nije.
Od predstavnika Beograda na vodi dobijao sam pretnje da ne zovem jer je „sve u redu“, zatim neodgovaranje na pozive i prazna obećanja da „sutra počinju radovi“, a potom se niko ne pojavi.
Stan mi je bio poplavljen više od dva meseca zbog loše hidroizolacije. Zidovi su se ubuđali, a ja sam dobijao nova obećanja prvo za januar, zatim februar, maj… i tako više od 13 meseci.
Kada je konačno došla ekipa za „sanaciju“, tvrdili su da je parket „zdrav“ iako se podigao, da pukotina na ploči lavaboa „nije vidljiva“, da je normalno imati ogreban parket od šuta, a različite nijanse lamela nazvali su „rustikom“.
Tek kada sam – po savetu komšije – lično otišao u Customer Care kancelariju (koja nema nikakvu oznaku i u koju „nije preporučljivo“ ulaziti), stvari su se pomerile.
Čekao sam više od sat vremena da se neko pojavi, dok nisam saznao da mnogi ljudi odustaju jer im kažu da čekaju, a niko ne izađe. Kada sam konačno ušao, nastala je panika. Dodeljena mi je fina gospođa koja je zaista pokušala da organizuje radove – i to je bio prvi korak napred.
Tokom svoje borbe upoznao sam mnogo korektnih i vrednih ljudi, ali sistem je postavljen tako da razvlači kupce dve godine – dok im se na kraju ne saopšti da je „garancija istekla“.
Tada kupci ostaju prepušteni sami sebi, da o svom trošku saniraju vlagu, buđ, ogrebotine i pukotine – ili da jednostavno prihvate stanje koje im je isporučeno“, napisao je korisnik na Reditu koji je pokrenuo temu i priložio fotografije.
Realno i jeste da je većina studenata pristojna i ne bavi se politikom, ali i da ima deo koji su na fakultet zalutali izmedju motike i dečijih igrica...
Jedna naša na 10 vaših, samo za razliku od njih istinita. I tu jednu bi da ukineš?Ja se samo pitam, dokle više ovakvih tema na forumu? Dokle više propagande, laži i napada?
Nemoj molim te ti o istini. Ti si beše ono bio dushebriznik za decu tokom protestva školstva, sad otvaras ovakve gadosti.Jedna naša na 10 vaših, samo za razliku od njih istinita. I tu jednu bi da ukineš?
Jedna naša na 10 vaših, samo za razliku od njih istinita. I tu jednu bi da ukineš?
njihovu logiku i kako oni vide prosperitet Srbije
Pogledajte njihovu logiku i kako oni vide prosperitet Srbije:
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/...eli-da-zaradi-na-zaboravu-kulturnog-nasledja/
Apsurdnog li saopstenja. Ako oni ne znaju i ne razumeju ovakve osnovne stvari u vezi razvoja drzave, ili neke lokalne samouprave gde ucestvuju sami kao kandidati, kako mogu da ocekuju da ce iko zdrave pameti da glasa za njih?
Eto zamislite kandiduju se u Leskovcu kao trenutno u Mionici, i obecaju da nece biti izgradjen hotel ili stambene zgrade jer to nije u interesu razvoja grada vec po definiciji.
Od seljaka sam čuo izraz ‘prirodno nepismeni’. Kod vas?Generalno nepismenireče ćaci.
Glavno je zadržati evropsku orijentaciju…Без бриге, и народ нам политички и генерално неписмен, па ће их много боље разумети.
Пун је народу ***** овог СНС интелектуалног елитизма.
Strah od obrazovanih u ovoj zemlji od strane polupismenih je prešao u okvire patologije poznate kao fobije![]()