Studenti objavili rutu pedalom do Strazbura

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ајде пробај да израчунаш потребну количину опреме, ствари, делова, намирница... за 80 бициклиста плус пратња, за две недеље. Смеш да користиш дигитрон. :mrgreen:
Bicikle koje sam video ne možeš da kupiš ispod 10000e ni polovne. Oprema za bicikle na putu nije velika. Svi imaju ekstra kočnice koje bi trebalo da izdrže put oko sveta. Tako ih reklamiraju. Koliko sam video na snimku, ima gomila ženskih pratilaca, a one ne kdu biciklima, već automobilima. I sad, oni matorci?! Samo šuntav može da tvrdi da će taj da odveze bicikl preko pet država po ovako teškim vremenskim uslovima. Koliko znam u Austriji i Mađarskoj je sutra kiša i susnežica pa ćemo da vidimo. Možda se i koji kamper sa grejanjem uključi.

Bicikle koje sam video ne možeš da kupiš ispod 10000e ni polovne. Oprema za bicikle na putu nije velika. Svi imaju ekstra kočnice koje bi trebalo da izdrže put oko sveta. Tako ih reklamiraju. Koliko sam video na snimku, ima gomila ženskih pratilaca, a one ne kdu biciklima, već automobilima. I sad, oni matorci?! Samo šuntav može da tvrdi da će taj da odveze bicikl preko pet država po ovako teškim vremenskim uslovima. Koliko znam u Austriji i Mađarskoj je sutra kiša i susnežica pa ćemo da vidimo. Možda se i koji kamper sa grejanjem uključi.
Ko je donirao bicikle i opremu?

Sve sam "student": Među blokaderima najmanje mladih! Prevoze bicikle kamionom kad se ugase kamere? (VIDEO)
Podeli vest

Grupa studenata iz Novog Sada, zajedno sa pristalicama opozicije, prekjuče je započela dugo pedaliranje na biciklima do Strazbura, a danas stigla do Budimpešte.

Među navodnim studentima najmanje je bilo mladih ljudi, većina biciklista su bili muškarci srednjih godina, što se može videti i na priloženim fotografijama.

Takođe, zanimljivo je što se danas na ulicama Budimpešte pojavio i jedan crveni kamion, koji dosad nije viđen u tom gradu, a još je zanimljiviji razlog njegovog dovoženja.

Kako se može primetiti na video-snimku, "studenti" utovaraju bicikle u ovo vozilo, pa se postavlja pitanje da li oni uopšte i voze celim putem do Strazbura ili samo sedaju na bicikle kad situacija to zahteva.

Да, овај камион је кренуо са њима из Новог Сада, видео са на снимцима. Део логистике. Иде са њима више возила која носе ствари, мајстори, лекари... Озбиљна организација, није ово ћациленд. ;)
А овај видео је из Будимпеште, стигли су па пакују бицикле у камион и иду да одмарају. Неће ваљда да оставе бицикле на улици?

I onda se voze kamionima do pred sledeci cilj kad opet skidaju bicikle sa kamiona , voze 20-30 km snimaju se i stizu na sledeci cilj i tako do Strazbura

brate , bez priprema crkneš posle 10km , ja sam u formi godišnje pravio oko 7-8000 km kao rekreativac, znači ova ideja ne da je nerealna,
samo informacija da posle 3000km treba da menjaš lanac i sve lančanike a ne nešto drugo

najgore je sto ovde 99% nikad nije preslo na bicikli vise od 50 km dnevno. A kamoli da je neko ovde vozio 50 km npr 4-5 dana dan za danom.

Videli bi da sam ja u pravu. 90% ljudi koji tek pocinju da voze posle voznje od 50 km se bukvalno fiziciki raspadaju. Sve ih boli . Noge odrvene. Kao da nisu tvoje.

Razlog tome je sto pocetnici lako nagomilavaju mlecnu kiselinu u misicima i vrlo lose reaguju na to.

Razlog tome je sto ne znaju kako da vrte tj voze tempo , vrte sporu kadencu sto koristi misice snage koji se brzo zamaraju.

Duge etape se voze na visoku kadencu - npr idealno je 100 ja tako vozim 95-100 i tu se aktiviraju drugi misici u nogama ,prugasti koji su neuporedivo izdrzljiviji i manje ima gomilanja mlecne kiseline u misicima .

Da bi ti naucio da vozis SATIMA kadencu 100 , u grupi, treba GODINAMA da treniras. Godinama.

A ne juce si student obican, i kazes sedam na bicikl i vozim 1500 km za 15 dana. To nema sanse po meni da skoro iko moze.

Ja sam juce vozio 50 km .

Sve preko toga zahteva ozbiljnu volju i donosi ozbiljan zamor organizmu.

I onda se voze kamionima do pred sledeci cilj kad opet skidaju bicikle sa kamiona , voze 20-30 km snimaju se i stizu na sledeci cilj i tako do Strazbura
pa i vasi caci su spavali po hotelima i stanovima, nisu nocili u parku

Sve sam "student": Među blokaderima najmanje mladih! Prevoze bicikle kamionom kad se ugase kamere? (VIDEO)
iz kamiona pise da im dodaju ruksake, a ne da ih pakuju sa biciklima

vi caciji samo drogirate

Nevezano sad za bilo kakvu politiku i meni je nelogicno da neko ko nije utreniran moze da vozi toliku distancu i da dnevno predje toliko kilometara.
Ili su oni svi bas utrenirani ili clanovi nekog biciklistickog kluba?

Tu kilometražu mogu da pređu samo ljudi koji voze aktivno i treniraju najmanje 4-5 godina

Nevezano sad za bilo kakvu politiku i meni je nelogicno da neko ko nije utreniran moze da vozi toliku distancu i da dnevno predje toliko kilometara.
Ili su oni svi bas utrenirani ili clanovi nekog biciklistickog kluba?
cekaj, a nije vam cudno sto su caciji svi kao da treniraju borilacke vestine,a cudno vam je da studenti treniraju voznju bicikla, kao odakle im pare? kupili im roditelji, nije im av kupio sigurno

cekaj, a nije vam cudno sto su caciji svi kao da treniraju borilacke vestine,a cudno vam je da studenti treniraju voznju bicikla, kao odakle im pare? kupili im roditelji, nije im av kupio sigurno
Kakvi caciji...o cemu pricas?
Kad se otvori tema o njima,pricacu o njima.
Zasto se na svaki komentar ubacuje neko kontriranje...ako kazes ovo,zasto nisi rekao ono?

bicikli što vozi lik je e-bike , motor je ispod srednje glave a onaj ruksak što visi je baterija i to solidnog kapaciteta , ovakav bike košta ko noviji auto jedno desetak hiljada evra

Може бити мали мотор испод средње шипке, можда је и бициклистичка издужена торба јер се виде двије кружне везивне траке повезане са шипком, и све је то неважно у односу на снимке када се види колона бициклиста који возе.

Tu kilometražu mogu da pređu samo ljudi koji voze aktivno i treniraju najmanje 4-5 godina

Tihi, jel tebi dobro kada možeš da izmišljaš i pišeš ovakve neistine....Molim te da se suzdržiš
Ako ne podržavaš studente i ovaj put do Strazbura..na šta imaš pravo,.to i napiši ali ne spamuj temu glupostima ili je zaobidji..

Podeli vest

Grupa studenata iz Novog Sada, zajedno sa pristalicama opozicije, prekjuče je započela dugo pedaliranje na biciklima do Strazbura, a danas stigla do Budimpešte.

Među navodnim studentima najmanje je bilo mladih ljudi, većina biciklista su bili muškarci srednjih godina, što se može videti i na priloženim fotografijama.

Takođe, zanimljivo je što se danas na ulicama Budimpešte pojavio i jedan crveni kamion, koji dosad nije viđen u tom gradu, a još je zanimljiviji razlog njegovog dovoženja.

Kako se može primetiti na video-snimku, "studenti" utovaraju bicikle u ovo vozilo, pa se postavlja pitanje da li oni uopšte i voze celim putem do Strazbura ili samo sedaju na bicikle kad situacija to zahteva.

...Među navodnim studentima najmanje je bilo mladih ljudi, većina biciklista su bili muškarci srednjih godina, što se može videti i na priloženim fotografijama...

Сви средњих година, ево се види на снимку :)...

Back