Студенти, чекајте мало!

kapetanmark

Legenda
Poruka
52.486
ауторска тема

Од јуче ујутру забрањен је улаз обезбеђењу РТС-а. Није допуштена смена припадника службе обезбеђења , као што није допуштено ни синоћ да уђу на објекат.​

Објекат је практично НЕЗАШТИЋЕН...

Све је разумем, да је студентима и народу доста својатања тог сервиса као и осталих институција у овој држави а поготово ЈАВНОГ СЕРВИСА СВИХ ГРАЂАНА који шири лажи режимске док га грађани плаћају...

Разумем блокаду.

међутим, не подржавам анархију. Ако се нешто блокира то не значи да треба да се ОСВАЈА И ПРЕУЗИМА У СВАКОМ СЛУЧАЈУ ...

морало се оставити служба обезбеђења, ипак се ради о објекту друштвеном, који је у овом случају апсолутно незаштићен .

не можемо прихватити да ће студенти органиѕовати обезбеђење објекта прек освојих неких редара или ти тобож ових ветерана, јер се зна како се штам оже обезбеђивати и које то лице може да ради посао обезбеђења - лиценцирана лица...

Обезбеђење нису требали да дирају!

Господо немојмо превише да се заиграмо...

Безакоње , анархија, незаштићени објекти ником не требају.
Допустите обезбеђењу да ради свој посао, ти радници вам ништа не могу учинити јединио ће мотрити на објекат колко толко док вас је толико пуно унутра...

Пазите да вам неко нешто не подметне и вратити обезбеђење!!!

НЕМА нико да уђе ни да изађе док се РЕМ не промени.
Момци и Ђевојке дежурају тамо 24...
Пробајте нешто насилном Акцијом...гадно ће будете сјебани!

Čekaj, ti stvarno misliš da policija ne može da ih rastera?
Čak nije ni potrebna sila, dovoljna su tri suzavca i za dve sekunde bi stigli na Tašmajdan.

НЕМА нико да уђе ни да изађе док се РЕМ не промени.
Момци и Ђевојке дежурају тамо 24...
Пробајте нешто насилном Акцијом...гадно ће будете сјебани!
A ko je njima rekao da REM treba da se menja? :think: Znaju li sta je REM i konkurs za isti. Imas li ti licno ideju sta bi se dobilo time?

Ono, mksliš sila ste?!
Наравно да нисмо.
Ви сте Сила...кокаини,херони,батинаши,узурпирање Државе зарад Кумова и њихових Профита,Воз онај насликан за Космет,Бањска где загинуло 3 невина Срба,арчите државне Паре из Социјалног Осигурања за капиларне Гласове па се после талите,убијате некажњено,претите некажњено,повређујете људе некажњено,отпуштате их са Послова,дајете им Суспензије само зато што су Вам Опоненти....

Ви сте једно велико Зло.

Наравно да нисмо.
Ви сте Сила...кокаини,херони,батинаши,узурпирање Државе зарад Кумова и њихових Профита,Воз онај насликан за Космет,Бањска где загинуло 3 невина Срба,арчите државне Паре из Социјалног Осигурања за капиларне Гласове па се после талите,убијате некажњено,претите некажњено,повређујете људе некажњено,отпуштате их са Послова,дајете им Суспензије само зато што су Вам Опоненти....

Ви сте једно велико Зло.
Ja te pitah kakvom silom raspolažeš kod RTS-a, a ti recituješ naučeno na partijskom sastanku.

Daj detaljnije, sta je tu u pitanju, je li Sluzba pokusala da kroz obezbedjenje ubaci neke SNS olos batinase u RTS, sta se desilo?
Ne zna ni on, sta se ti odmah primas za "batinase" i SNS. Jos jedna glupa kapetanova tema. Nista se nije desilo. Lezilebovici od studenata i dalje zajebavaju narod, blokiraju narod, ne daju narodu da radi, zagorcavaju zivot celom narodu. Nista novo.....

Što bi?
RTS je jedina televizija sa nacionalnom pokrivenošću koja je iole izveštavala i pozitivno pričala o studentskim protestima.
Sad prikazuju reprize filmova i serija.
Ја волим Срећне Људе и Породично Благо и Мистер Долар и Тесну Кожу и Белу Лађу и .....
Све,све што нам написао и осмислио Синиша Павић...ЛАКА МУ ЗЕМЉА.!
ДА је тај исти Синиша Павић био Политичар..
ми би сада Холандији извозили Лале!

ауторска тема

Од јуче ујутру забрањен је улаз обезбеђењу РТС-а. Није допуштена смена припадника службе обезбеђења , као што није допуштено ни синоћ да уђу на објекат.​

Објекат је практично НЕЗАШТИЋЕН...

Све је разумем, да је студентима и народу доста својатања тог сервиса као и осталих институција у овој држави а поготово ЈАВНОГ СЕРВИСА СВИХ ГРАЂАНА који шири лажи режимске док га грађани плаћају...

Разумем блокаду.

међутим, не подржавам анархију. Ако се нешто блокира то не значи да треба да се ОСВАЈА И ПРЕУЗИМА У СВАКОМ СЛУЧАЈУ ...

морало се оставити служба обезбеђења, ипак се ради о објекту друштвеном, који је у овом случају апсолутно незаштићен .

не можемо прихватити да ће студенти органиѕовати обезбеђење објекта прек освојих неких редара или ти тобож ових ветерана, јер се зна како се штам оже обезбеђивати и које то лице може да ради посао обезбеђења - лиценцирана лица...

Обезбеђење нису требали да дирају!

Господо немојмо превише да се заиграмо...

Безакоње , анархија, незаштићени објекти ником не требају.
Допустите обезбеђењу да ради свој посао, ти радници вам ништа не могу учинити јединио ће мотрити на објекат колко толко док вас је толико пуно унутра...

Пазите да вам неко нешто не подметне и вратити обезбеђење!!!

Da, da; to je prilično ozbiljan propust.

Rešilo se to, ne brini.

1000009276.jpg

А ти ћеш и даље подржаваш лоповско-криминално-коруптивну Власт,да ли је то ОНО ЧЕМУ ТИ тежиш?
Дааа, тоооо, јер је то мој избор, који сте ми оставили! :lol:
Или да подржим гомилу немуште балавурдије, која је себи дала за право да мене учи о томе шта ја и како треба да видим?
Боже, колико сте се ви погубили у својим бесмислицама!?

Ја волим Срећне Људе и Породично Благо и Мистер Долар и Тесну Кожу и Белу Лађу и .....
Све,све што нам написао и осмислио Синиша Павић...ЛАКА МУ ЗЕМЉА.!
ДА је тај исти Синиша Павић био Политичар..
ми би сада Холандији извозили Лале!

I ja "Ravnu goru"! :heart:

Back