Studenti biciklima iz Srbije krenuli u Strazbur

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nažalost, ja znam za odrasle ljude koji kad ih pitaš kome bi dali da vode državu, oni kažu - studentima
klincima od dvadeset i nešto godina, nezreli impulsivni da vode državu... kako je to bolje od ovog što sada imamo
Nikako.

I recimo da dođe neko iz opozicije takođe neće poteći med i mleko,nego blato i glina.

ne, nisam iz bosne BONA
majka mi je rodjena ovde njen otac je iz r srpske.
ja sam rodjen u cg ali sam kao mali dosao ovde kod njenih.

zbog njenog oca sam isao u vojsku r srpske kada su tvoji sa hrvatima ukrstili barjake protiv srba .

narvano da je tako pocelo, ima i fotografija.

bio sam u prvim redovima 05.11.2024 godine

NOVOSADJANI ovo ne bi oprostili. Novi sad je potpuno kriminalizovan grad i kada je ta korupcija POCELA DA UBIJA I NEVINE GRADJANE casa je prelivena...
Pa da, geni.
Nisu moji ništa ukrštali. Ja sam pola rata provela u Beogradu, pola u ratu. Svako ima svoju ratnu priču, na žalost.

aljek jos malo i ide sa lisicima u strazbur i on
Neka idu kad ga toliko vole, mozda i ostanu tamo.
podrzavam puy do strazbura

sto nisi ti seo na bicikl?
Sta podrzavas?

Od svih glupsoti koje su smislili, ovo je najveca.

Izvode "performanse" a ne zna se sta ocekuju i zahtevaju od Strazbura, to niko ne rece.

Na stranu sto i kao studenti moraju da znaju da sudski proces ne traje kratko, na sta se zale?

Sta podrzavas?

Izvode "performanse" a ne zna se sta ocekuju i zahtevaju od Strazbura, to niko ne rece.

Na stranu sto i kao studenti moraju da znaju da sudski proces ne traje kratko, na sta se zale?
Oni očekuju da će posle 1300km od Strazbura dobiri odgovor na njive zahteve i da će im pomoći da nateriju vlast da im ispune zahteve.

Mišljenja sam da je to daleki put sa velikim opterećenjem,i da neki neće moći preći ni 600km.

Oni očekuju da će posle 1300km od Strazbura dobiri odgovor na njive zahteve i da će im pomoći da nateriju vlast da im ispune zahteve.

Mišljenja sam da je to daleki put sa velikim opterećenjem,i da neki neće moći preći ni 600km.
Pa kako medjunarodni sud moze da im ispuni zahteve, kako moze da natera vlast na bilo sta?

Druga bi stvar bila da su poneli tuzbu, ali opet, zasto bas biciklaju, sta izvode?

Pa kako medjunarodni sud moze da im ispuni zahteve, kako moze da natera vlast na bilo sta?
Podsetimo, studenti će preći više od 1.300 kilometara i proći će šest zemalja - Srbiju, Mađarsku, Slovačku, Austriju, Nemačka i Francusku.

Ustanove kojima će se obratiti su Savet Evrope, Evropska unija, Evropski parlament i Evropska komisija.

Sta podrzavas?

pa kolege moram da podrzim oni ce da blokiraju Strazbur

Podsetimo, studenti će preći više od 1.300 kilometara i proći će šest zemalja - Srbiju, Mađarsku, Slovačku, Austriju, Nemačka i Francusku.

Ustanove kojima će se obratiti su Savet Evrope, Evropska unija, Evropski parlament i Evropska komisija.
A sta ce tacno od njih da traze, ne razumem?

Kao da oni ne prate sta se dogadja u Srbiji...
2235 smajli beli.jpg

pa kolege moram da podrzim oni ce da blokiraju Strazbur
To moze. :lol:

ne, nisam iz bosne BONA
majka mi je rodjena ovde njen otac je iz r srpske.
ja sam rodjen u cg ali sam kao mali dosao ovde kod njenih.

zbog njenog oca sam isao u vojsku r srpske kada su tvoji sa hrvatima ukrstili barjake protiv srba .

narvano da je tako pocelo, ima i fotografija.

bio sam u prvim redovima 05.11.2024 godine

NOVOSADJANI ovo ne bi oprostili. Novi sad je potpuno kriminalizovan grad i kada je ta korupcija POCELA DA UBIJA I NEVINE GRADJANE casa je prelivena...
Lazes bio si na strani SNS-a optuzujuci demonstrante za izdaju koji su podlegli propagandi nekog nepoznatog gruhonjica i autonomaske ekipe koji zele da otcepe Vojvodinu napadajuci nevinu vlast.
Kasnije si pod pritiskom forumasa i komsija koji su ti objasnili da nije u redu takvo ponasanje navodno promenio misljenje, ali ces glasati za nepomenika posto nema boljeg, izrazeno vasim vokabularom u interesu Srbije.
Bio si u prvim redovima, ali na pogresnoj strani.
Lazno se predstavljas Novosadanom.

Poslednja izmena:

Back