Studenti biciklima iz Srbije krenuli u Strazbur

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gde su studentski blokaderi caci prvoborci ? Kako to da niko sa foruma nije krenuo biciklom do Strazbura? Evo nemoj do Strazbura neka krenu makar da im daju podrsku do Budimpeste ili Beca.

Ali svi jaki na recima na delima niko nista.

Sto ne krenu na put @Dе Sisti ili @Alter_Ego_ zna li se sta ? Mozda moraju tetki da odnesu lek ?

Sto se mene licno tice PODRZAVAM SVE koji sednu na bicikl i krenu put Strazbura.

Hoće li i može li neki stranac da vam komanduje kako će te da živite i radite u svojoj sopstvenoj kući??
Ми нећемо, али странац нам већ командује и поставља колонијалне управнике. Зато студенти и иду код оних који стврно управљају Србијом, као што је и Ганди ишао у Лондон да преговара са британским властима.

studentovi putuju pola veka do strazburgera. brade osedele.
1743686754148.png

Vrlo zanimljiv komentar jedne ukrajinke"ovako smo i mi 2014 skakali"😁
Pogledajte prilog 1708475
Iskreno i ja sam protiv debilnog skakanja, ali vidim da je popularno u masi. Ljudi izgleda ne shvataju da su TO RADILI UKRAJINCI uzvikujuci "KO NE SKACE TAJ JE MOSKALJ" sto mu dodje nekako kao BeograDZanin a u smislu Rus iliti Prorus.

To je neko uvalio studentima.

Ali necu dozvoliti da me to spreci da podrzim ispravnu borbu studenata protiv ove izdajnicke i lopovske vlasti.

Ja sam protiv toga da bilo studenti bilo opozicija ide u inostranstvo da se zali na ono sto se desava u Srbiji.

Ne moze Brisel da odlucuje da li ce se kopati litijum u Srbiji ili ne - TO MORAMO DA ODLUCIMO SAMO I JEDINO MI!

Ne moze Brisel da odluci da li ce Vucic biti ili nece biti vlast u Srbiji - TO MORAMO DA ODLUCIMO SAMO I JEDINO MI!

Nije trebalo predati Slobodana Milosevica u Hag - trebalo je da mu SUDIMO MI za ono sto je uradio NAMA U SRBIJI!

Jedina uteha je sto od tog puta u Brisel nece biti nista, zao mi je samo sto ce da se cimaju.

Gde su studentski blokaderi caci prvoborci ? Kako to da niko sa foruma nije krenuo biciklom do Strazbura? Evo nemoj do Strazbura neka krenu makar da im daju podrsku do Budimpeste ili Beca.

Ali svi jaki na recima na delima niko nista.

Sto ne krenu na put @Dе Sisti ili @Alter_Ego_ zna li se sta ? Mozda moraju tetki da odnesu lek ?

Sto se mene licno tice PODRZAVAM SVE koji sednu na bicikl i krenu put Strazbura.
Ne zaebavaj

Studenti 20 do 23 24 godine... Ova dvojica nemaju kondicije ni do titela...

Back