Studenti biciklima iz Srbije krenuli u Strazbur

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nakon Strazbura, sledeca instanca ce im biti
1743760441028.png

Ми нећемо, али странац нам већ командује и поставља колонијалне управнике. Зато студенти и иду код оних који стврно управљају Србијом, као што је и Ганди ишао у Лондон да преговара са британским властима.
Надам се да ће тамо нешто и да ураде мада њима (онима код којих су се студенти упутили) одговара тренутни властодржац. Да су сами бирали бољег нашли не би.Једино је почео много да прави њасра у свом дворишту и кренуло је да смрдуцка преко ограде.
Видеће шта ће са њим да раде. Оног тренутка када нађу "бољег" и послушнијег лети брзином светлости али изгледа нема "бољег" од њега, бар не још.

Србија је трајно искључена из демокрацких и европских вредности управо од тих ЕУрупљана .

Не вреди тамо да се иде, ма нека деце, нека верглају ... :kafa: (као и ти о идеализму)

Не може нас нико да убаци у Европљане, ако смо ми ти,
нити може да нас избаци из Европе.

Волимо ми и источњачке вредности,
породица, држава, комшилачење у дворишту, дуги разговори уз кафу и цигару,
а волимо и западњачку науку, уметност, авантуризам.

Србин будућности ће бити све ово у једном бићу,
и сада је, али није још избрушено до краја ... :cool:

Одавно се изгубио смисао свега.Па та иста ЕУ подржава Вучића без пардона осим неколико НЕОНАЦИлибералних европских фракција које никада неће имати политички пролаз у држави као што је Србија.Ако мене питаш ово је аутогол.Али показаће све вријеме.
Niko nije nadležan,samo je zbor,i plenumi su nadležni.

Надам се да ће тамо нешто и да ураде мада њима (онима код којих су се студенти упутили) одговара тренутни властодржац. Да су сами бирали бољег нашли не би.Једино је почео много да прави њасра у свом дворишту и кренуло је да смрдуцка преко ограде.
Видеће шта ће са њим да раде. Оног тренутка када нађу "бољег" и послушнијег лети брзином светлости али изгледа нема "бољег" од њега, бар не још.
Није битан Стразбур, @Paula је то лепо објаснила

Ha, ha, pa nije poenta šta će raditi tamo u strazburu... to i nije mnogo značajno.

Kad će Srbi, mislim ovi stariji, bumeri, pa možda i X generacija, shvatati šta je politički marketing?

Da smo imali političare nekada kao što su studenti danas ne bi nam se dešavalo da budemo rupa na ovom prostoru.

Bitan je put i medijsko propraćanje cele aktivnosti, inače su mogli ići busom, jeltako.

Ha, ha, pa nije poenta šta će raditi tamo u strazburu... to i nije mnogo značajno.

Kad će Srbi, mislim ovi stariji, bumeri, pa možda i X generacija, shvatati šta je politički marketing?

Da smo imali političare nekada kao što su studenti danas ne bi nam se dešavalo da budemo rupa na ovom prostoru.

Bitan je put i medijsko propraćanje cele aktivnosti, inače su mogli ići busom, jeltako.
Једна од највећих истина речених на овом форуму.

Back