Studenti: Beograd i Novi Sad staju, blokade najavljene u još nekoliko gradova

jel beograd stao? nije. niko se nije odazvao. ili ste se smucili ljudima sa ovim maltretiranjem ili su tastatura i salonski blokaderi trenutno na poslu.

videcemo veceras koliko ce se povecati brojnost blokadera.
bg blokaderi ona najaca frakcija spava obicno do 11h, a posle idu na prvu kafu na obilicev venac i tu dogovaraju plan

Да гину људи аа?!

Što bi ginuli, ne treba niko da gine, ali da se kuvaju, što da ne. Treba izaći po nekoj najvećoj vrućini, gde sunce prži, pa pustiti uniformisana lica da se malo dinstaju par sati pod onom opremom. Treba biti maštovit, tu sigurno može da se nađe mnogo kreativnih rešenja. Work smart, not hard ;)

Prvi srpski ćaci.
Izvinjavam se našem pokojnom velikom glumcu :heart:
IMG_20250704_121106.jpg

Odu,

A posle par sati ili uveče kad se vrate i postave barikade, a policija već sada iznemogla ?
A Vučić nikog ne može da uhapsi i mora sve da pusti i pošto ovim barikadama sledi bankrot Vučić mora da podnese ostavku

Pogledajte prilog 1751601Pogledajte prilog 1751602Pogledajte prilog 1751603Pogledajte prilog 1751604Pogledajte prilog 1751605Pogledajte prilog 1751607
ako je to baceno djubre odraz mudrosti i akademskog znanja
ćaci djubre je slican, ipak malo visi nivo za njih jer su uvezeni srbi

radice sns procenu stete kao svaka partija na vlasti jer imaju kadrove koji to pedantno rade
kada se spusti izborna steta na otprilike 20 posto, proglase izbore i kroz medije namaknu jos 5 minimum

pa da slicno mislim, kada bude mogao da proglasi pobedu nad blokaderima i pokaze koliko je jak, proglasice izbore. on je izjavio da nece njemu ulica da odredi kada ce biti izbori, nego ce biti kada on odluci....a on je psiholoski takav ima taj trip da stalno mora da pobedjuje ili prividno pobedjuje.

ja sam vam lepo govorio da je blokiranje ulica KRIVICNO DELO . Cak i blokaderski sajtovi to pisu jasno i glasno

A niste verovali

E sad ide jutric blokadica marica robijica

Инспиративно је твоје весеље ...

Увесељава ли те што је син Митровића за гажење ослобођен ?

Увесељава ли те што ће Коста из затвора изаћи ?

Увесељава ли те што за пад надстрешнице неће нико на .. како кажеш 'робијицу' ...јер се у свету стално руши нешто .. а жртве су подношљиве

images

pa da slicno mislim, kada bude mogao da proglasi pobedu nad blokaderima i pokaze koliko je jak, proglasice izbore. on je izjavio da nece njemu ulica da odredi kada ce biti izbori, nego ce biti kada on odluci....a on je psiholoski takav ima taj trip da stalno mora da pobedjuje ili prividno pobedjuje.
zato ga nateras pametnom politikom da popizdi i pocne da ide iz greske u gresku
i onda gubi jer se iznutra u stranci desava lom

ali kao sto rekoh juce, u stranci se vecinom vesele ovome.

Back