Studenti: Beograd i Novi Sad staju, blokade najavljene u još nekoliko gradova

15.03. izvori već nisu bili opcija za Vučića, a ni neko vreme pre toga.

Bili su ranije, kao i referendum, ali u to vreme studenti nisu mogli da znaju kolika im je snaga. Tek se pred 15.03. to videlo a na protestu u Nišu naslućivalo.

Inače, bilo je malo nerealno očekivati da oni zimus prihvate izbore. Oni nisu političari niti je njihov pokret napravljen sa ciljem osvajanja vlasti, već stvari sazrevaju vremenom. Kao što je i ova trenutna situacija nastupila nakon Vučićevog izričitog stava da izbora neće biti do početka 2027.

Пази ***** у сламеном шеширу!

ne znam ko je uopste ocekivao da ce uslovi biti ispunjeni, sto su se svi zanosili time? ja sam to jednom u rl rekla da od tog posla (odgovornosti) nista nema, ubedjivali su me da mora i mora i mora...ja digla ruke i zacutala, nastavila da zivim svoj zivot. sto bih se ubedjivala, ako mislis da mora onda ok. naravno da se nije desilo da neko preuzme odgovornost.

najveci mi je sada hit da je opozicija pozvana da ne radi, ali da i dalje primaju plate, a mi obicni gradjani da ne raidmo i ne primamo plate...mh da.

Па весић као преузео ал’ кад су га притворили он звао маму…

vazno je ogoliti blokadere pred narodom i Vucic ima sjajnu strategiju: hapsiti i pustati, jer kada ih ne bi pustao, ti blokaderi ne bi imali mogucnost da se dalje blamiraju pred narodom. "Tiha voda breg urusava"...............sto se vidi na svakim sledecim demonstracijama blokadera.
Ogadili su se cak i opoziciji.

Тачно је да је на протестима знатно мање људи.

Шта ће ти маса, мноштво, руља.???

То је у СНСу.

Они ће окупати свог владаоца у сопственој крви. Његови, али након слома државе када их Владалац не буде могао више поткупљивати. И олигархија ће хтети да спасе имовину одричући се њега и пуштајући му крв

Олигархијо спремај новце и пиџаму.

vazno je ogoliti blokadere pred narodom i Vucic ima sjajnu strategiju: hapsiti i pustati, jer kada ih ne bi pustao, ti blokaderi ne bi imali mogucnost da se dalje blamiraju pred narodom. "Tiha voda breg urusava"...............sto se vidi na svakim sledecim demonstracijama blokadera.
Ogadili su se cak i opoziciji.
Ako milun kaze... Nego, kad će knjiga? 😊

IMG_5763.jpeg

Back