Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

Dobro. Ti si malo ometen u razvoju, pa cu da ti objasnim.

Evo slike ponovo.

Pogledajte prilog 1754748

Smejemo se budali jer je Grok AI bot (kao Chat gpt) koji kod Ilon Maska funkcionise u okviru mreze X (bivsi Twiter), a ovaj Caci se svadja i vredja i proziva da je instruisan AI chatbot.
Tako lepo kazi da je Grok u pitanju.

Mislis da ja citam svaki idiotizam sa X-a. Ne znam kako da ispostujem onih nekoliko hiljada pratilaca koji kmece gde sam, a muka mi je vise od X-a.

Inace sve sto rekoh za izlaz na ulicu spram uniformisanih stoji kano klisurina, nije u pitanju samo nasa komunisticka narodna milicija vec sve.

Она се каје по лифтовима на коленима.
Сандра Божић бивша конобарица, радила на позицији за Нуклеарну Безбедност.
Синиша Мали са плагијатом и купљеном дипломом.
Милица заветницс са неким курсом од пар стотина сати.
Бивши власник печењаре ЕПС.
Вулин министар полиције и војске.
Гашић...
Листа може да се набраја.
Sve tačno, kao i montirana fotka iz Soroš&co.

On nije nikakav student, vec politicki bosanski radnik koji u zivotu nece raditi bilo koji klinicki posao.
Svaki iole srpski patriota bi se zgrozio na ovakve besramne napade na srpsku djecu i omladinu.
Tri (3) ogavne srbomrzačke laži, koje ne treba ni komentarisati.. sramno i jadno, bezobrazno i uvredljivo.

Vodite računa o tome da vi ne možete u Beogradu okupiti ljudi onoliko koliko se poslednjih dana okuplja u Užicu.

Ma kakvom Beogradu. Kad poćerate autobuse iz Srpske, Crne Gore, Kosmeta, i cele Srbije, i još kad platite dnevnice svakom ko dođe, toliko ne možete da okupite. :rotf:

Policija vas jedva i sa sve manje volje čuva, zahvalite Bogu što su izbori još uvek opcija za normalan narod. U jednom trenutku prestaće da bude.

Da.
Ima vas 60%
Dobijate izbore, osim u Kosjeriću i Zaječaru ali tamo su pokradeni.. :)

Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.

Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.

.
Divljenja vrijedno, da sam barem jaa bio takav....

Dečko ređa desetke i to je odavno poznato.
To što se plenumaši, bez ijednog položenog ispita, krevelje po tviteru ne može to da pobije.

Ovde je od njegove desetke mnogo bitnije da su blokaderi skinuli gaće na fakultetu i da ih je Ćaci politički rešio.. :)
Zaista misliš da će ova njegova desetka da reši hiljade srpskih studenata i njihovu borbu? Količina zavaravanja kod pojedinih je zabrinjavajuća, buđenje u takvim slučajevima uvek bude bolno...

Zaista misliš da će ova njegova desetka da reši hiljade srpskih studenata i njihovu borbu? Količina zavaravanja kod pojedinih je zabrinjavajuća, buđenje u takvim slučajevima uvek bude bolno...

Ne, to će Vučić da reši.

Njegova desetka je samo novi način da se digne pritisak blokaderima a ko ima visok pritisak taj i greši.. :)

Teško ali zato može da se desi da šetamo pčele na povodcu i skupljamo med u kesicama na ulici, samo Vučić da padne.. :)
Može da se desi da imamo požare svud gde se nekome prohte da sagradi nešto Il da proda nešto...znači, to što imaš kući ili stan ne znači da si stambeno obezbeđen, samo moli Boga da nekom SNS bahatilu ne padne na pamet da baš tu sagradi neki SPA Il kockarnicu :mrgreen:

Back