Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

Дај Боже да и овај дискутант (и многи други) буде дебил као Милош Павловић.
Znaš šta je najveća groteska? Kad av i sledbenicu mu krenu da morališu.... Ono, sve go pokvarenjak, pa se kao skandalizuju oko nečega... Oko farbe na kuću koju su sami bacili... I tako to. Sikter bre bando. S vama nema nadmudrivanja, ima da se ćistitite i gotovo.

Znaš šta je najveća groteska? Kad av i sledbenicu mu krenu da morališu.... Ono, sve go pokvarenjak, pa se kao skandalizuju oko nečega... Oko farbe na kuću koju su sami bacili... I tako to. Sikter bre bando. S vama nema nadmudrivanja, ima da se ćistitite i gotovo.

Дааааај, не пиши глупости. Заврши започето, прво.

Na Krsti je puno ljudi s faksom; je li itko ikad vidio ovako numericki upisanu ocjenu u indeksu?
Jeste, ali sa uciteljskim, fililoskim i slicnim limunada skolama. Nema ovde niko krstenu skolu.

Ocena se upisuje numericki i u zagradi opisno (slovima). Doduse nisam video da je neko ovako naskrabao kao ovaj sa Medicinske statistike. Ja sam jednom napravio svinjariju, prepravljao sam ono sto pise slovima u zagradi ali je proslo ( ispit je bio samo pisanim putem, studenti su sami upisivali ocenu u index sa spiska ispred kabineta i u odredjeni vreme donosili profesoru na potpusivanje - on nije ni gledao sta potpisuje jer je njegov asistent proverio sta je upisano).

Student Miloš Pavlović pobedio sve prepreke: Dobio desetku kod istaknutog blokaderskog profesora FOTO

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

Da li plenumaši priznaju ovu ocenu?
Takođe, ne bi bilo loše da i oni pokažu svoj indeks.

Da vidimo kakve ocene oni imaju, ako ih uopšte imaju.

.

Bravo za Milosa legendu!!!

"Danas sam dobio 10 na ispitu iz Medicinske statistike sa informatikom. I to kod profesora Ivana Soldatovića koji je javno svojim potpisom podržao studente blokadere, aktivno učestvuje u blokadama, dolazio na plenume i bio je član štrajkačkog odbora na fakultetu", rekao je Pavlović, prenose mediji.

148938-unnamed-iff.jpg

https://www.b92.net/info/politika/1...d-istaknutog-blokaderskog-profesora-foto/vest

.

Nemaju indekse

Nesu ckolovali

148938-unnamed-iff.jpg

.
Dabome, zato mu je prepravljena ocena.

Još je on amater u odnosu na šefa (gazda mu ima 105 od mogućih 100 poena... i to bez fizičkog prisustva u dane kad je osvajao poJene)... :respekt:

Pogledajte prilog 1754236
Kada se kaze Pravni fakultet, svi su znali sta ide posle.

Kada se govorilo Ekonomski, takodje.

Medicinski da ne spominjem.

Filozofski a kasnije i FDU, uvek su bili stub odbrane drustva protiv kriminalnih propaliteta sa vlasti.

Kada se kaze Pravni fakultet, svi su znali sta ide posle.

Kada se govorilo Ekonomski, takodje.

Medicinski da ne spominjem.

Filozofski a kasnije i FDU, uvek su bili stub odbrane drustva protiv kriminalnih propaliteta sa vlasti.

Jaka vajda od glumaca i filozofa..... Oni baš doprinose društvu svojim radom 😂

Back