systemofadown Iskusan Poruka 6.070 14.08.2008. u 00:20 - Stručnost T. Milosavljevića? #26 marina.c: Sumnjam da ti "to" lupanje bolje ide od ovog ovde... Kliknite za proširenje... Pa ovde bas dobro i kvalitetno lupa.....
marina.c: Sumnjam da ti "to" lupanje bolje ide od ovog ovde... Kliknite za proširenje... Pa ovde bas dobro i kvalitetno lupa.....
IDI_DADA_AMIN Iskusan Banovan Poruka 5.486 14.08.2008. u 00:20 - Stručnost T. Milosavljevića? #27 marina.c: Dečko, ajde oladi...Pričaj o onome što znaš - o zdravstvu očigledno nemaš pojma... Kliknite za proširenje... ne bih se slozio........drboba , evidentno ima pojma o zdravstvu , kao dugogodisnji pacijent neke od ustanova poluzatvorenog tipa
marina.c: Dečko, ajde oladi...Pričaj o onome što znaš - o zdravstvu očigledno nemaš pojma... Kliknite za proširenje... ne bih se slozio........drboba , evidentno ima pojma o zdravstvu , kao dugogodisnji pacijent neke od ustanova poluzatvorenog tipa
drbob Iskusan Poruka 6.294 14.08.2008. u 00:21 - Stručnost T. Milosavljevića? #28 jaguar b p: Samo da napomenem da je Tomislav Nikolić ukrao stan od 187 m². Kliknite za proširenje... Tebi se Toma toliko sviđa'???
jaguar b p: Samo da napomenem da je Tomislav Nikolić ukrao stan od 187 m². Kliknite za proširenje... Tebi se Toma toliko sviđa'???
drbob Iskusan Poruka 6.294 14.08.2008. u 00:22 - Stručnost T. Milosavljevića? #29 systemofadown: Pa ovde bas dobro i kvalitetno lupa..... Kliknite za proširenje... Stvarno me slatko
marina.c Veoma poznat Poruka 10.759 14.08.2008. u 00:23 - Stručnost T. Milosavljevića? #30 IDI_DADA_AMIN: ne bih se slozio........drboba , evidentno ima pojma o zdravstvu , kao dugogodisnji pacijent neke od ustanova poluzatvorenog tipa Kliknite za proširenje... Može biti, Vi se bolje međusovno ovde znate, ja sam samo gost!
IDI_DADA_AMIN: ne bih se slozio........drboba , evidentno ima pojma o zdravstvu , kao dugogodisnji pacijent neke od ustanova poluzatvorenog tipa Kliknite za proširenje... Može biti, Vi se bolje međusovno ovde znate, ja sam samo gost!
IDI_DADA_AMIN Iskusan Banovan Poruka 5.486 14.08.2008. u 00:25 - Stručnost T. Milosavljevića? #31 marina.c: Može biti, Vi se bolje međusovno ovde znate, ja sam samo gost! Kliknite za proširenje... nemojte da vas obeshrabri , povecana kolicina gluposti koju valjaju boba i njegovi prijatelji.........nije svako vece tako, cesto je i gore
marina.c: Može biti, Vi se bolje međusovno ovde znate, ja sam samo gost! Kliknite za proširenje... nemojte da vas obeshrabri , povecana kolicina gluposti koju valjaju boba i njegovi prijatelji.........nije svako vece tako, cesto je i gore
al bundy Legenda Poruka 64.033 14.08.2008. u 00:28 - Stručnost T. Milosavljevića? #32 IDI_DADA_AMIN: nemojte da vas obeshrabri , povecana kolicina gluposti koju valjaju boba i njegovi prijatelji.........nije svako vece tako, cesto je i gore Kliknite za proširenje... i od goreg ima gore http://forum.krstarica.com/threads/229730 reko ja da su neke teske droge u pitanju
IDI_DADA_AMIN: nemojte da vas obeshrabri , povecana kolicina gluposti koju valjaju boba i njegovi prijatelji.........nije svako vece tako, cesto je i gore Kliknite za proširenje... i od goreg ima gore http://forum.krstarica.com/threads/229730 reko ja da su neke teske droge u pitanju
jaguar b p Elita Banovan Poruka 23.453 14.08.2008. u 00:34 - Stručnost T. Milosavljevića? #33 Slack Bladder: Kliknite za proširenje... Heej! To je legendarna sezona. "Osuđeni ste na smrt streljanjem, sutra u zoru. Imate li nešto da kažete?" - Da, jel mogu da naručim buđenje? Znaš da taj Rouan Etkinson vozi MekLarene od milion $. A ne bi se reklo iz one sumorne scenografije Prvog svetskog rata
Slack Bladder: Kliknite za proširenje... Heej! To je legendarna sezona. "Osuđeni ste na smrt streljanjem, sutra u zoru. Imate li nešto da kažete?" - Da, jel mogu da naručim buđenje? Znaš da taj Rouan Etkinson vozi MekLarene od milion $. A ne bi se reklo iz one sumorne scenografije Prvog svetskog rata
jaguar b p Elita Banovan Poruka 23.453 14.08.2008. u 00:38 - Stručnost T. Milosavljevića? #34 drbob: Tebi se Toma toliko sviđa'??? Kliknite za proširenje... Pa dok god ti budeš bulaznio o "lopovima," ja ću da te podsećam na činjenicu da je Tomislav Nikolić jedan od preeminentnih lopova u državi.
drbob: Tebi se Toma toliko sviđa'??? Kliknite za proširenje... Pa dok god ti budeš bulaznio o "lopovima," ja ću da te podsećam na činjenicu da je Tomislav Nikolić jedan od preeminentnih lopova u državi.