Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Stručnjaci savetuju žene: TRETIRAJTE MUŠKARCE KAO PSE....
Ma jok. Da je otvorena tema "TRETIRAJTE ZENE KAO KUJE" to bi bila sovinisticka provokacija. Kako je ovu otvorila persona koja ima vaginu, naslov sa uvodnim je regularan.
Svaka čas komšinice od preko puta...
Mene su žemske odavno izdresirale da na njihov mig otkopčavam šlic...
Uz to važi ona krilatica mog šure "Ja drugi nemam,oš-neš..."
A inače jeste da važi Pavlovljeva psihologija za keretine-kako god okreneš-on kreše!
Imam i zlatan savet muškima:Vidi lisca kako repom briše tragove-zato stalno maše repom...
Ma jok. Da je otvorena tema "TRETIRAJTE ZENE KAO KUJE" to bi bila sovinisticka provokacija. Kako je ovu otvorila persona koja ima vaginu, naslov sa uvodnim je regularan.
Ljudsko drustvo naginje drustvu pasa, kada dzukela oplodi kuju i ona rodi, on joj donosi hranu. Psi mogu jesti i dan i noc a on joj nosi kost ili kakvu drugu mrlinu, in vivo ljubav. Tako i covek, zenu alimentira dok je drugi cementira.
Ljudsko drustvo naginje drustvu pasa, kada dzukela oplodi kuju i ona rodi, on joj donosi hranu. Psi mogu jesti i dan i noc a on joj nosi kost ili kakvu drugu mrlinu, in vivo ljubav. Tako i covek, zenu alimentira dok je drugi cementira.