STROGOST RODITELJA

• Začetnik teme Začetnik teme _mis_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sta ce ti klavir .......

engleski ajde , ali ja ne idem ni na nikakve casove , a imam 5 , jer sam naucio samo gledajuci filmove i na internetu .....

a folklor , koji ce ti ........ bezi bre ...... samo jednom si mlada i tinejdzer , pa se provodi sto jace mozes ......

pa posle posao , i takva sranja .....

h.da...
zasto bi im se ne bi javila???

ni meni nije smetao klavir,
ali sa majcine strane svi su bili pijanisti ili teoreticari, i ona mi je bila profesorka klavira, i to je znacilo 6 sati vezbanja, ona uvek sa moje desne na nekoj levoj stolici...i jedini spas bio je - GRIP!
volela sam da sviram samo kad me ona nije slusala
a i sad sviram ponekad...

a zasto folklor...??
sto ne step? lupam inace...ali folklor...

Avet:
sta ce ti klavir .......

engleski ajde , ali ja ne idem ni na nikakve casove , a imam 5 , jer sam naucio samo gledajuci filmove i na internetu .....

a folklor , koji ce ti ........ bezi bre ...... samo jednom si mlada i tinejdzer , pa se provodi sto jace mozes ......

pa posle posao , i takva sranja .....

ma da,najbolje da samo pijanchis i izlazis,drogiras se i pakujesh maglu...sta ce ti hobi.

:roll:

sofffy:
ma da,najbolje da samo pijanchis i izlazis,drogiras se i pakujesh maglu...sta ce ti hobi.

ko je spominjao maglu i drogu .......
a pijancenje , moze , ali umjreno .......

Kaj vam je qita , sto ste svi ,,zategnuti,, kad se spominju izlasci , diskoteke , i poneka pijancenja :? :? :?

opustite te se ..... BRE :)

ja ne smijem vise pijanchiti,a sto se izlazaka tice,ja nisam za izlaske po diskachima,vise sam za sjedenje u parkicu ili pored rijeke... i gitarica,ekipa...

malo me frka hvata od guzve... a i ja sam umjetnica :P

Sve shto cu u narednim redovima ispisivati bice zasnovano na jebenom(ne psujem) lichnom iskustvu-Strogost roditelja.....

U prostoru u kome je moje postojanje suzbijeno do krajnjih granica normale,prisutna su josh 2 ziva bitja(dodushe 3,ali ajde da ne rachunam psa).Te dve jedinke su neshto kao histerichno-neuravnotezene monstruozne biljke sa veeeoma veeelikim korenom(proizvod proseka,povrshnosti i 'zatupljenosti').Lako je shvatiti ko su oni.E sada,moja tzv majka(nazovimo je majka,pravilno je) i ima neku vrstu opravdanja(opravdanje je u ovozemaljskom NACHINU zivota neshto najpotrebnije jer si Niko i Nishta bez njega,a to je takodje povrshnost danashnjeg naroda) jer je neuropsihijatar,jer shto vishe vremena provodimo sa odrejenom vrstom(rodom!!!)ljudi,poprimamo i upijamo jedan spektar njihovih osobina.Otac(pravilo),jebeni(ne psujem!)ekonomista koji je zavrshio u nekoj propaloj firmi kao shef nekih sra*a.
Njihov um je preopterecen obichnoscu i banalnostima za koje oni ne misle da su banalnosti.Sebi su postavili neke svojstvene norme ponashanja u vremenu kada su se tek sastajali sa razumom,koje su samo po njima 'pravilne' i ja moram da se krecem po njima.Strogost!!!!!!!!!!Za njih neshto shto ne primecuju.Oni su za sebe najbolji a ja ne smem ni da POMISLIM neshto drugachije.A da li smem onda da mislim???Mislim da ne.E sada,detaljno opisivati i davati primere me mrzi.Shta reci-njihovo ophidjenje prema meni me u mnogo chemu sputava.Chak vrshi i neki vid sabotaze.Shta uraditi?Iskljuchiti um?Astralno se projektovati???

JA-kroz njih-NIKO.
JA-kroz druge-NEKO.
JA-kroz sebe-NEGDE!!!!!.

jeele:
h.da...

ali sa majcine strane svi su bili pijanisti ili teoreticari, i ona mi je bila profesorka klavira, i to je znacilo 6 sati vezbanja, ona uvek sa moje desne na nekoj levoj stolici...i jedini spas bio je - GRIP!

a zasto folklor...??

Zato sto mi ih je dosta.E i ja ne volim da sviram kad me roditelji slusaju,jednostavno NE PODNOSIM to.A i ja dan danas vezbam kad imam vremena,i kad su moji na nekom drugom mestu!

jeele:
h.da...

a zasto folklor...??

Zato sto mi ih je dosta.E i ja ne volim da sviram kad me roditelji slusaju,jednostavno NE PODNOSIM to.A i ja dan danas vezbam kad imam vremena,i kad su moji na nekom drugom mestu! Pa moji hoce folklor zbog putovanja.Ja volim da putujem,ali........... A sto ne step?E mogla bih da plesem do sutra,i isla sam u plesnu skolu,to mi je opsesija,ali GDE u ovoj selendri??????????

sofffy:

Tako treba....:lol: :twisted:

Meme moji uglavnom sve pustaju...sta ja znam...trenimram ples zato sto volim...pre toga sam isla 3 godine na crtanje pa mi je dosadilo i prestala sam,a oni nisu imali nista protiv(ne shvatam ni zasto bi)...Jedino od mene ocekuju da budem odlicna u skoli,da ne pijem ne pusim i da se ne drogiram i takva sr*nja...

mislim da preterana strogost nikako ne moze dobro da utice na vaspitanje.
to nicemu ne vodi,samo do neupucenosti u detetov zivot,u njegova losa i dobra iskustva.....
moja drugarica se krese sa deckom godinu dana a njeni roditelji misle da ona jos uvek samo gleda decake :lol: to je uzasno, strogi roditelji nemaju pojma sta njihova deca rade!

Back