Striptiz

To je tako romanticno :heart: Pazi, mozda ti neki reditelj ukrade ideju za neku dirljivu scenu nekog buduceg srceparajuceg hita! Bolje odmah sredi autorska prava na ideju!

maaa a postoji to vec ne verujem da bi priznali autorska prava to ti je ko mrtav pisac bez naslednika svaka shusha od izdavacha objavljuje sabrana dela da ucari bez naknade autoru :mrgreen:

Nista dok ti ne zavedes red! :cool:

mhm

33665.jpg

:mrgreen:

Poslednja izmena od moderatora:
Zelim decku za rodjendan da izvedem striptiz, mislim da je to savrsen poklon :zper:
Posto treniram show dance, imam dobar materijal iz koreografija da osmislim sjajnu predstavu za njega, ali mi je potrebna pomoc ljisovaca, njihove ideje i iskustva :telefon:
Unapred hvala svima koji konkretno odgovore na temu, jer bi mi stvarno znacila iskrena misljenja i saveti devojaka (i momci su dobrodosli da se ukljuce, samo da ozbiljno shvate temu) :manikir: :brus: pozz
Jadno malo dete... Kako si slatka, ali opet nekako je tuzno.
Oh..

Niko nije nikom isti, ali recimo "slicno" bi bila prava rec ;)
Udaljenost nije razlog vredan raskida, naprotiv, ona je dobar stimulator da veza ocvrsne i izgradi se poverenje... :heart:

Pa ne znam, posle dosta weza na daljinu i am not sure anymore :D
Ai swodi se mnogo na sex, nadam se da tako nije wama! Posto kada smo tako away onda (pogotowu ona>_<) samo mislimo o sexy= to smara

Nasla temu na starom (zatvorenom) nalogu. :lol:

Ne znam ni sto sam ga ono bese ugasila. :think:

Enivej, sad se ludo zabavljam citajuci sest strana starih tema koje sam otvarala. :lol:

Back