Striptiz

Kod nas, posto se bas tada doseljavam da zivimo kao cimeri (oboje studiramo u drugom gradu). Zanimaju me ideje o stajlingu i muzici. Meni se licno dopada "Butterfly" od grupe Crazy Town, prvenstveno jer mi je on istu posvetio na pocetku veze ;) Sta mislite, koje pesme i garderoba su najbolji za tu priliku? Ja sam to ovako isplanirala: izadjemo u setnju Kalemegdanom, onda mu spremim kupku, priredim masazu i uz romanticnu veceru uz svece mu dam poklon, a onda mu izvedem striptiz. NAKON SVEGA sam mislila da mu organizujem i zurku sa prijateljima (u drugom stanu, kod nekog iz njegovog drustva). U svakom slucaju, sta god obukla, hocu da nosim veeeliku crvenu masnu oko struka (posto je to poklon za njega) :zaljubljena:

Obicno veliki planovi budu "mala" realizacija...

to je malo pretjerano
prvo setnja, pa kupka, pa masaza, pa vecera... ucionica, kancelarija pa striptiz
kupka i masaza su dobre, ali ako vecera nakon toga, moze ga sve to uspavati
simpaticno je da ga doktorka masira, pa mu vrcka... jer ce te tokom masaze garant dohvatiti:D

Hm, i meni se cini da u tom mom akcionom planu postoji mala guzva :zper:
Ne znam sta da izbacim, a da vece bude bas onako full :manikir:

Zelim decku za rodjendan da izvedem striptiz, mislim da je to savrsen poklon :zper:
Posto treniram show dance, imam dobar materijal iz koreografija da osmislim sjajnu predstavu za njega, ali mi je potrebna pomoc ljisovaca, njihove ideje i iskustva :telefon:
Unapred hvala svima koji konkretno odgovore na temu, jer bi mi stvarno znacila iskrena misljenja i saveti devojaka (i momci su dobrodosli da se ukljuce, samo da ozbiljno shvate temu) :manikir: :brus: pozz

Kod poklona je najbitnije da se uživa u trenutku otpakivanja.....Znači pakovanje ok ali bitan je sadržaj.... Najbolje da na sebi imaš neku čednu varijantu.....iz koje ne viri previše "mesa".... I da postoji mnoooogo dugmića pa malo njišeš kukovima pa otkopčaš jedno dugmence, priđeš poljubiš ga, otkopčaš drugo dugmence, zavrtiš se u ritmu pa otkopčaš treće dugmence i tako u nedogled....tačnije, do trenutka kad on poželi da skoči i pocepa ti odeću...
Razumem tvoju potrebu da sve bude idealno, ali preterano je da bude i kupka i masaža i striptiz... Odluči se za jednu varijantu...Recimo samo striptiz i tortu....Ili samo maženje u kadi i mackanje uljem.....
Kako želiš, izbor je tvoj....

Najvažnije je da budeš opuštena...I ako nešto ispadne drugačije, sapleteš se ili ti ispadne torta, nasmejete se i to vam ostane kao ekstra uspomena.....

Kod poklona je najbitnije da se uživa u trenutku otpakivanja.....Znači pakovanje ok ali bitan je sadržaj.... Najbolje da na sebi imaš neku čednu varijantu.....iz koje ne viri previše "mesa".... I da postoji mnoooogo dugmića pa malo njišeš kukovima pa otkopčaš jedno dugmence, priđeš poljubiš ga, otkopčaš drugo dugmence, zavrtiš se u ritmu pa otkopčaš treće dugmence i tako u nedogled....tačnije, do trenutka kad on poželi da skoči i pocepa ti odeću...
Razumem tvoju potrebu da sve bude idealno, ali preterano je da bude i kupka i masaža i striptiz... Odluči se za jednu varijantu...Recimo samo striptiz i tortu....Ili samo maženje u kadi i mackanje uljem.....
Kako želiš, izbor je tvoj....

Najvažnije je da budeš opuštena...I ako nešto ispadne drugačije, sapleteš se ili ti ispadne torta, nasmejete se i to vam ostane kao ekstra uspomena.....

:heart::heart:

Hoces da organizujemo takmicenje? Nesto kao olimpijadu u smotanosti? :) Pa ja kad sam decku htela da spremim puding, upalila sam krpu, nov stoljnjak koji mama cuva za Novu godinu, razbila prelepu posudicu i, umesto da sa njim uzivam u filmu i dezertu, ribala plocice :(

Back