Стрипоманија

Antologijska scena iz Protmana, letećeg milicijanca, drzavnog prijatelja br.1
U gornjem levom uglu je televizor sa kog spikerka pozdravlja OVIM REČIMA:
"Dobro vece dragi gledaoci, ..čka vam materina!"
756-Dubravko%20Matakovic-Protman%20i%20covjek%20frizider,%20str%201.jpg

Samo "Junak i legenda", crtež fenomenalan a priča za malo preko 0 poJena. One vesterne što objavio Sistem sam preskočio, čuo sam da su loše odrađeni.
Ima jedan kratak a dobar, mislim da je izašao u Avanturi o prokletom zlatu i indijanskom vraču koji se pretvara u čoveka orla da ga odbrani
Lično nisam neki fan westerna mada sam Komanchu volela zbog Hermana

Ima jedan kratak a dobar, mislim da je izašao u Avanturi o prokletom zlatu i indijanskom vraču koji se pretvara u čoveka orla da ga odbrani
Lično nisam neki fan westerna mada sam Komanchu volela zbog Hermana

Imao nekad te Avanture, to je onda pojeo zaborav. Komanča ima odličnih epizoda.
Od vesterna, možda bi ti se dopao Vestern od Rosinskog, prelep crtež ima:

Taj Rosinski.
Springvil po meni obavezna lektira od kaubojaca, jedan album sa kratkim pričama, Milaco i Kalegari.
Ken Parker isto, ako nemaš živce za sve, probaj bar neke epizode: Lovčeva Lili, Adah, Priče o vojnicima, Pioniri, Uzdah i san, Avanture Tedija Parkera, Donaverov karavan, U vreme Poni Ekspresa... ceo serijal je genijalan osim par početnih priča.

Taj Rosinski.
Springvil po meni obavezna lektira od kaubojaca, jedan album sa kratkim pričama, Milaco i Kalegari.
Ken Parker isto, ako nemaš živce za sve, probaj bar neke epizode: Lovčeva Lili, Adah, Priče o vojnicima, Pioniri, Uzdah i san, Avanture Tedija Parkera, Donaverov karavan, U vreme Poni Ekspresa... ceo serijal je genijalan osim par početnih priča.
Probala Parkera
Davno
Znam da ga hvale al se ne sećam zašto me nije kliknuo

Izvini, koji JUŽNOAMERIČKI strip?
Nema ih baš toliko poznatih
Jedino mi pada napamet Brečin Mort Cinder,pošto je Breča iz Urugvaja
Al ne znam ni jednog drugog
Prat je Italijan, to znaš sigurno

Grešiš ovde, imaju oni tamo preozbiljnih lobanja... Breća senior i junior, Altuna, Mandrafina, Lopez, Osterheld, Triljo...
Ovo je neki dan izašlo kod Fibre, ne propuštaj ako stigne u naše krajeve.
ORKA_FB_79.jpg

Back