- Poruka
- 69.701
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Више година објављиван у различити ревијама.Čuo sam za strip, ali nije mi poznato da je objavljivan kod nas.
Noup, kod nas objavljeno u Jezovniku, album sa kolekcijom kratkih stripova Bernija Rajtsona. U originalu išlo u Creepy il Eerie.
Pre toga je objavljeno u Hororu, posebnom izdanju Eks almanahaNoup, kod nas objavljeno u Jezovniku, album sa kolekcijom kratkih stripova Bernija Rajtsona. U originalu išlo u Creepy il Eerie.
Meni uvek žao jadne Lajke
Jel sam sanjala ili ti isto voliš Dubravka Matakovića ko ja?Isto. A strip je prelepa posveta Lajki, preporuka
Znam, SeptikaObožavam, Dubravko je lud ko zvono. Ne samo u stripu, i bend mu je ludački.
Znaš koliko sam ja stripova izgubila nepovratno jer sam ih pozajmljivala!Mali Ivica i Rambo 2?
Imo sam dosta toga, vremenom dobilo nogeSad gledam, ostali mi Prot pikčers, Desmozgenes i Go.vno. Ovo poslednje je tako nazvao i radio u mekom i tvrdom povezu da bi ljudi mogli tražiti po knjižarama meko i tvrdo vnogo
Trebalo bi da mi ostalo i Pterodaktiličarstvo za početnike al ga ne vidim, izgleda i to odlepršalo![]()