Atomic™
Srebrna tastatura
- Poruka
- 270.073
ovo se pojavilo 1985Tarzan prvo knjige, izdanja neka prastara, knjige iz detinjstva moje mame... o čoveče!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo se pojavilo 1985Tarzan prvo knjige, izdanja neka prastara, knjige iz detinjstva moje mame... o čoveče!
Princ Vaijant?Знаш ли овог Лика?
Pogledajte prilog 1403493
Онако, читао сам. Али као што већ једном рекох, он и Дилан ми нису били омиљени, вероватно јер су из модерног времена. Марти и Јава, заборавио сам како се зове девојка, а Дилан Дог и Гручо...I ovaj lik
![]()
Да.Princ Vaijant?
Mislila sam na knjigeovo se pojavilo 1985
Браво. Нисам имао хиљаде, али сам бројао до преко петсто комада. И онда су кренула друга занимања, стрип сам оставио по страни, неки нови клинци су их разносили, никад враћали, и ето... Сад ми жао. Веруј ми, један једини стрип немам у кући.Samo ću reći da imam nekoliko hiljada stripova
Dakle,duboko posvećeni sam fan
Bio je ovde i poseban podforum Strip
I meni je u prošlosti desetkovana kolekcijaБраво. Нисам имао хиљаде, али сам бројао до преко петсто комада. И онда су кренула друга занимања, стрип сам оставио по страни, меки нови клинци су их разносили, никад враћали, и ето... Сад ми жао. Веруј ми, један једини стрип немам у кући.
Ja sam ga moderisalaЧини ми се да сам некад видео тај подфорум..
За мене је касно!I meni je u prošlosti desetkovana kolekcija
Od tada naučila sam da kažem NE a i držim ih daleko od radoznalih očiju u zatvorenim policama
Него, кад ти зафали простора, и решиш да их се ослободиш, зови!I meni je u prošlosti desetkovana kolekcija
Od tada naučila sam da kažem NE a i držim ih daleko od radoznalih očiju u zatvorenim policama
За мене је касно!![]()
Па добро, овако као темица, може да функционише...Al nas je bio bukvalno jednocifren broj ljubitelja te se ne isplati
Ne želim!Него, кад ти зафали простора, и решиш да их се ослободиш, зови!![]()
I StripoteciE da, sad sam se setio i Rip Kirbija i Flaš Gordona i oni su izlazili u Zabavniku.
А Ник Рајдер!?E da, sad sam se setio i Rip Kirbija i Flaš Gordona i oni su izlazili u Zabavniku.
Ne znam dal znaš al PRVOG Flaš Gordona i prvog Rip Kirbija je radio isti autor- briljantni Aleks RejmondE da, sad sam se setio i Rip Kirbija i Flaš Gordona i oni su izlazili u Zabavniku.