qryak
Iskusan
- Poruka
- 6.761
E ne sećam se da sam to čitao. Mada, davno je bilo, zaboravilo se dosta toga.А Ник Рајдер!?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ne sećam se da sam to čitao. Mada, davno je bilo, zaboravilo se dosta toga.А Ник Рајдер!?
Nisam znao, ali mislim da sam i kao klinja primećivao sličnost kod tih stripova.Inače mi je Flaš bio jedan od omiljenih, uz Fantoma. I onaj engleski film o Flaš Gordonu volim zbog toga.Ne znam dal znaš al PRVOG Flaš Gordona i prvog Rip Kirbija je radio isti autor- briljantni Aleks Rejmond
Moj najveći favorit kad su u pitanju ti "ozbiljni" stripovi.
Svi stripovi su tad prestali da izlazeA sećam se da je negde pred sam rat neko izdavao i Panišera i Remo Destrojera. Par brojeva je izašlo, a onda je krenuo rat, sankcije i više nije bilo.
Ti stari Rejmondovi su neprevaziđeni, i po crtežu i po scenariju.Moj najveći favorit kad su u pitanju ti "ozbiljni" stripovi.
Tako je, Aleks je zakon. Šteta što je relativno mlad poginuo, stvorio bi sigurno još mnogo sjajnih priča.Ti stari Rejmondovi su neprevaziđeni, i po crtežu i po scenariju.
Nastavljač Pretins nije loš al mu nije ni prineti
Ma da, mislim da nije izašla ni kompletna prva priča o Panišeru i prestali su da izdaju dalje. A ja se baš bio zagrejao, ipak je to bio moderniji strip od onih na koje sam ja kao klinja do tad bio navikao.Svi stripovi su tad prestali da izlaze
Ili skoro svi,bar jedno vreme
Pazi kad za njega nisam čula!!!Ma da, mislim da nije izašla ni kompletna prva priča o Panišeru i prestali su da izdaju dalje. A ja se baš bio zagrejao, ipak je to bio moderniji strip od onih na koje sam ja kao klinja do tad bio navikao.
Moze da se udeli taj digitalni komplet siromasnijima?P
Naravno. Imam imao sam komplet Princa Valijanta u štampanom obliku, ali tokom godina se to negde zagubilo, sad imam komplet strip u digitalnom formatu na kompu.
Kod Pretinsa mi smeta što mu sve žene potpuno isto izgledaju dok se Aleks posvetio različitosti u lepoti i karakteru ljudskog licaTako je, Aleks je zakon. Šteta što je relativno mlad poginuo, stvorio bi sigurno još mnogo sjajnih priča.
Prentis nije pisao sve priče, dosta scenarija po kojima je on crtao Kirbija radio je Fred Dikinson. Dobri su, ali ne kao Rejmondovi radovi.
Pazi kad za njega nisam čula!!!
Jel to neki akcioni?
Ili Marvel?
Kako sam ih nanjušila!!!!!!Panišer je Marvel, ali akcioni strip, da li je Stripoteka, ili neko drugi počeo da izdaje tačno 91, znam da sam ja uspeo da nabavim samo prve tri sveske pre nego što je prestao da izlazi.
Pokušaću prvo da vidim da li još radi link sa kog sam ja skinuo, pošto je sve skupa nekoliko gigabajta, pa da ne aplodujem na klaud, ako baš ne moram. Ako onaj link više nije aktivan, onda mogu i ja negde da okačim.Moze da se udeli taj digitalni komplet siromasnijima?
Da, ali za mene je to bio kulturološki šok kad sam prvi put video kao klinac, nakon Roto stirpova i onoga što je izlazilo u Zabavniku.Kako sam ih nanjušila!!!!!!
Nisam fan ni jednog ni drugog
Zato nisam čula
I sad negde na tavanu roditeljske kuce u starom ormanu stoji moja kolekcija Stripoteka koje sam skupljao mislim oko 12-13 godina, od neke '78-91. U prvih par godina nisam sve stripove ni razumeo, bio sam isuvise balav, no navukao sam se na SF stripove ( Daleka planeta, Dzef Hok, Aster Blistok..) i postepeno otkrivao i druge stripove. U tom periodu nisam propustio nijednu Stripoteku a retroaktivno sam nabavio dosta brojeva od '69--78, ali nisam te stripove pogledao bar 20 godinaJa ne mogu opisati moju sreću kad mi je brat dozvolio da čitam njegovu kolekciju Stripotekinih izdanja. To sam smeo da čitam tek kad sam malo porastao, negde sedmi, ili osmi razred, pošto je tu bilo i horor stripova, a i nekih erotskih. A ovi drugi su mi bili dozvoljeni, jer su po njegovoj računici bili za decu.
OK, hvala.Pokušaću prvo da vidim da li još radi link sa kog sam ja skinuo, pošto je sve skupa nekoliko gigabajta, pa da ne aplodujem na klaud, ako baš ne moram. Ako onaj link više nije aktivan, onda mogu i ja negde da okačim.
Izlazio je i Konan kao posebna sveskaDa, ali za mene je to bio kulturološki šok kad sam prvi put video kao klinac, nakon Roto stirpova i onoga što je izlazilo u Zabavniku.
Evo sad sam pregledao, imam zaključno s tablom 2431, to je 54 sveske, ne znam da li je kasnije još nešto štampano na srpskom, jer ceo strip treba da ima 3500 tabli, tako nešto.OK, hvala.
Onda mora da je dobra rezolucija ako ima nekoliko GB, odlicno.