bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.092
juce sam se mnogo nervirala, izgleda da cu i danas 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bi da ti bajem, ali kad je nedelju dana pred novu godinu i krene nerviranje, to ne staje do 1.1juce sam se mnogo nervirala, izgleda da cu i danas![]()
e izvini, nisam razumeo.nije preko westwrna, preko strajpa je..
to slicno radi, kao pejpal, ...
pise tamo ko mi salje
Тешко је утврдити на основу ових информација, али претпостављам следеће:tako nesto mi nisu spomenuli..dunsteri
Pokusacu.Тешко је утврдити на основу ових информација, али претпостављам следеће:
Оно што си потписала у банци је поменута изјава о девизном приливу, јер немаш шта друго да потписујеш у банци по том основу. Вероватно тамо ниси навела основ, него је ”тета из банке”, на основу података које си јој навела, проценила да је основ прилива нешто што захтева додатну документацију. Мислим да само треба да инсистираш да се основ прилива измени у оно што сам ти навео ”девизне дознаке физичких лица”.
То преко које платформе из иностранства је дознака извршена не би требало да има никаквог утицаја.
novac je legao na moj devizni racun, ali mi banka ne da da ga podignem.. traze fakturu.. nema fakture ni pecata, mi smo ovde u 19. veku jos
Imaju pravo na to. Da.Traže fakturu da bi videli poreklo novca. Kako da znaju da nije recimo od droge ili oružja?![]()
Imaju pravo na to. Da.
ko bre?a koristi i sumnjive nikove na forumima...
Ovde sve zesce regularnoTreba videti propise NBS o deviznom poslovanju, poslednji put kad sam gledao to je uvek bilo žešće kompleksno. Fora je u tome što je njima potreban osnov priliva novca. Da znaju o kakvoj se transakciji radi. Pre svega je bitna kontrola protiv finansiranja terorizma, pranja novca, trgovine drogom, oružjem i slično... a ako je prihod legalan, onda se gleda na koji način treba da se oporezuje. Jedino Vulin može da unosi novac u zemlju bez kontrole, nas smrtnike uvek očekuje preko drndanje![]()
taj sama koristi i sumnjive nikove na forumima...
nije to zakonito, ne prolaziNadjes neku nezaposlenu za upliv, tako njene uplate nece biti sumnjive...izlivi zahvalnosti...
nista otvoricu ja jos neku temu i shvatices da si srecna sto ne loopas kao jajuce sam se mnogo nervirala, izgleda da cu i danas![]()
srce sinista otvoricu ja jos neku temu i shvatices da si srecna sto ne loopas kao ja![]()
znamsrce si![]()