bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.092
Molim iskustva korisnika sa teritorije RS.....
Hvala,
Hvala,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanimaju me iskustva korisnika iz Srbije...imam neki problem sa mojom bankomMerchant gate , i istovremeno i pola knjigovodstva....lici na to
Nažalost, ne znam nikoga ko koristi Stripe u Srbiji.@Sizif mozda znas ..
Zarobila mi banka u Srbiji, nasa neka banka, pare, poslate preko strajpa.Nažalost, ne znam nikoga ko koristi Stripe u Srbiji.
Ne znam kakav problem uopšte imaš?
Zbog zakona o pranju novca, svaka transakcija iz inostranstva (a ova to jeste) mora da se opravda. Ako hoćeš da "oslobodiš" novac, šta ti banka zahteva?Zarobila mi banka u Srbiji, nasa neka banka, pare, poslate preko strajpa.
Fakturu, a toga nema, jer ovo funkcionise poput Western/a, imas broj..Zbog zakona o pranju novca, svaka transakcija iz inostranstva (a ova to jeste) mora da se opravda. Ako hoćeš da "oslobodiš" novac, šta ti banka zahteva?
Мораш да попуниш неки образац о приливу, али мислим да можеш да наведеш да је нпр. дознака од тетке из КанадеFakturu, a toga nema, jer ovo funkcionise poput Western/a, imas broj..
Ne vidim problem? Novac je legao na MOJ racun, banka mi ne da MOJ novac??
potpisala sam im tamo neki papir u banci, skrinsotovala sve sa kompa o transakciji... i sada oni drze zarobljene moje pare?Мораш да попуниш неки образац о приливу, али мислим да можеш да наведеш да је нпр. дознака од тетке из Канаде![]()
Хм, да ли је уплата од физичког лица, и да ли је износ испод 10.000 ЕУР?kaze teta u banci, dajte mi fakturuoces i pecat
nije mi ni smesno
fizicko lice, ispod..Хм, да ли је уплата од физичког лица, и да ли је износ испод 10.000 ЕУР?
То што си потписала у банци је изјава о девизном приливу, и ту си требала да наведеш основ прилива. Требало је ту да изабереш ”781 devizne doznake fizičkih lica”, можда си заокружила неки други основ за који је потребна додатна документација. Свакако то у банци може да се реши, само да се види у чему је тачно проблем.fizicko lice, ispod..
nisam zaokruzila nistaТо што си потписала у банци је изјава о девизном приливу, и ту си требала да наведеш основ прилива. Требало је ту да изабереш ”781 devizne doznake fizičkih lica”, можда си заокружила неки други основ за који је потребна додатна документација. Свакако то у банци може да се реши, само да се види у чему је тачно проблем.
Мораш да наведеш основ девизног прилива, тако је по нашем Закону. Не знам која банка је у питању, у Рајфајзену ту изјаву можеш да попуниш у апликацији на телефону. Ево нашао сам на нету како изгледа изјава од Моби банке, али за све важи исто:nisam zaokruzila nista
samo potpis za NBS da mi odobre SVOJ novac da podignem sacuvaj boze..
tako nesto mi nisu spomenuli..dunsteriМораш да наведеш основ девизног прилива, тако је по нашем Закону. Не знам која банка је у питању, у Рајфајзену ту изјаву можеш да попуниш у апликацији на телефону. Ево нашао сам на нету како изгледа изјава од Моби банке, али за све важи исто:
https://www.mobibanka.rs/static/file/Mobi_Banka_izjava_priliv_iz_inostranstva.pdf
ne razumem..ako je poslat preko westerna moze da se digneFakturu, a toga nema, jer ovo funkcionise poput Western/a, imas broj..
Ne vidim problem? Novac je legao na MOJ racun, banka mi ne da MOJ novac??
nije preko westwrna, preko strajpa je..ne razumem..ako je poslat preko westerna moze da se digne
moras da navedses ko ti je poslao, koliko novca ocekujes i kontrolni broj transfera