neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Probaj sledeće: nacrtaj metu na zidu i udaraj glavom u nju. Stres ode kao maljem odnesen!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
baki 75 vidi da li sama mozes da prevazidjes problem koje imas:...ona mi je u prvoj faksa prepisala lorazepam 1mg dva puta dnevno...otprilike nakon razgovora ''Sine a jel se ti nervirash oko tih ispita?'' ''Pa da...'' ''Evo ja cu tebi dati pilulice...''
...a tamo sam otisla zbog migrena...
...tako da kad skupim oko 200e da platim privatnika , mozda i odem...a i volela bih kod psihologa , na kauc....pa da kukam o detinjstvu...![]()
Zefirra:Kako prevazilazite stres u predispitnom roku?
...bdw jeste li probali neki antistresni lek? Ja sam pocela s persenom ali sta znam...ne primecujem neki efekat sem blage pospanosti , a ko sto sav vec rekla...nemogu tek tako da legnem i odmorim se ko covek...jer u kuci nemam te uslove (dodatni izvor nerviranja) ....uh...![]()
Sve zdravstvene probleme sam dobila od stresa i nerviranja iskljucivo.Zefirra:Dakle moj problem je sto sam od nerviranja i pritisaka...(nebitno sad koje vrste i zasto)...dobila migrenozne glavobolje...
...takodje moj problem je sto sam negde zaturila nacin da se opustim i nikako vishe da ga nadjem....mada se trudim...
Pa me zanima , kakve ste vi zdravstvene probleme dobili zbog stresa i nerviranja. Ako ste ih dobili....
I kako se opustate , kad ste mnogo iznervirani , i kad vam nesto mnogo smeta a znate da josh dugo nista necete moci da doprinesete da se situacija promeni...
strasno je sto si morala da dodjes do lekova da bi se promenila.jako se bojim za sebe jer stresiram zbog svega i svacega/pokusavam da relativizujem ali kako to nije moja priroda tesko je.znaci uvek uvek pomislim kako cu se osecati pri kraju svog zivota,koliko ce ta stvar imati vaznosti u mojim ocima,ali me opet nervira sto ja nisam takva direktno iz proizvodnje nego moram da se nadogradjuem:?blizance:Od velike i konstantne doze stresa zbog ozbiljnih zivotnih problema zaradila sam tesko oboljenje debelog creva koje za sada drzim pod kontrolom uz pomoc lekova....dokle...nemam pojma.Tek kada sam se razbolela nesto u meni se prelomilo i pocela sam da ignorisem sve sto je manje vazno u zivotu a lici na neku vrstu problema.Ostavljam lufta samo ozbiljnim stvarima a i njih pokusavam da dozivim na manje dramatican nacin i da se u neku ruku mirim sa sudbinom.Opustenija sam na poslu...nece svet da propadne ako napravim neku gresku...prema detetu sam tolerantnija...pa sta ako i padne...do sada sam se strecala cim se saplete...na zvocanje familije...izbrojim do deset...odem u kupatilo i sminkam se...i.t.d.....Resila sam da samu sebe stavim na prvo mesto....ja pa svi ostali....
I ja se mnogo trudim i nisam od osoba koje može baš svašta da iznervira,i poznato je bilo u krugu moje porodice i prijatelja da imam žute minute i onda se povlačim i punim baterije,ali u poslednje vreme .....Pogotovo kada imam glavobolje koje traju 3-4 dana.Čak što više u tim fazama glavobolja nerviraju me i banalne stvari koje nemaju veze samnom,recimo nešto što pročitam na forumu,kao na primer "po mojem mišljenju to je ...."!!!Alo,koji je to jezik!Zefirra:Dakle moj problem je sto sam od nerviranja i pritisaka...(nebitno sad koje vrste i zasto)...dobila migrenozne glavobolje...
...takodje moj problem je sto sam negde zaturila nacin da se opustim i nikako vishe da ga nadjem....mada se trudim...