zeljko612
Domaćin
- Poruka
- 4.266
Ovaj nas baš mrzi - nije da nema istine (moj muž bi se složio i slatko nasmejao da ovo pročita, naročito u vezi nesposobnosti), ali se jasno vidi da je OSTAVLJEN od neke Strelice a zaboravio je da napiše jednu takođe lošu a bitnu osobinu - mi vrlo lako ostavljamo smorove i posesivce, uopšte teško nas je vezati a kad neko pokuša da to uradi na način koji je očigledno pokušao ogorčeni Strelomrzitelj, onda popije šut kartu, pa može samo da se sveti vađenjem iz konteksta i pristrasnim siktanjem. Imamo mi puno mana, naravno, ali ni jedan znak nije pošteđen toga, pa ni mi. Inače, mnogo su mi draži neki drugi horoskopski znaci od sopstvenog ali me nervira očigledna malicioznost.
Vi ste tipičniji Strelčevi od mene (od kad znam za sebe svi misle da sam Škorpija) jer na ove gadosti gledate sa osmehom i optimizmom - mozda je tako i bolje - ne nervirate se zbog budala
Meni je podznak skorpija i veruj mi u zivotu sto manje brines to si vise sreciniji

Tako da se vrlo retko nerviram,uglavnom idem svojim putam ne osvrcuci se.Inaravno,tacno je da mrzim ljude kji zele da mi se uvuku pod kozu misleci da sam neka marioneta -_-