strelac/ovan

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jedna od najboljih, i kao harmonični Asc i kao par. Dupor kaže da oni ostvaruju ideal krilatog boga (Erosa), a i moje Strelačko iskustvo samo potvrđuje to, slažem se sa Ovnovima u svim vrstama odnosa. A da te uverim ne mogu.

Jedna od najboljih, i kao harmonični Asc i kao par. Dupor kaže da oni ostvaruju ideal krilatog boga (Erosa), a i moje Strelačko iskustvo samo potvrđuje to, slažem se sa Ovnovima u svim vrstama odnosa. A da te uverim ne mogu.

Kako bre ne mozes, pa napisi mi neke "osobine" karakteristicne za tu kombinaciju :)

ne znam da li govoriš o odnosu dve osobe rođene u tim znacima ili kombinaciji znaka i podznaka. A što se uveravanja tiče, ako ne veruješ, teško da ću te ubeđivati, jer je besmisleno.:)

Velike entuzijaste, uglavnom bi sve sad i omah..:) mnogo toga zavisi od same postavke marsa kao vladara ascedenta, i to koliko ce i u kojim segmentima se ispoljavati mars, zatim aspekti koje ima, a i prva kuca natalne kao faktor licnosti.. u svakom slucaju, po meni imaju neku vrstu pokretacke, ciste energije jer osecaju iz srca..

Znak/podznak , na to sam mislio
Dupla Vatra, Žar i Plamen, dakle - velika aktivnost, strasan karakter, prija sport ili neka borilačka veština, avanturizam, impulsivnost, brzi pokreti, osetljiva glava, nervi, butine, kad se nauči da se obuzda karakter, mogu se zbilja velika dela napraviti jer je energija ogromna. Naravno, pošto ne znam da li su afliktovani od drugih planeta, ovo je najuopštenije. Švalerska narav i kratak fitilj. Brza inteligencija (Strelac) i dominatni karakter (Ovan).

• Podržavam
Reactions: N3W
Ja bi dodao - pozitivac u dusi, neko ko se ne trudi da drugima napakosti, zeli da uvede u svoj svet disciplinu i rad, ali postoji opasnost da i olako odustane ukoliko se zahteva da rad bude miran i stalozen. Nikako neko ko bi samo da sedi i uziva, u stvari zeli ali tek nakon posla, zeli sto vise da sazna, ali dolazi do kocenja. Aktivno moze da prati sport, i to sa strascu. Gromoglasan smeh. Najbolje se oseca dok je u drustvu pravih prijatelja i veseloj atmosferi, voli i da zapeva, da cuje omiljenu pesmu. Voli i da zbija sale.

Moze postojati velika potreba da drzi vatreno oruzje pored sebe, petarde, vatromete i slicno tome. Voli da se dokazuje i da pokazuje ako je potrebno, ali zahteva ipak malo pomoci drugih iako to ne zeli sebi da prizna i smatra da moze sve da postigne sam. Voli da pravi ambicije, razmislja o novim idejama, dobija ideje veoma brzo, ali od istih moze i da odustane.

Za ostatak ima natalna karta tamo u jednoj temi, al' valjda sita kapa za pocetak? :D

Ja bi dodao - pozitivac u dusi, neko ko se ne trudi da drugima napakosti, zeli da uvede u svoj svet disciplinu i rad, ali postoji opasnost da i olako odustane ukoliko se zahteva da rad bude miran i stalozen. Nikako neko ko bi samo da sedi i uziva, u stvari zeli ali tek nakon posla, zeli sto vise da sazna, ali dolazi do kocenja. Aktivno moze da prati sport, i to sa strascu. Gromoglasan smeh. Najbolje se oseca dok je u drustvu pravih prijatelja i veseloj atmosferi, voli i da zapeva, da cuje omiljenu pesmu. Voli i da zbija sale.

Moze postojati velika potreba da drzi vatreno oruzje pored sebe, petarde, vatromete i slicno tome. Voli da se dokazuje i da pokazuje ako je potrebno, ali zahteva ipak malo pomoci drugih iako to ne zeli sebi da prizna i smatra da moze sve da postigne sam. Voli da pravi ambicije, razmislja o novim idejama, dobija ideje veoma brzo, ali od istih moze i da odustane.

Za ostatak ima natalna karta tamo u jednoj temi, al' valjda sita kapa za pocetak? :D

Ovo je neverovatno, ali apsolutno sve tacno... Posebno boldovan deo :lol:

- - - - - - - - - -

Četiri Strelca na jednoj temi :heart:

Bas smo dobri :)

Kombinacija strijelac-ovan je jako dobra, s obzirom da se radi o dva vatrena znaka. Mislim da to vrijedi i za prijateljske i za ljubavne odnose ukojima moraju biti jako kompatibilni. Jedini problem na koji se može naići je povremena tvrdoglavpst i nepopuštanje s obzirom na vatrenost kod oba znaka, zbog kojih se sukobi i eventualne rasprave teže rješavaju. Ali kada se to stavi sa strane mislim da je ta kombinacija, svakako odlična u svakom pogledu!!

Back