qqjay
Domaćin
- Poruka
- 3.568
Kakva je to kombinacija , mozete nesto uopsteno da napisete ...
Uverite me da astrologija nije glupost

Uverite me da astrologija nije glupost

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedna od najboljih, i kao harmonični Asc i kao par. Dupor kaže da oni ostvaruju ideal krilatog boga (Erosa), a i moje Strelačko iskustvo samo potvrđuje to, slažem se sa Ovnovima u svim vrstama odnosa. A da te uverim ne mogu.
ne znam da li govoriš o odnosu dve osobe rođene u tim znacima ili kombinaciji znaka i podznaka. A što se uveravanja tiče, ako ne veruješ, teško da ću te ubeđivati, jer je besmisleno.![]()
Dupla Vatra, Žar i Plamen, dakle - velika aktivnost, strasan karakter, prija sport ili neka borilačka veština, avanturizam, impulsivnost, brzi pokreti, osetljiva glava, nervi, butine, kad se nauči da se obuzda karakter, mogu se zbilja velika dela napraviti jer je energija ogromna. Naravno, pošto ne znam da li su afliktovani od drugih planeta, ovo je najuopštenije. Švalerska narav i kratak fitilj. Brza inteligencija (Strelac) i dominatni karakter (Ovan).Znak/podznak , na to sam mislio
Ja bi dodao - pozitivac u dusi, neko ko se ne trudi da drugima napakosti, zeli da uvede u svoj svet disciplinu i rad, ali postoji opasnost da i olako odustane ukoliko se zahteva da rad bude miran i stalozen. Nikako neko ko bi samo da sedi i uziva, u stvari zeli ali tek nakon posla, zeli sto vise da sazna, ali dolazi do kocenja. Aktivno moze da prati sport, i to sa strascu. Gromoglasan smeh. Najbolje se oseca dok je u drustvu pravih prijatelja i veseloj atmosferi, voli i da zapeva, da cuje omiljenu pesmu. Voli i da zbija sale.
Moze postojati velika potreba da drzi vatreno oruzje pored sebe, petarde, vatromete i slicno tome. Voli da se dokazuje i da pokazuje ako je potrebno, ali zahteva ipak malo pomoci drugih iako to ne zeli sebi da prizna i smatra da moze sve da postigne sam. Voli da pravi ambicije, razmislja o novim idejama, dobija ideje veoma brzo, ali od istih moze i da odustane.
Za ostatak ima natalna karta tamo u jednoj temi, al' valjda sita kapa za pocetak?![]()
Četiri Strelca na jednoj temi![]()