strelac me dovodi do loooodila

• Začetnik teme Začetnik teme adobe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Draga moja, recimo da te prilicno razumem. Shvati da su Strelci ti koji imaju motor u guzici i da ih je tesko pratiti osim ako i ti nemas neku slicnu napravu na istom mestu.
Uzasno su sarmantni, ali pre svega ISKRENI, sto im kod mene, jedne Vodolije, daje ogroman plus. Ali, umeju da se odaju jednom skakljivom poroku - svaleraciji (cast izuzecima), medjutim, kad se zaljube, skinuce ti zvezde s neba.
E sad, onaj Bik iz podznaka... To bi trebalo malo da ga smiri.
Reci nam jos malo u cemu je stvar, da ne kazem kvar, pa da caskamo jos.
A sto se tebe tice, hm... Slabo se razumem u astrologiju (sve ovo sto sam ti o Strelcu rekla spoznala sam iskustvom), ali tvoj podznak bi trebalo da ti da vatrenu silinu Strelca, jedino sto bi eventualno Rak svojom bujicom vode (da ne kazem, suza) mogao da ugasi taj plamen strasti koji nosis u sebi.
Ne daj se!!! Upali vatru, razgori zar i ne dozvoli nikome, makar javno, da izazove slap iz tvojih ociju.

Nestasna Ameba:
Draga moja, recimo da te prilicno razumem. Shvati da su Strelci ti koji imaju motor u guzici i da ih je tesko pratiti osim ako i ti nemas neku slicnu napravu na istom mestu.
Uzasno su sarmantni, ali pre svega ISKRENI, sto im kod mene, jedne Vodolije, daje ogroman plus. Ali, umeju da se odaju jednom skakljivom poroku - svaleraciji (cast izuzecima), medjutim, kad se zaljube, skinuce ti zvezde s neba.
E sad, onaj Bik iz podznaka... To bi trebalo malo da ga smiri.
Reci nam jos malo u cemu je stvar, da ne kazem kvar, pa da caskamo jos.
A sto se tebe tice, hm... Slabo se razumem u astrologiju (sve ovo sto sam ti o Strelcu rekla spoznala sam iskustvom), ali tvoj podznak bi trebalo da ti da vatrenu silinu Strelca, jedino sto bi eventualno Rak svojom bujicom vode (da ne kazem, suza) mogao da ugasi taj plamen strasti koji nosis u sebi.
Ne daj se!!! Upali vatru, razgori zar i ne dozvoli nikome, makar javno, da izazove slap iz tvojih ociju.
pa...problem je sto je svaler i sto laze...napr. vidim ga sa drugom devojkom, on kaze: nisam to bio ja; a bio je jer je jednostavno to on..laz do lazi

Tnx, Tinar, ali ne znam da li da mi bude drago sto sam pogodila ili bih vise volela da sam negde i omanula. Kako bilo, Strelci su mi jedan od omiljenih znakova, takoreci najomiljeniji od omiljenih, jer, kao i svako klasicno zensko, mazohisticko stvorenje, obozavam sve sto mi, s oprostenjem, dupe pomera, a ja ga jos i pustam da mi to radi :wink:
Tinar, hvala na komplimentu za nik :oops:

adobe:
cak i ono za shvaleraciju?
Ne mogu a da se ne ukljuchim.I ja sam predstavnik strelaca i moram da priznam da je njihov najveci porok upravo shvaleracija :oops: .
Ali se ipak slazem,u potpunosti,sa nestasnom oko onoga za skidanje zvezda.
Ako osoba suprotnog pola zaista zainteresuje strelca,neverovatno je shta je sve ovaj znak spreman da uradi da bi osvojio tu osobu.
Veujte mi takav izliv kreativnosti se retko srece kod drugih znakova.

Mosquito011:
adobe:
Ne mogu a da se ne ukljuchim.I ja sam predstavnik strelaca i moram da priznam da je njihov najveci porok upravo shvaleracija :oops: .
Ako osoba suprotnog pola zaista zainteresuje strelca,neverovatno je shta je sve ovaj znak spreman da uradi da bi osvojio tu osobu.

POTPISUJEM! :D

Mosquito011:
adobe:
Ne znam josh, javicu vam. :D

Tinar:
Mosquito011:
adobe:
Ne znam josh, javicu vam. :D

Ima vremena, ima dana, a bogme i noci :wink:

I da dodam, sto se svaleracije tice i onog ukaljanog obraza. Strelci umeju verovatno savrseno da razlikuju emocije (ljubav i sl.) i samo sex. Tako da, kad se Strelac vrati iz svaleracije neukaljanog obraza, onda se zaista vrati neukaljanog obraza. Ako nekog voli, to ne znaci da ce ga prevariti samo zato sto je spavao s drugom osobom. Sex je sex, a sex s emocijama je sex s emocijama.
Verujte mi, iskustvo je cudo :wink:

Plavooka82:
Nestasna Ameba:
Hammerhead:
e pa onda neka se strelcevi drze lepo samih sebe i eventualno vodolija a neka se manu ostatka zodijaka

Da li si siguran :?: Objasni nam, molim te, zašto tako misliš :idea:
:lol: :lol: :lol: Poz tebi i tvojoj izjavi!!!!Nekad su stvarno divni, ali najbolji su kad su Samo ONI ZADOVOLJNI!!IZ ISKUSTVA 8)
da li treba da objasnjavam?

I ja sam strelac.Mislim da ne postoji u pojedinim trenutcima nešto što ne mogu da učinim.Osećam se moćno.Inponuje mi kad svi padaju ne mene,ali ako se zaljubim vidim samo tu osobu,ostali su samo vid zabave.Onaj ko se hvata sa strelcem treba da ima nepresušnu energiju pokreta i kreativnosti.
Rak je dobar za druženje i provod sa strelcem,ali ništa na duže staze.Rak će početi stalno da ga degradira i spušta strelcu,na šta će ovaj otići.Strelac je nestalan.Ima dobru osobinu da vrlo brzo preboli sve.Čak partnera za nekoliko dana,ako to želi.Jedini znak koji može sa svima,jer se brzo adaptira i ima najveću fleksibilnost.Mana je brbljivost kad to nije potrebno.Iskrenost uvek.
Strelac u krevetu,pa to stvarno treba da se doživi,ko nije probao preporučujem,to ćete dugo pamtiti!

Back