jedan strelac-bik me dovodi do ludila...ja sam nezna rakcica sa podznakom u strelcu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa...problem je sto je svaler i sto laze...napr. vidim ga sa drugom devojkom, on kaze: nisam to bio ja; a bio je jer je jednostavno to on..laz do laziNestasna Ameba:Draga moja, recimo da te prilicno razumem. Shvati da su Strelci ti koji imaju motor u guzici i da ih je tesko pratiti osim ako i ti nemas neku slicnu napravu na istom mestu.
Uzasno su sarmantni, ali pre svega ISKRENI, sto im kod mene, jedne Vodolije, daje ogroman plus. Ali, umeju da se odaju jednom skakljivom poroku - svaleraciji (cast izuzecima), medjutim, kad se zaljube, skinuce ti zvezde s neba.
E sad, onaj Bik iz podznaka... To bi trebalo malo da ga smiri.
Reci nam jos malo u cemu je stvar, da ne kazem kvar, pa da caskamo jos.
A sto se tebe tice, hm... Slabo se razumem u astrologiju (sve ovo sto sam ti o Strelcu rekla spoznala sam iskustvom), ali tvoj podznak bi trebalo da ti da vatrenu silinu Strelca, jedino sto bi eventualno Rak svojom bujicom vode (da ne kazem, suza) mogao da ugasi taj plamen strasti koji nosis u sebi.
Ne daj se!!! Upali vatru, razgori zar i ne dozvoli nikome, makar javno, da izazove slap iz tvojih ociju.
cak i ono za shvaleraciju?Tinar:Ej, ej, ja sam strelac/bik. I draga Nestashna Amebo (uzgred, super nick :wink: ), sve shto si rekla je tachno.
Ne mogu a da se ne ukljuchim.I ja sam predstavnik strelaca i moram da priznam da je njihov najveci porok upravo shvaleracijaadobe:cak i ono za shvaleraciju?
Mosquito011:Ne mogu a da se ne ukljuchim.I ja sam predstavnik strelaca i moram da priznam da je njihov najveci porok upravo shvaleracijaadobe:cak i ono za shvaleraciju?ops: .
Ali se ipak slazem,u potpunosti,sa nestasnom oko onoga za skidanje zvezda.
Ako osoba suprotnog pola zaista zainteresuje strelca,neverovatno je shta je sve ovaj znak spreman da uradi da bi osvojio tu osobu.
Veujte mi takav izliv kreativnosti se retko srece kod drugih znakova.
Ne znam josh, javicu vam.Mosquito011:Ne mogu a da se ne ukljuchim.I ja sam predstavnik strelaca i moram da priznam da je njihov najveci porok upravo shvaleracijaadobe:cak i ono za shvaleraciju?ops: .
Ako osoba suprotnog pola zaista zainteresuje strelca,neverovatno je shta je sve ovaj znak spreman da uradi da bi osvojio tu osobu.
Veujte mi takav izliv kreativnosti se retko srece kod drugih znakova.
Tinar:Ne znam josh, javicu vam.Mosquito011:Ne mogu a da se ne ukljuchim.I ja sam predstavnik strelaca i moram da priznam da je njihov najveci porok upravo shvaleracijaadobe:cak i ono za shvaleraciju?ops: .
Veujte mi takav izliv kreativnosti se retko srece kod drugih znakova.![]()
Hammerhead:e pa onda neka se strelcevi drze lepo samih sebe i eventualno vodolija a neka se manu ostatka zodijaka
Nestasna Ameba:Hammerhead:e pa onda neka se strelcevi drze lepo samih sebe i eventualno vodolija a neka se manu ostatka zodijaka
Da li si siguranObjasni nam, molim te, zašto tako misliš
![]()
da li treba da objasnjavam?Plavooka82:Nestasna Ameba:Hammerhead:e pa onda neka se strelcevi drze lepo samih sebe i eventualno vodolija a neka se manu ostatka zodijaka
Da li si siguranObjasni nam, molim te, zašto tako misliš
![]()
![]()
![]()
Poz tebi i tvojoj izjavi!!!!Nekad su stvarno divni, ali najbolji su kad su Samo ONI ZADOVOLJNI!!IZ ISKUSTVA 8)
po svemu sudeci to su jedina dva znaka koji mogu da "progledaju kroz prste" partneru... ili su to mozda ipak samo vodolije? mislim za vodolije sam znao od ranije a vidim da se sada i neki strelcevi izjasnjavaju u tom smislu... jos?Nestasna Ameba::? :shock:Yes, please
![]()
Tnx a lotHammerhead:po svemu sudeci to su jedina dva znaka koji mogu da "progledaju kroz prste" partneru... ili su to mozda ipak samo vodolije? mislim za vodolije sam znao od ranije a vidim da se sada i neki strelcevi izjasnjavaju u tom smislu... jos?Nestasna Ameba::? :shock:Yes, please
![]()