<<<STREET FIGHTER IV>>>

Ljudi imam neki problem!!!!!
Kod nekih likova npr. kod "MR.BISON-a" nece ili neznam da uradim neke poteze.
kad odem da treniram s nekim likom u "CHALLENGE MODE" npr.s "MR.BINSON-om" daju mi neki potez da uradim zatim odem u "COMMAND LIST" kad ono na nekim potezima pishe znate ono (levo,desno+heavy punch) samo sto preko (levo,desno)pise
"charge"sve sam pokusao i nevredi.
Ako neko zna da uradi ovo neka mi odgovori. Hvala unapred.

Znaci taj potez uradis ovako(neznam koji je to potez,ali posto pise charge...):Drzis 2 Sekunde levo,pa onda desno+heavy punch.(ja sam ovo procitao negde na netu,i meni je ovo bio problem).Ili ako ti je charge preko dole,gore+Punch znaci drzis najmanje 2 sekunde dole,pa tek onda gore+punch.

Malo kasnim ali...
Moji najomiljeniji likovi su Akuma i Seth a i Gouken nije los. Igrica mi se svidja, ali ima malo poteza a neke je nemoguce uraditi na tastaturi a neki na joypade-u. Npr. ultra kombo za "BRATA" Rusa je nemoguce uraditi na tastaturi. Elem, jel neko igrao ovu igricu u dvoje, ajko je to uopste moguce? Jel moze da se igra jedan na tastaturi a jedan na joypade-u ili moraju obadvoje da imaju joypade?

Ljudi,mozda sam malo okasnio(neke 3 godine xD) ali ako je neko zainteresovan za besplatno online igranje ove igre(na original serveru,ali samo obicne verzije,ne Arcade Edition),moze da mi se javi na PP...neki poljaci hakovali originalne cd keyeve,tako da... :D

Back