Djordja
Aktivan član
- Poruka
- 1.540
:-( :-( :-( :-( ..al dobro,aj moze i na papiru!Al da pise Kale!!!
:-D

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mu dodje to Kale?Djordja::-( :-( :-( :-( ..al dobro,aj moze i na papiru!Al da pise Kale!!!![]()
![]()
:-D
pa da ,i shinoda je nekad bio street writer(prochitao sam na nekoj temi)Shinoda:Sta mu dodje to Kale?
Ako mi bude dosadno, mozda ti i ja uradim!![]()
reci da si mislio da sam musko,i odmah da se ubijem!!!!! :shock:Shinoda:Sta mu dodje to Kale?
Ako mi bude dosadno, mozda ti i ja uradim!![]()
efn:pa kale....to je u stvari Gospodar Vremena(ko zna zna)
opala, sto su ljudi informisani, pocastvovan sam!trick-trick:pa da ,i shinoda je nekad bio street writer(prochitao sam na nekoj temi)
@shinoda
usput,chestitam na 9000.postova :grin: :grin:
Znam da si zensko, otkud ti to? :?Djordja:reci da si mislio da sam musko,i odmah da se ubijem!!!!! :shock:
eh..ma ko ko yebe decka...kad on bude crtao grafite,o njemu cu da razmisljam..Shinoda:opala, sto su ljudi informisani, pocastvovan sam!akcenat na to nekad bio!
Hvala na cestitkama
Znam da si zensko, otkud ti to? :?
Nego me je zanimalo da li si ti Kale ili je neki decko npr. posto takve grafite ne radim nikome... Samo i jedino ime ili nadimak! Imao sam slucajeva.. uradim drugarici za nekog lika, ono, extra se potrudim, sve, sve doyaya.. oni raskinu i ova mi pocepa crtez!![]()
e htedoh ti reci da je suuuuper!!!Pajper:i niko nije prokomentarisao onaj grafit os Anka za mene....![]()
![]()
Greška!Djordja:ma pajp bre Efnu se svidja bliznakinja..setala sam jedanput po temama i videla kako je muva..heheheh