Djordja
Aktivan član
- Poruka
- 1.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ae mogla bi i ti da smanjish dozivljaj vishe sa tom prichom...Tamplja_90:nixxx
aj smanji malo dozhivljaj...i ti se muvash sa nens na svakoj temi na tinejdzherima pa ti niko nishta nije rekao...
tako da....hm,kako ti ono kazhesh...ah,da....paljba vuna....
![]()
ajde napravi nesto od mog nicka please...trick-trick:nik ,aj preporuci mi neko ime,ako nije tesko
nA KOGA SE OVO ODNOSIDjordja:ajde napravi nesto od mog nicka please...![]()
to se i ja pitam.ajde nik,dobar si ti decko :-D :-D :-Defn:nA KOGA SE OVO ODNOSI![]()
pa ti meni ne rece tvoje god... :-(efn:nA KOGA SE OVO ODNOSI![]()
trick detetrick-trick:to se i ja pitam.ajde nik,dobar si ti decko :-D :-D :-D
ma ja sam ga pitao da li slucajno moze da mi preporuci koje ime da koristim za crtanje.Djordja:trick dete![]()
na tebe sam mislila nemoj da se izvlacis,neg sprej u ruke i na posao!
![]()
Ma to sa imenima je za defekte. Pishu SKM LND samo da ima tri do pet slova i bice cool. Ali jako je skrnaviti potpise. Mi jednom kretenu koji se potpisuje ZEP menjamo potpis u FENZERtrick-trick:ma ja sam ga pitao da li slucajno moze da mi preporuci koje ime da koristim za crtanje.![]()
![]()
![]()
E da se ne potpisujesh mozda efn?efn:NE!Nikako,to sa žvrljanjem grafita za to bi ubio!potrošiš2-3 hiljade za pošten graf,ful kolor i trudiš se da izvučeš što bolju liniju i dođe debil i ižvrlja ti nešto tipa Uroš ili milan.....pa ne znam šta bi mu radio kad bi ga navato!
inače 87 sam godište.....
A što se tiče tvog imena trick nemam pojma,to ti sam moraš.
ok ,nema veze smislicu nestoefn:NE!Nikako,to sa žvrljanjem grafita za to bi ubio!potrošiš2-3 hiljade za pošten graf,ful kolor i trudiš se da izvučeš što bolju liniju i dođe debil i ižvrlja ti nešto tipa Uroš ili milan.....pa ne znam šta bi mu radio kad bi ga navato!
inače 87 sam godište.....
A što se tiče tvog imena trick nemam pojma,to ti sam moraš.