Djordja
Aktivan član
- Poruka
- 1.540
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ae mogla bi i ti da smanjish dozivljaj vishe sa tom prichom...Tamplja_90:nixxx
aj smanji malo dozhivljaj...i ti se muvash sa nens na svakoj temi na tinejdzherima pa ti niko nishta nije rekao...
tako da....hm,kako ti ono kazhesh...ah,da....paljba vuna....

ajde napravi nesto od mog nicka please...trick-trick:nik ,aj preporuci mi neko ime,ako nije tesko

nA KOGA SE OVO ODNOSIDjordja:ajde napravi nesto od mog nicka please...

to se i ja pitam.ajde nik,dobar si ti decko :-D :-D :-Defn:nA KOGA SE OVO ODNOSI
pa ti meni ne rece tvoje god... :-(efn:nA KOGA SE OVO ODNOSI
trick detetrick-trick:to se i ja pitam.ajde nik,dobar si ti decko :-D :-D :-D

na tebe sam mislila nemoj da se izvlacis,neg sprej u ruke i na posao!
ma ja sam ga pitao da li slucajno moze da mi preporuci koje ime da koristim za crtanje.Djordja:trick dete

Ma to sa imenima je za defekte. Pishu SKM LND samo da ima tri do pet slova i bice cool. Ali jako je skrnaviti potpise. Mi jednom kretenu koji se potpisuje ZEP menjamo potpis u FENZERtrick-trick:ma ja sam ga pitao da li slucajno moze da mi preporuci koje ime da koristim za crtanje.

E da se ne potpisujesh mozda efn?efn:NE!Nikako,to sa žvrljanjem grafita za to bi ubio!potrošiš2-3 hiljade za pošten graf,ful kolor i trudiš se da izvučeš što bolju liniju i dođe debil i ižvrlja ti nešto tipa Uroš ili milan.....pa ne znam šta bi mu radio kad bi ga navato!
inače 87 sam godište.....
A što se tiče tvog imena trick nemam pojma,to ti sam moraš.
ok ,nema veze smislicu nestoefn:NE!Nikako,to sa žvrljanjem grafita za to bi ubio!potrošiš2-3 hiljade za pošten graf,ful kolor i trudiš se da izvučeš što bolju liniju i dođe debil i ižvrlja ti nešto tipa Uroš ili milan.....pa ne znam šta bi mu radio kad bi ga navato!
inače 87 sam godište.....
A što se tiče tvog imena trick nemam pojma,to ti sam moraš.