Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
Ma mene interesuje da li potpis daje sve bodove ili taj minimum za ovjeru semestra
ma ne brini, meni je prezanimljivo na predavanjima, i ne mislim izostajati..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma mene interesuje da li potpis daje sve bodove ili taj minimum za ovjeru semestrama ne brini, meni je prezanimljivo na predavanjima, i ne mislim izostajati..
Iskreno da vam kazem, iznenadilo me je koliko ljudi upisuje fakultet "eto onako". Veciiina mojih kolega dosla da se provodi, da pije, boli ih briga za faks,onda tu su i oni koji se i ne provode ali i ne trude uopste. A ocekivala sam da ce biti obrnuto, da ce to biti vecina mladih koji se trude, jer je faks nas izbor, niko nas ne tjera ni da ga upisujemo (necemo zalaziti u rijetke izuzetke) i plus obicno upisujemo nesto sto nam ide, nesto sto nam se svidja ili sto volimo.
Ali ocigledno, pogrijesila sam.
Iskreno da vam kazem, iznenadilo me je koliko ljudi upisuje fakultet "eto onako". Veciiina mojih kolega dosla da se provodi, da pije, boli ih briga za faks,onda tu su i oni koji se i ne provode ali i ne trude uopste. A ocekivala sam da ce biti obrnuto, da ce to biti vecina mladih koji se trude, jer je faks nas izbor, niko nas ne tjera ni da ga upisujemo (necemo zalaziti u rijetke izuzetke) i plus obicno upisujemo nesto sto nam ide, nesto sto nam se svidja ili sto volimo.
Ali ocigledno, pogrijesila sam.
Mnogi ce otpasti posle prvog semestra, nista se ti ne sekiraj.![]()
To tvoje nije nistaNije to ništa,ja sam studirao aerodinamiku.U životu nisam imao više od dvojke iz fizike.![]()