Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
Ovi ladno imaju smerove: opšta književnost i bibliotekarstvo, i opšta književnost sa teatrologijom. Što je kao praktičnije nego naše, ali im je program užasan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nije valjda 600 ljudi na budžetu, a 1500 upisano ukupno?
Deluje mnogo, mada, veliki je Beograd, a i mnogi dolaze sa strane.
ps. pazi ovu Marinu, od 1628 kandidata, jedina ostala ispod praga.
Inače, davno sam ja upisao prvu godinu, pitao sam za master.
Svejedno, u međuvremenu sam saznao da skoro svi upišu master, da ne mora čak ni biti organizovan neki test.
Hvala u svakom slučaju.![]()
Ne vredi vise nijedan faks, sem ETF-a
Mnogo je i uprkos veličini Beograda. Mnogo se tu produkuje škart i inače na tržištu nepotrebnih kadrova, ljudi koji su "na foru" prošli i izađu sa faksa tabula rasa, dok za one bolje profesori nemaju dovoljno vremena da im se posvete(čast malobrojnim izuzecima). A što se tiče mastera, koliko ja znam bitno je samo da se nužni ispiti poklapaju, pa da ne moraš da polažeš razliku, ali se za sve koji nisu sa PF u BG školarina obavezno plaća, iako su uslovi za upis na budžet i za one sa našeg PF strogi(oko 9 prosek i u okt da diplomiraš). Sa druge strane master veoma malo znači, eventualno za državnu upravu, da dobiješ nešto bolji koeficijent za platu...
Čitao sam propise na sajtu fakulteta, kažu da nisu potrebni nikakvi dodatni uslovi za studente iz RS. To za plaćanje ne znam, može biti da je tako. Mada, pošteno i jeste, mi ne plaćamo porez. Znam da nema neke velike vajde od mastera, ali planiram ići i dalje, nije mi mrsko, ako budem imao mogućnosti, zašto da ne iskoristim.
Hvala i tebi.
http://www.ius.bg.ac.rs/prijemni/konacna rang lista 2015 po rang mestu.pdf
Potrebna je šaka poena, prijemni prilično lagan (bez potcenjivanja), polagala ga ove godine najbolja drugarica,a spremala se uz sve žive serije mesec i po - dva.Nije mi jasno zbog čega upisuju ovoliko ljudi. Ah, da, verovatno zbog novca od SF studenata.
Imal neka dobra citaonica/biblioteka gde bih mogao da ucim na Vozdovcu?
Pero, dozvoljavaju i studentima drugih fakulteta?![]()