Streberaj (Dodjite ponovo prvog septembra xD )

Sumnjam, ne mogu da tvrdim, ali sumnjam. Mene taj studentski zivot privlaci, bas zato sto je na moranje, meni treba disciplina...

Svako to doživi na različit način, ali mnogima se ne ispune očekivanja,
naročito zato što maturanti očekuju previše od studentskog života.

U kom smislu moranje? Naprotiv, studentski život je u tom smislu donekle "opušteniji",
možeš sam sebi da rasporediš obaveze - kad ćeš šta da polažeš, jedino što moraš da
prisustvuješ predavanjima i vežbama...

Svako to doživi na različit način, ali mnogima se ne ispune očekivanja,
naročito zato što maturanti očekuju previše od studentskog života.

U kom smislu moranje? Naprotiv, studentski život je u tom smislu donekle "opušteniji",
možeš sam sebi da rasporediš obaveze - kad ćeš šta da polažeš, jedino što moraš da
prisustvuješ predavanjima i vežbama...

Ma, moranje.. Tesko je objasniti. Ja sam specificni slucaj... Iznalazio sam neke veze za put u inostranstvo posle, na meni je samo da zavrsim fax sa jako dobrom ocenama. Sad ako sam budala da ne ucim i upropastim to sebi onda stvarno. Tako da je za mene moranje :D

Akuta pa tebi će tek da bude ebeno jer dolaziš iz drugog mesta, treba naći stan, cimera eventualno ako ne možeš sam da izdržavaš, pa onda ebavanje oko kinte, jedeš bajati lebac iz prošle decenije...
Znam kilo ljudi koji su došli iz pizzde materine pa im je baš zaebano. Prvo zbog nepoznatog okruženja, pa potpuno novog načina života, novih ljudi ili čak nedostatka novih ljudi... ipak u početku ne upoznaš odmah sve toliko dobro da blejiš svakodevno .. .itd
trista sitnica

Akuta pa tebi će tek da bude ebeno jer dolaziš iz drugog mesta, treba naći stan, cimera eventualno ako ne možeš sam da izdržavaš, pa onda ebavanje oko kinte, jedeš bajati lebac iz prošle decenije...
Znam kilo ljudi koji su došli iz pizzde materine pa im je baš zaebano. Prvo zbog nepoznatog okruženja, pa potpuno novog načina života, novih ljudi ili čak nedostatka novih ljudi... ipak u početku ne upoznaš odmah sve toliko dobro da blejiš svakodevno .. .itd
trista sitnica

***** te sitnice ako ce me odvesti u Japan, eventualno Tajland ili Australiju (mada sam za Japan nasao svakakve vezice), sve cu izdrzati. Mada najteze ce biti za stan, placacu u menzi mesecno 4000 i imam sva tri obroka. Sto se tice stana ili ce me primiti baba i deda ili neko od rodjaka, ili cu sa drugarom iz Crne Gore, pa cemo zajedno da placamo :D

***** te sitnice ako ce me odvesti u Japan, eventualno Tajland ili Australiju (mada sam za Japan nasao svakakve vezice), sve cu izdrzati. Mada najteze ce biti za stan, placacu u menzi mesecno 4000 i imam sva tri obroka. Sto se tice stana ili ce me primiti baba i deda ili neko od rodjaka, ili cu sa drugarom iz Crne Gore, pa cemo zajedno da placamo :D

Brate ne bih da budem neki partibrejker ali tvoje sanse da zavrsis u Japanu su ravne tome da BSK Borca osvoji Ligu sampiona...Lepa mastarija,al moras biti realan...

Poprilično si ambiciozan, ali razmisli jako dobro, da li je to izvodljivo.Koliko mi je poznato,samo jedna osoba dobija stipendiju na tim studijama da ode godinu dana u Japan.Tu je i pitanje,šta bi tamo radio.Za 4 godine se ne može savladati jezik na nivou prirodnog govornika, ne možeš im predavati jezik,a diploma ni za šta drugo ne vredi :roll: .Eventualno,ako nađeš neki prevodilački posao sa srpskog na japanski, ali nešto i nisam siguran da prevode naša dela :lol: .Ne možeš predavati engleski, pošto nisi izvorni govornik(samo izvorni govornici i oni koji su tamo završili faks mogu da predaju neki jezik).
Što se mene tiče,upisujem opštu biologiju u Beogradu. :) .Osećam se stvorenim za to :D
A tu su i mnogobrojne koleginice :per:

Back