Stravični snimci pored biračkog mesta u Mionici, masovna tuča: Pucala stakla, letele flaše

Pretpostavljam da je policija opet tukla 'građane nobelovce' a nije ćacije? :hahaha:
Mene zanima da nam forumski blokaderi objasne otkud na snimku jednom caciju bedz na jakni pumpaj? I zasto caci gadja policiju , ako kako se tvrdi u predhodnim komentarima forumskih blokadera , policija saradjuje sa kriminalcima? Ima lj neko uopste bilo kakav smislen argument ili se opet arlauce u prazno?

Mene zanima kakva konfiguracija lobanje moze da bude zadovoljna sto je AV ponovo osvojio apsolutnu vecinu u sve tri opstine? Sta tu moze da zadovoljava? Jel su oni ludi?
Tebi izgleda kao presipanje iz šupljeg u prazno, ali u pitanju je preraspodela moći na građanskoj levici. Nije svima svejedno, pitaj Đilasa. :lol:

Mene zanima da nam forumski blokaderi objasne otkud na snimku jednom caciju bedz na jakni pumpaj? I zasto caci gadja policiju , ako kako se tvrdi u predhodnim komentarima forumskih blokadera , policija saradjuje sa kriminalcima? Ima lj neko uopste bilo kakav smislen argument ili se opet arlauce u prazno?
:tick:

Krađa nije samo kad upišeš 100 fantomskih glasača. Krađa je takođe kad dovedeš batinaše da biju narod i predstavnije izbornih komisija.
Па имате и ви неке бајкере, ветеране и сличне "активисте".

Back