Stravični snimci pored biračkog mesta u Mionici, masovna tuča: Pucala stakla, letele flaše

Слуашј ти Валдеморе из тог јебеног Хари Потера:
-Ћаци су направили Срање А МУРИЈА ИХ спасила од гневних грађана Мионице.Имаш снимке горе.
По ко зна који пут,Централа шаље Ћације за 50 евра дневнице да праве СРАЊА по унутрашњости.
И УВЕК ДОБИЈЕТЕ ПО ПИЧИЦИ ,и никад да се научите :hahaha:
Kako su dobili po pici ako nisu povređeni?
Pumpadžije smeju samo kad su brojčano nadmoćni

A,odakle ће ти падне на тањир нека дивља свиња,па Срнетина,па пекингшка патка ,па јаребица него од Ловца?
То су строго контролисана ловачка Удружења где се иде у Хајку 1 Годишње јер она дивља свиња окоти њих 10,12 и то кад се намножи то представља Опасност.
То је свуда у свету тако.
Ја сам пре пар месеци зашао овде мало дубље у Шуму у мојој Околини..кад је нешто потрчало према мени...ја ,ПРЕТРНУО!
кАД ОНО сРНА ..КАКО КРЕНУЛА,тако се и сама окренула и побегла...
баш било непријатно јер ти НЕ знаш дал је вук или вукодлаК.
А ја ненаоружан.

Razmisljam kakvo oruzje bi trebalo protiv vukodlaka?

Srne, lisice, zecevi, tetrebi, vukovi sve to sam jos u detinjstvu apsolvirao. I dan danas sam fasciniran koliko smo se odaljili od prirode u nasim beton-metal-staklo zamkovima i dvorcima.

Kako su dobili po pici ako nisu povređeni?
Pumpadžije smeju samo kad su brojčano nadmoćni
фигуративно,ћаци створе.:lol:
Па наравно да малим агрсорима не сме да фали длака са главе,погледај пажљиво горе на једном снимку како један ПЛАЋЕНИК опуштено и диже главу и смеје се МИОНИЧАНИМА који га псују зато што зна,ђубре зна да је савршено безбедан.

kako se tuku a krivac ko je ?
bacac.jpg
bacac1.jpg

Треба се жалити некој од слободарских земаља које негују демократију, попут: Русије, Белорусије, Најбоље Кореје, Кине, Турске, Туркменистана и осталих светионика мултиполарног света и БРИКСа
U Srbiji nema slobode kao u RF, NR Kini i S. Koreji jer je Srbija u raljama globalista... Da smo samo koju hiljadu kilometara istočnije, ti liberaši bi videli svoga boga!

И шта ти Ћаци желиш да предочиш јер овде нико писмен не може да каже дал је овај твој,Ћаци или анархиста?
Идеш пред Руду,шта ти желиш да кажеш овим Фотосима?
изјасни се ,не буди недоречен,ту сам ја да те минирам :lol:

И шта ти Ћаци желиш да предочиш јер овде нико писмен не може да каже дал је овај твој,Ћаци или анархиста?
Идеш пред Руду,шта ти желиш да кажеш овим Фотосима?
изјасни се ,не буди недоречен,ту сам ја да те минирам :lol:
uz oproštenje možeš da ....
treba i ovaj sa slike da bude u zatvoru

Back