gost 341997
Poznat
- Poruka
- 7.321
Strast je bitna za Sex za ljubav ne![]()
strast je začin ljubavi, bez tog začina je bljutavo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strast je bitna za Sex za ljubav ne![]()
strast je začin ljubavi, bez tog začina je bljutavo![]()
bez strasti nema ljubavi,moze da se javi samo postovanje druge osobe.Strast bez ljubavi može.
Ljubav bez strasti teško, mada ima i takvih slučajeva.
ja sam bila u dve veze,i to duge,jedna 2 god,druga 1 god,gde mogu da tvrdim da obostrane ljubavi nije bilo.bilo je svega drugog ali ljubavi ne.sto se svadja tice,nije uopste istina da ih ima manje.ja kada imam stav,ne dozvoljavam da mi ga drugi namece,a i uvek ima neslaganja usled karaktera.poenta price je da se nisam ni manje ni vise svadjala sa njima nego sa drugom dvojicom sa kojima sam bila kratko,a volela sam ih.jedan od njih je i voleo mene,drugi nije.svadja ima svugde ako imas svoj stav i ispoljis ga.Mislim da može biti ljubav bez strasti. Čak je možda takva ljubav i bolje, jer verovatno ima značajno manje svadja koje nastaju kao posledica viška emocija
ja sam bila u dve veze,i to duge,jedna 2 god,druga 1 god,gde mogu da tvrdim da obostrane ljubavi nije bilo.bilo je svega drugog ali ljubavi ne.sto se svadja tice,nije uopste istina da ih ima manje.ja kada imam stav,ne dozvoljavam da mi ga drugi namece,a i uvek ima neslaganja usled karaktera.poenta price je da se nisam ni manje ni vise svadjala sa njima nego sa drugom dvojicom sa kojima sam bila kratko,a volela sam ih.jedan od njih je i voleo mene,drugi nije.svadja ima svugde ako imas svoj stav i ispoljis ga.
takve veze su cisto gubljenje vremena,navodno slazes se sa nekim,a ne volis ga.to ti je onda prijatelj sa povlasticama![]()
Ljubav bez strasti ne moze,a strast bez ljubavi moze.Jednostavno.![]()
Toliko se pise o strasti a ja bih bas volela da neko opise "starast"...sta je to?( Izgleda da ljudi tumace strast na svako svoj nacin i da ne postoji neka standardna definicija ).
Nemoguce da je nisi osetilaToliko se pise o strasti a ja bih bas volela da neko opise "starast"...sta je to?( Izgleda da ljudi tumace strast na svako svoj nacin i da ne postoji neka standardna definicija ).
tako je,samo ljudi nece sebi to da priznaju.tesko je.a i to je vrsta prevare,jer nekoga dovodis u zabludu,ali nije to tema.
ovo mi se sviđa
Toliko se pise o strasti a ja bih bas volela da neko opise "starast"...sta je to?( Izgleda da ljudi tumace strast na svako svoj nacin i da ne postoji neka standardna definicija ).
ja sam mislila da su duge veze od 3 4 god pa naviseja sam bila u dve veze,i to duge,jedna 2 god,druga 1 god,gde mogu da tvrdim da obostrane ljubavi nije bilo.bilo je svega drugog ali ljubavi ne.sto se svadja tice,nije uopste istina da ih ima manje.ja kada imam stav,ne dozvoljavam da mi ga drugi namece,a i uvek ima neslaganja usled karaktera.poenta price je da se nisam ni manje ni vise svadjala sa njima nego sa drugom dvojicom sa kojima sam bila kratko,a volela sam ih.jedan od njih je i voleo mene,drugi nije.svadja ima svugde ako imas svoj stav i ispoljis ga.
takve veze su cisto gubljenje vremena,navodno slazes se sa nekim,a ne volis ga.to ti je onda prijatelj sa povlasticama![]()
to nije veza,to je zavlacenje...sve je al' samo veza nije.ja sam mislila da su duge veze od 3 4 god pa navise
aha,evo odmahAjmo na Cam da ti kazem![]()
![]()
Posto se u politiku ama bas nista ne razumem,politicare cenim po lepoti....a Ceda vala izgleda ko milion dolara.A za one sto ga napadaju da je narkoman jedno obavwestenje...NARKOMAN NIKAKO NE MOZE OVAKO DOBRO DA IZGLEDA.Taj, po vama narkoman samo stancuje decu,nek su mu ziva i zdrava,uradio je vise za natalitet Srbije od ovih impotentnih politicara koji se izdrkavaju po narodu..kako god lep za oko...
http://www.***************/je-li-donirao-novac-ceda-se-dize-iz-mrtvih-preko-humanitarne-akcije.htmlMOZE,JA SE DROGIRAM NA REDOVNOJ BAZI I IZGLEDAM BOLJE I JACE OD NJEGA ! SVE ZAVISI KOJE DROGE KONZUMIRAS I U KOJOJ SI MERI ZAVISAN.
izmedju muskarca i zene je vise nego pozeljno da uz ljubav postoji i strast. moze da se rodi ljubav bez strasti, a koja nije ni tipicno prijateljstvo al to je onda platonska ljubav. za ovu karnalnu tesko. ne verujem da ljubav nestaje bez strasti ali opet zavisi od ljudi, godina itd....ali strast treba da se podgreva, potpaljuje i da se radi na njoj ko i na ljubavi. sve sto uzmes zdravo za gotovo pisi propalo.Hormoni koji lude, želja, potreba, nagon...strast
Kada se ljubav 'rađa' i da li se može 'roditi' bez strasti ?
Nestanu strasti, nestaje i ljubav, ili ta ljubav opstaje samo kao ideal
koja funkcioniše bez polnih organa ?
za nijansku više od zaljubljenosti...kad je jedeš pogledom, kad ti dođe da skočiš i da je icepaš
Nemoguce da je nisi osetila![]()
Strast je sexualna zudnja, pohota, za njomKad nekog volis, volis ga i bez toga
Ako je strast sva ljubav onda to i nije ljubav nego napaljenost
![]()
Sto znaci da kada jednom prestanes da se lozis na tu osobu , vise je ne volis - sto je suprotno od prave ljubavi koja voli osobu cak i kada je fizicki neprivlacna ali je volis zbog njenih osobina![]()
Lepo objasnjenje Andjelko...ko bi rekao da ti to umes![]()