Strasan zlocin na Medaku 2

Mari, što si se razočarala? Nije njoj loše u Vet. stanici. Tamo su veterinari celo radno vreme, ispred ima deo sa zelenom površinom gde su je iznosili kad je bilo lepo vreme. Zaista je bilo potrebno vreme da se izrade te proteze, nekoliko puta su ih prepravljali. Ovo je vrlo edukativno, da svi mogu da prate koliko je vremena, truda i para potrebno da se rehabilituje jedan takav pas.

Marsupilami, ja se izuzetno radujem što je Mila u dobrim rukama, što zdravstveno napreduje i sve ide na bolje, samo neznam koliko dugo ona može da bude u tom stacionaru....Sećaš se koliko je bilo obećanja da će biti usvojena, a sad ispade skoro da je niko neće. Neznam da li si videla sliku njenu, sad najnoviju, ona kao da još veruje čoveku.....a mene duša boli....Eto!z:cry:

Marsupilami, ja se izuzetno radujem što je Mila u dobrim rukama, što zdravstveno napreduje i sve ide na bolje, samo neznam koliko dugo ona može da bude u tom stacionaru....Sećaš se koliko je bilo obećanja da će biti usvojena, a sad ispade skoro da je niko neće. Neznam da li si videla sliku njenu, sad najnoviju, ona kao da još veruje čoveku.....a mene duša boli....Eto!z:cry:

Može da bude koliko god treba. To nije stacionar već ambulanta Veterinarske ustanove "Veterina Beograd", kako se sad zove Veterinarska stanica. Pošto je Grad "stao" iza Mile, njenog lečenja i oporavka, veterinari i tehničari koji rade u stanici, koji su tamo u radno vreme brinu o njoj.
Sećam se tih obećanja, ali to je uvek tako ... svi hoće, ali kada dodje do realizacije onda ... Činjenica je da su za nju zaista potrebni specijalni uslovi i da to retko ko može da omogući. Zato se toliko čekalo i proveravalo. Evo, vidi se u tekstu, valjda je link sad ok, jedna porodica iz Jajinaca ispunjava uslove. Valjda će je uzeti.
Da, ona još veruje čoveku ... i mene duša boli zbog toga i zbog miliona drugih koje je čovek povredio, a oni mu još veruju. To će me uvek proganjati.

Back