Strap on

Ozbiljna tema totalno.Je l bi da te tvoja ljubav razdeviči onako,otprozadi? :rumenko: Pitam.Odgovri ako hoćeš,a i ako nećeš,ipak odgovori.
Ozbiljno, po mom nekom principu, ko od muskaraca trazi analni seks od devojke bi mozda trebao da pristane na ovo, sta znam...
Mada sa druge strane, ovo i nije bas ozbiljan sex cin. Masiranje prostate, mozda je bolje?

Ozbiljna tema totalno.Je l bi da te tvoja ljubav razdeviči onako,otprozadi? :rumenko: Pitam.Odgovri ako hoćeš,a i ako nećeš,ipak odgovori.

Ne bih...ako ti to nesto znaci.

Zacudio bi se Kristofere koliko je ovo ozbiljno. Sistem percepcije, poimanja.

Ovde je prisutno mnogo zenskih frustracija i kompleksa prema muskarcima.

Isto kao one lujke koje su smejale sto je neka zena odsekla penis muzu koji je podneo zahtev za razvod.

Frustracija i kompleksa ima na obe strane. I muskih i zenskih. Sto se mene tice neka pise ko sta hoce samo...nije bas realno da zena tek tako siluje muskarca. Skoro pa nije izvodljivo. Pogotovo na ovaj, moze se reci, komican nacin kako to iznosi postavljacica teme.

Ima zena koje se pale na to, bas, i muskaraca koji se pale na to.
Mislim da je to za muskarce no-no, jer im je gay sve sto se tice tog predela.

Obicno muskarci i vole da dominiraju, a ne da nad njima dominiraju, bar ne na takav nacin, ali ko zna, ima svega.

Ma ovi krupni, snazni, visoki momci ne moraju da se plase, ali mi niski, sitni i laki k'o perca cemo poceti da zaziremo... :sad2: Brate evo zamisli tebe obnazenu, belasaju ti se obline, mame na dodire, oci ti blistaju, jezikom oblizujes te culne usne koje gore od zudnje... a onda grabis muskarca, jednom rukom ga hvatas za glezanj, podizes mu ispruzenu nogu sebi na rame, a drugom rukom prelazis preko vrha gumene zveri vezane oko tvoje karlice i vlazis ga s malo pljuvacke na prstima spremajuci se da ga nacentriras i gurnes... :sad2:
I kako bre da se mi nejaki i dalje lozimo na tebe, kako... :sad2:

:lol:

Ma ovi krupni, snazni, visoki momci ne moraju da se plase, ali mi niski, sitni i laki k'o perca cemo poceti da zaziremo... :sad2: Brate evo zamisli tebe obnazenu, belasaju ti se obline, mame na dodire, oci ti blistaju, jezikom oblizujes te culne usne koje gore od zudnje... a onda grabis muskarca, jednom rukom ga hvatas za glezanj, podizes mu ispruzenu nogu sebi na rame, a drugom rukom prelazis preko vrha gumene zveri vezane oko tvoje karlice i vlazis ga s malo pljuvacke na prstima spremajuci se da ga nacentriras i gurnes... :sad2:
I kako bre da se mi nejaki i dalje lozimo na tebe, kako... :sad2:

:lol:

леле, могу замислити на пп шта се онда све пише

Back